• blåvingen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag hade ju Ureaplasma som konstaterades på Serum.Tror att det spreds sig efter missfallen då allt förvärrades, med ledvärk, nattsvettningar och karpaltunnelsyndrom. Dessa förbättrades först efter Flagylkuren so även tog bort de aneroba bakterierna och babesia som är en parasit som lever i de röda blodkropparna. Är helt symptomfri idag;)))
    Så här skriver Agate i Fertility Friends ang medicinering och H chlamydia:

    4.2.9   What is the treatment for Chlamydia?
    The protocol pioneered by Serum and currently used by Dr Gorgy is
    Day 1: 4 x Flagyl (metronidazole) 500mg = 2g
    Day 2: 4 x zithromax (azithromycin) 250mg = 1g
    Day 3-24: Vibramycin 100mg am and pm (Doxycycline)
    Day 25: 4 x zithromax 250mg = 1g
    As I understand it, the purpose of the flagyl is mainly to deal with any anaerobic infections that you may have before tackling the Chlamydia.   The azithromycin is the same dose as commonly used in UK GUM clinics (but in this protocol it is used twice).  The doxycyline is the same dose as commonly used but in this case its taken for 21 days rather than the more common 7-10 days.  Bear in mind that for some conditions, antibiotics in doses like these are commonly taken for months ? but on the other hand, antibiotics should never be taken unnecessarily because of the risk of increasing antibiotic resistance ? so it would not be a good idea for these longer courses to be taken routinely for everyone who picks up Chlamydia.

    It is important not to drink alcohol within 48 hours of taking flagyl as it can make you feel very nauseous. 

  • blåvingen

    Jag hade nog slängt Intralipid påsen eftersom det är en fettlösning och dessa är alltid känsliga för värme.
    De kostar ju inte så mycket jämfört med så mycket annat i de här sammanhangen:)

  • blåvingen

    Jag har kontaktat företaget Origo i Danmark som privatperson för att få veta närmare vilka kliniker som använder Embryogen/Blastgen i världen. Kundansvariga säljaren har lovat att återkomma med information till mig.För mig är det en avgörande skillnad då jag väljer IVF-klinik, för jag anser att det bygger på immunspåret men då mitt immunförsvar är lugnt för tillfället men implementationen är bristfällig så tror jag att jag lider brist på egna naturliga GM-CSF faktorer.

  • blåvingen

    Vi är många som har blivit diagnosticerade med olika bakterier från utredningarna på Serum. Jag tror att det är som "hönan och ägget", svårt att säga hur länge den specifika bakterien har funnits där, kanske legat latent i kroppen, men  i med ett immunförsvar som har blivit onormalt så finns det stor risk att de löper amok. Som i mitt fall med Ureaplasma, som är en form av Mycoplasma, som är en av världens minsta bakterie och inte har en egen cellvägg och invaderar gärna andra celler. Inte konstigt då att immunförvaret blir förvirrat och inte vet vad som är vän eller fiende;) en långsam stark antibiotikakur dödar det mesta, tyvärr även de goda men kan även som i många fall innebära en omstart:)
    Hang in there!

  • blåvingen

    Fick även ett tips från gyn, mannen som äter antibiotikan skall gärna få utlösning då och då så att antibiotikan via blodomloppet kommer ner till prostatan där gärna några bakterier huserar

  • blåvingen

    Den syns inte eftersom man inte tar och odlar fram PCR test med blodet, med mig tog de test för Uraplasman med att ta prov inifrån "Fifi" men inte från något blod, detta test visade inte positivt för bakterien. Detta finner jag mycket oroväckande eftersom just Ureaplasma har fått en del av sitt latinska namn från att den lever i blodet.
    Eftersom jag har haft besvär av mina bakterier så kostade jag på mig att retesta mig, det är värt att göra i de här sammanhangen, anser jag

  • blåvingen

    Tänker på dig Athen idag och skickar positiva tankar inför ägguttaget;)
    Ett tips på vägen, Ni som har högt Tnf-alfa neg cytokiner kan ju även prova med
    "Sour cherry/tart cherry", jag har köpt körsbärsjuice och blandat men nu har jag även hittat torkade sura körsbär på hälsokosten Lifeland på Norrtullsgatan. Finns säkert att köpa på nätet och märket heter Rawpowder. Kan ju vara trevligt att varva tomatjuice, för de som jag, som försöker att pimpla det emellanåt.
    Dessutom innehåller ju körsbär naturligt melatonin som sägs förbättra äggkvaliten, så kanske något till kvällssnacks eftersom melatonin även förbättar sömnen.
    Googla gärna på sour cherry/inflammation/alpha inhibitor/cytokines

  • blåvingen

    Jag hade ju varit symptomfri en tid, men hade börjat äta a-liponsyra för att förbättra äggkvalite'n. Men då kommer nattsvettningarna tillbaka, det visar sig att den inte är så bra för dem som ligger nära hypotereos. Jag gick tillbaka till att ta Q10 Ubiquionol 200mg.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!