• RobSab

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Åh vad kul snartgravid!! Grattis!!

  • RobSab

    Hej tjejer. Jag har nu ringt så gott som alla gynekologer i uppsala i jakt på nån som kan ge mig remiss för att ta bort mina äggledare men har inte fått tag i nån förutom en som är fullbokad i flera veckor. Jag behöver hjälp!
    Är det nån som vet nån gyn i typ uppsala/sthlm/gävle/västerås eller i närheten som ger remiss? Inboxa mig gärna i så fall. Jag är desperat just nu :/

  • RobSab

    Mikki: oj vad du skrämmer upp mig nu. :/
    Nej mina är inte vätskefyllda så vitt man kan se med UL. Dock har jag cystor i båda mina och en hel del smärtor.

  • RobSab

    Katt12: IL är inte receptbelagt i Aten men måste beställas för inga apotek har dem hemma.
    Jag var dit i början av juli och rekommenderade då ett kanonbra apotek där de beställde allt i stora mängder så slapp man jaga runt. Minns inte vad det hette men bläddra bak så hittar du. Där svarade folk också på vilka mängder man skulle köpa och vilka mediciner :)

  • RobSab

    Solkattan: jag har precis genomgått en sån och i Uppsala där jag bor är de väldigt bakåtsträvande så här har jag gått till diverse läkare i ett halvår utan resultat. Fick sen ett tips om klinik i Sthlm och var dit på konsultation utrustad med massvis av argument hann bara säga "det är stopp i mina äggledare så det fäster inte vid ivf" innan läkaren säger "då tar vi ut dom. Det kan verkligen påverka". Medan mina ivf-läkare på CVL vidhåller att det är tur eller otur om embryot fäster.....

    Så. Om du bor i sthlm-området så kan du ju pm'a mig :)

  • RobSab

    Åh vad mycket som händer här! Curly köra Curly jag lider med dig och skickar all värme och styrka jag kan uppbåda

  • RobSab

    Tjejer jag behöver akut hjälp!


    Om ca 2 veckor ska jag sätta igång med hormorner inför IVF och om ca 4 veckor drar jag till Aten och plockas som en höna.
    Paniken just nu är att INGEN i Uppsala vill hjälpa mig med blodprover, ultraljud eller dropp!!


    Är det någon som bor i Uppsala eller i närheten (Gävle/västerås/Sthlm och dyl) som har fått hjälp av någon och kan  inboxa mig namn och nummer?

    Jag har sån panik över det här så jag kan inte sova på nätterna, jag vore så otroligt tacksam om någon kunde hjälpa mig så mitt IVF inte faller på att jag inte kan få hjälp i Sverige ens med det här.

    Puss och kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!