• Katt12

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack TWH o Aylak, jag kollar om det går att betala den vägen. Enligt hans mail idag skulle proverna komma på faktura, men hyston betalas kontant.

    Välkommen, Blåvingen!

  • Katt12

    Hej på er, sitter här på Olympic o har balkongdörren öppen mot ett brusande 27-gr Aten. Inte helt fel. Hyston idag gick bra även om jag hade klantat till det och druckit te på morgonen (trodde bara att man inte fick äta). Dr D, som ju är en raring som ni alla som varit här sagt, hittade en polyp som han tog bort så det känns bra. En fråga: vilka mediciner är det man kan köpa receptfritt här? Prezolon och Babyaspirin, är det ngt mer? Funderade på melatonin, t ex, men det kanske inte säljs? Och IL är väl receptbelagt? Vill kolla m er innan jag åker hem i morgon.

  • Katt12

    Hej ni som gjort hysto, har ni haft blödningar efteråt? Jag gjorde min i måndags och hade knappt några blödningar alls varken mån el tis, men igår och idag kommer det rött blod till och från. Känns lite deppigt eftersom det dessutom gör lite ont runt om i buken, misstänker att det sipprar även invärtes... Suck:(

  • Katt12

    Nina Camilla, tack för input om blödning efter hysto. Det har minskat nu men känns fortfarande som att det svider inne i buken och jag tror det beror på att det sipprat ut blod även invärtes. Hoppas det är ok i alla fall, har frågat dr D men inte fått svar.

    Che och Skogsbruden, stort grattis till sjöjungfrun och flickan!!

    Apropå hysto, hoppas verkligen du blir gravid snart Stumpan81, blir så berörd av det du skriver, du har gått igenom så mkt jobbigt. Håll ut, du är ung och på ett eller annat sätt ordnar det sig - men fullt förståeligt att det blir tråkiga gräl m mannen mitt i röran. Man blir helt slut av allt.

    TWH, vilken seger att komma på efterkontroll, måste ha känts helt fantastiskt. Är så nyfiken på vad du fick för reaktion?

    Leah, lycka till i morgon, har handlat t dig.

    Curly, hoppas verkligen allt blir bra med din laparoskopi så att du blir i bästa form för kommande försök!!

  • Katt12

    Angla, jättegrattis!! Det är ju verkligen ett starkt plus.

    Berätta gärna om din totalfrys, det var alltså pga att du ägglossat i förväg? Får jag fråga var du går? Jag hade ju ägglossat flera ägg i förväg vid bägge mina IVF på CFC, men det var inget tal om frysning.

  • Katt12

    Angla, vilken lyx att kunna testa gång på gång o få plus:) Sämre paus i hemmajobbandet kan man ha! Tänk på att man ofta inte har några symptom de första veckorna, det är helt normalt.

  • Katt12

    En fråga till er som gör IVF: om ni gjort långa protokollet, har ni då helt avstått alkohol även under nedregleringen? Har precis börjat och ska köra tre v, tjejmiddag i morgon. Hade varit trevligt med ett glas vin...:)

  • Katt12

    Zin, det låter bra;) En annan fråga t dig: läste på din hemsida att inositol kan sänka DHEA-nivån. Låter inte så bra? Ska man skippa detta kosttillskott? Det ska ju annars vara bra för äggkvaliteten?

  • Katt12

    Curly, jag har verkligen precis samma symptom av min Endo som det du beskriver. Ska bli intressant att höra vad du får för besked efter din lap. Funderar kring det här med adenomyos, jag har tidigare fått höra att just detta (till skillnad fr övrig Endo) brukar synas vid VUL som en förtjockad slemhinna. I ditt fall verkar det ju dock som att lap krävs för att säkert veta, så OM du har detta börjar jag fundera även för egen del... Som sagt, blir intressant att höra, skönt att ni nu fått besked när det blir av. Kram och jättestort lycka tillð??¸.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!