• Katt12

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Myran, hur går det för dig? Inte långt kvar nu? Spännande!

  • Katt12

    En fråga: har fått direktiv fr dr D att blanda IL m 100 ml NaCl. På dyra kliniken i Sthlm ingår detta, men på den mindre dyra får man droppet utan NaCl. Vet att vissa av er som lyckats (tror TWH bl a?) tagit IL utan NaCl, men var ni då ordinerade utblandad IL eller hade dr D sagt att ni skulle köra "koncentrat"? Känner att dyra kliniken ruinerar en såhär i slutet på månaden och har prel äggplock sön el mån så jag ska ta ett dropp i morgon är tanken (som tur är kan bägge ta emot, men frågan är om det är värt att betala dyrt för NaCl, fyller det ngn viktig funktion?)

  • Katt12

    Tack Che, ja, det är märkligt, men de har inte detta säger de. Då måste jag höra m dr D om recept på det oxå och det har jag inte nu i alla fall. Vet inte om ngn annan fått det?

  • Katt12

    Tack för respons om NaCl! Mailade dr D och han svarade snabbt (verkar sitta vid mailen i kväll:)) och han sa att om kliniken utan saltlösning är billigare så ta den, men då är det tydligen viktigt att man låter droppet ta 1-2 timmar, inte fortare än så (blir kanske för koncentrerat) för 200 ml. Så då vet vi!

  • Katt12

    Aylak, bra ide att själv skriva till NaCl på receptet! Vet inte riktigt vilken produkt det ska vara dock?

    Maxad, jag pratade oxå m kliniken om detta med den kärlstörande effekten igår. Toppen om de kan tänka sig att börja ta in NaCl!
    Blev lite nojig för egen del eftersom jag har en ökad blodproppsrisk pga protein s brist, och vill helst inte irritera kärlen på ngt sätt.

  • Katt12

    Vad bra, tack för tipset, Aylak!

    En annan sak jag vill fråga alla kloka: jag har ju Endo och får alltid besvär av den under sprutfasen och misstänker att det bidrar till störd miljö. Har fått 10 mg pred av IVF kliniken, vilket hjälpte i början. Efter några dagar kom besvären i alla fall och jag kom då överens m dr D om att höja till 15 mg. Då blev det bättre men nu är besvären tillbaka igen. Känner att jag inte kan maila dr D stup i kvarten och funderar på att höja t 20. Men i kväll ska jag ta Ovitrelle och frågan är om det är dumt att ändra ngt i medicineringen nu i samband m äggmognadssprutan? Eller är det tvärtom, att jag borde ladda upp med extra pred nu när äggen ska mogna..? Vad tror ni..? Snart dags att ta kvällsdosen och jag velar fram och tillbaka:(

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!