• blåvingen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag tror att många gör lite olika, beroende på hur de immunrelaterade symptomen har sett ut, jag har ätit fram till EC och sedan gjort ett kort uppehåll för att sedan ta lägre dos fram till testdag, några i tråden Fertility Friends äter det igenom graviditeten
    www.fertilityfriends.co.uk/forum/index.php

  • blåvingen

    AnnC stort Grattis! Känn ingen oro med prednisolonet. Jag har också smörjt med såväl kräm och haft vaggisar. Det gör väl inget att du kom igång med det först efter någon dag. Jag vet att på Serum får man långsamt komma upp i dos under några dagar:))
    Till dig som behöver Pregnyl, så har jag ev 2 boxar med 3 injections på 1500 vardera, inboxa mig, så lämnar jag ut mitt telefon nummer, bor i Stockholmsområdet.
    Mom, jag känner så med dig, lite samma sak här borta... titta på andra behandlingar som PGS och Embryogen som finns utomlands, kanske  kan vara något för att just underlätta implementationen?
    Till er som har fått Melatononin rekommenderat för att förbättra äggkvalite' vilket jSerum förordar ibland. Man kan köpa det i Grekland annars vet jag också ett ställe som man köpa här i Stockholm, inboxa vid intresse:)

  • blåvingen

    Ni som tänker i de immunologiska begreppen, så vill jag slå ett slag för Dr Gorgy.i London. Han är en pionjär i den här  sektorn av ivf och fortplantning. Jag tog mina prover där i London, det var väldigt smidigt, provtagningsenheten ligger några hus bort på samma  gata. Det var smidigt också i och med att det är London  så man kan åka över dagen  De tog 25 st provrör på mig, kände mig helt dränerad. Dr D är liksom Dr G expert på att tolka provsvaren.  I nuläget har Dr G ett specialpris på 3 st IVF för 55000 kr vilket är prisvärt i de här immunologiska sammanhangen. Men en stor nackdel är att Dr G har en lätt arrogant attityd och är svår att förstå med sin grova accent. Dock anser jag att det kan vara värt att kanske testa att kombinera det två. Köpa Immunologiska IVF i kombination med Dr Ds immunsupport

  • blåvingen

    Jag fick inget direkt besked ifrån Origo, men jag har tittat närmare och sökt på google, på vilka kliniker som använder Embryogen/Blastgen, nästan alla kliniker i Tjeckien, IVF Riga, Cyprus IVF centre.
    Är det någon som har erfarenhet av PGS som skiljer sig ifrån PGD?

  • blåvingen

    Grattis AnnC och Aylak till graviditeter. Intressant att ni tar upp trombocyterna, vilket jag tror är en stor del av mitt bråkiga immunförsvar. Det var först när jag fick Clexane av Dr Gorgy i början av den här resan, som mina symptom mildrades något, med svettningar och ledvärk. Ingen här hemma nämnde något om det när mina trombocyter låg på 397, för gubevars de låg ju inom normalintervallet. Därefter har jag ju varit till Serum och fick ju Clexane, men de tog inte blodstatusen på, mätte nästan bara TSH och progesteron. Har ju forskat lite själv och förstått att hormoner som östrogen och progesteron ökar risken för trombofili(blodplättar som klumpar ihop sig) så här i efterhand tror jag att jag skulle ha behövt dubbla dosen av hepariner inför försöken på på Serum. Nu inför Gennet så jag skall ta prov på Trombophilia och få dosen på en gång inför kommande IVF.

  • blåvingen

    ett tips, som ni säkert redan har hört om men som i alla fall har hjälpt mig, jag sprutar in Fragmin sprutan (eller clexane)innehåll i en tom behållare såsom menopur flaskan och drar sedan upp den med en spruta med tunnare nål;)

  • blåvingen

    Aylak: beklagar verkligen hur jobbigt det känns för dig just nu, men vill verkligen och hoppas att du upplever att du finner stöd här  i forumet, varje människas resa är unik, men vi kan i alla fall mötas på olika stationer i livet, ta emot kärlek när vi möts på de olika hållplatserna, för vi är en hel del kvinnor här i forumet som har varit på en liknande plattform på den här resan  och vi sträcker ut armarna och ger varandra stöd och kärlek under resans gång.

  • blåvingen

    LIT innebär att du tar emot din partners blod intravenöst för att immunförsvaret inte skall attackera embryo som består av hans DNA.
    Några av oss har gjort LAD analys som man hittar i Fertlitetsguiden, om man har låga värden på dessa föreslår en del immunologi-praktiserade kliniker LIt som en del i behandlingen. Dr Dorgy i London är en av dessa som utför dem.

  • blåvingen

    MOM11:Jag har köpt Clexane I Spanien så jag tror inte det skall vara några problem.
    Pink Lily:Ang UVI och IVF så är det mer regel än undantag att Serum kliniken sätter sina patienter på antibiotika behandling innan IVF, speciellt de som har fått utslag tidigare på bakterie testerna
    Fråga ut till forumet: Tar tacksamt emot Fragmin från er som har över. Inboxa gärna.
    Avslutar med ännu ett tips ang Fragmin för att minska blåmärken, förutom att spruta i annan behållare och dra upp med tunnare nål. Efter att sprutat in innehållet i huden. Tryck på med fingret på en gång med ett lätt tryck, det hindrar blodet att direkt rusa dit vid ingångshålet och bilda blåmärken. Efter att ha testat själv i fyra dagar märker jag i alla fall skillnad.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!