• blåvingen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Pink Lily:Stort Grattis!
    Det här är verkligen en resa.... jag tänker tillbaka på när jag mådde som sämst för två år sedan och fick min första lindring av clexane. Jag medicinerade redan med Progesterone och höga kortisondoser och trombyl och mådde sämre och sämre. Med nattsvettningar, feberyttringar och ledsmärtor var det svårt att hitta lindring och ingen hittade något.  Därefter IVF hos peny som är världens bästa på bakterier och hysto, men protokollet har sett likadant ut som hos de andra patienter som jag har mött där.
    Eftersom, kortison, Q10 och progesteron alla är blodförtjockande så räcker inte en clexane och 100 mg aspirin per dag för mig,
    i nuläget äter jag q10 300 mg fram till implantantation och så starka doser pycnogenol och resveratrol, dubbla fragmin och 250 mg aspirin, msm, 7 tbletter omega3, multivitamin, magnesium(till kvällen)
    Har gjort en hsg och kör insem i naturlig cykel med Marie som jag upplever som en väldigt positiv upplevelse.
    Nu undrar jag om ni har andra tips på blodförtunnande då jag i slutet av cykeln går upp i progesterondos?

  • blåvingen

    Nu sticker jag ut hakan lite så får vi se hur responsen blir....
    Vid Rosalind Franklin testerna som jag tog för lite mer än 2 år sedan, hade jag inte överdrivet höga TFN alfa och IFN nivåer. Då var jag antagligen gravid så mitt TH2 var väl förhöjt. Alltså blir kanske värdet mellan TH1 och TH2 lite förbättrad än det i vanliga fall brukar vara. Under åren så har jag genomgått ett flertal IVF och IUI och inget postivt resultat.
    Däremot vet jag att jag har reaktioner som utlöser histamin såsom myggbett,pollen osv och dessa har blivit värre med tiden. Detta har jag även förstått då jag läser att det finns belägg för att Histamin intolerancene kan utvidgas när DAO enzymet minskar i magen?
    På vilket sätt mäts dessa histaminnivåer i ett FBC då dessa uppenbarligen påverkar implantationen?
    Tittar nu för första gången på Antihistamine protocol. Där en TH1 blockerare såsom Benadryl eller Clarityn kombineras med en TH2 blockerare ex Pepcid och kombineras med prednisone.
    Varför rekommenderas inte sådana läkemedel i första hand när men har medel i TFN (högre nivåer har jag lättare att förstå att man går på med humira)innan man går in på Humira?

  • blåvingen

    Någon som har en IL-påse och bor i Storstockholmsområdet. Produkten är restnoterad och väntas komma in i slutet av veckan, men jag kanske behöver den tidigare än så, beroende på Dr D s rekommendationer.
    PM:a så kommer jag och hämtar och ger pengar på stört!

  • blåvingen

    Nu är jag en av dem som har upplevt skillnaden mellan Serum och Dr D. Det var en himmelsvid skillnad i antalet blodprov och analyser av blodstatusen.
    Jag fick verkligen en sådan behandling som jag förväntade mig och det var professionellt rakt igenom.
    Serum är bra på sina saker men när jag har frågat ang nattsvettningar och ledvärk så har de inte kunnat hjälpa mig ytterligare än ett standardprotokoll.
    Det var mitt tips att spruta in Fragminet i menopurflaskan och det har funkat för mig, annars brukar jag prova med fragminsprutan på olika ställen för mindre känsliga områden och sedan så vickar jag ner nålen långsamt för att sedan spruta in långsamt, därefter ta ur sprutan och snabbt trycka till för att förhindra blåmärken.
    Några tips vad det gäller flyg och vistelse i Aten. Jag brukar mellanlanda och gillar då att landa i Frankurt eller Munchen. Då får man röra på fötterna och brukar ibland även vara billigare.
    I Aten har jag bott på athinais och mycket på President och någon gång på Airbnb, brukar låna med mig många biblioteksböcker och använda wifi i presidents lounge area. Annars brukar jag gå på Presidents poolvåning och köpa deras goda risotto med kyckling och sparris (visserligen inte glutenfri men så god) och där brukar jag också använda deras wifi.

  • blåvingen

    Stort grattis till de som har fått plus som jag har missat.
    En stor skillnad mellan klinikerna var ju de täta blodproven så att behandlande läkare följer upp resultaten. Jag fick neupogen i början och genom blodproven så kunde Dr D följa min kropps reaktioner på läkemedlet.
    Än så länge vet jag ju inte om det har varit lyckosamt. Men jag vet att jag mår bättre än vad jag tidigare har gjort under mina IVF. Inga ledsmärtor eller feberattacker.
    När jag sade till om nattsvettningar på serum så sade de att mina östrogenvärden var bra och därför inte kunde hjälpa mig.
    Nu fick jag täta IL och har mest varit varm överhuvudtaget så jag känner att blodcirkulationen funger väl. Min uppfattning är att nattsvettningar är immunangrepp antingen genom förhållandet mellan TNF-a och IFN eller NK celler. Genom individanpassad behandling kan man stävja dessa angrepp. Sedan är ju alltid frågan om det är tillräckligt eller om man skall gå på med hela vapenarsenalen?

  • blåvingen

    Grattis Forever Hope till efterlängtat plus!!

    Jag hade tänkt att beställa prov till imorgon på werlabs, hoppas att det inte strular.

    Ang KIR receptorer så hade jag tidigare tagit det provet hos Dr G i London.
    Nu hos Dr D så fick jag ju Neupogen för en del av detta med KIR.

    Har följt en tråd på Fertility Friends sök på (FGA Fertility Friends) där finns en tjej som heter NJR och hon har gått från 38 i tnf-a till 18 i tnf- a på bara några månader med hjälp av hydroxychloquine (Plaquenil), kan vara värt att följa upp för de som är intresserade.

    Jag har Cetrotide att skänka för de som går hos Serum med IVF behandling.

    NinaCamilla: Jag har PM:at dig igen

    Snart är det påsk och jag skall börja min äggsamlar-jakt hos Dr D:)))

  • blåvingen

    Allt stöd till dig Grukan Grace jag pm:ar dig. Vi befinner oss i liknande situation.
    Forever Hope styrkekramar.

    Nya positiva tecken från FGA tråden på Fertility Friends, tita på Swanlake.
    Hon har gått från 57 till 28 i Tnfa-a, alltså en minskning med 30 steg.
    Malaria-tabletter även denna gången

    Jag har även tips på en smidig, kompetent och pos inställd till ED-gyn i Stockholms innerstad som kan tar frikort och inte behöver remiss för att ex mäta
    ägg och slemhinna.

  • blåvingen

    Grattis Aylak till positivt plusnyhet;))

    Hope2016 jag PMar dig så kan jag kanske ge dig mer info om immune protocols.

    Jag har tagit Boswellia en tid eftersom jag hade kvar karpaltunnelsyndrom och ont i fingerleder och det hjälper oerhört mycket för inflammatoriska tillstånd.

    Det minskar även tnf - a naturligt och lugnar aggressiva cytokiner.

    Går att köpa på välsorterade hälsokostaffärer och jag tar det tre ggr/ dag

    Skickar med en länk som kan vara intressant att läsa för de med endometrios

    www.avivaromm.com/endometrios

    Där hon även skriver om andra bekanta hälsokost medel såsom, pycnogenol och resveratrol för endo.

    Har skrivit det förr, men om ni PM så tipsar jag gärna om en professionell med kort väntetid som tar frikort i Stockholm.

  • blåvingen

    Välkommen Lily till tråden;)

    Är precis nu här i Aten och gjort ägguttag med Dr D.

    Tog upp med honom att jag är så gott som symptomfri efter alla dessa år. Visade honom mitt mineral kalk (cormin se redox potentialen)och han tyckte att det var en bra ide' att fortsätta med det som jag har gjort nu i tre veckor som verkligen drar ut mitt tnf, jag märker tex mer ömma bröst under Stim vilket dr D menar öppnar upp tidigare blockeringar så nu känner jag lättare att kroppen påverkas i hormonnivåer.Han menar också att kroppen ändrar sig från gång till gång och Tnf kan växla. Frågade om hur han ställer sig till Plaquenil och han säger att det nog kan vara värt att titta på men framförallt är det TÄTA IL som tar ner tnf för de flesta.

    Jag skall försöka att i framtiden skriva upp mina symptom i dagbok eftersom det kan vara en ledtråd hur tnf växlar från dag till dag och det kan vara en hjälp för Dr D att förstå immunsystemets olika reaktioner.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!