• Anonym

    Den jäveln runkade!

    Orkar inte läsa alla inläggen.
    Så Du tycker att din man skulle gjort samma sak mot dig om han kom hem och Du låg och onanerade........ Hur FAN är Du funtad?
    Är det onani att dra förhuden fram och tillbaka när man tvättar sig med eller?
    Att onani är att vara otrogen, hur tänker du nu?????
    Du ska ju vara glad att Han inte ÄR otrogen med den skeva synen Du verkar ha på sex och samlevnad
    Att Du sedan påstår att Han inte respekterar Dig, På vilket sätt gör Han inte det?? DU kan inte FÖRBJUDA någon att onanera, Kanske är så att Du inte ger honom så mycket sex som Han vill ha!? Respekterar Du honom då?

  • Anonym

    Alltså... Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

    1: Människan (vare sig du är kvinna eller man) är gjorda för att ha sex. Hur tror du annars barn blir till? Storken?
    Och ja, det är ett psykiskt problem om man inte kan genomföra ett samlag. Gå och uppsök en läkare.

    2: Om man ska vara väldigt medicinsk av sig, så -behöver- män onanera 1 gång om dagen för att minska risken för prostata cancer.

    3: Du kanske skulle tagit hinten? Han kan inte missat att du kom hem, har du tänkt så långt att det kanske var en invit till mer? Han kanske ville att du skulle vara med och onanera framför honom, för att skapa ett nytt intimt ögonblick för er?

  • Anonym
    Anonym (Handtrallarn!) skrev 2012-02-07 22:28:31 följande:
    Helt ärligt, Jag runkar kontinuerligt. 
  • Anonym

    Jag "kom på" min man med att runka för fullt när han tog ett långt bad för några veckor sen. Jag tyckte så synd om honom och jag skämdes som en hund. Jag hade ingen rätt att trampa in i badrummet när jag visste att han låg i badet, det spelar ingen roll att vi äger huset tillsammans, är gifta och har två barn ihop. Det var hans egna tid och om han vill onanera när han badar ska han få göra det. Jag skämdes som en hund för att jag såg hur generad han var över att jag "kommit på honom". Jag kan säga att jag aldrig mer gör om det, och jag hoppas han fortsätter onanera på egen hand :) Och vad gäller dig TS, du har ingen rätt att bestämma över din gubbe, vad han får göra och inte göra med sin egen kropp. Då är det nog lika bra att ni går skilda vägar så han träffar någon som respekterar honom.

  • Anonym
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-08 08:40:04 följande:
    Vad menar du med det? TS är inte asexuell, TS vill förbjuda sin man att onanera. Jag är asexuell och vill ha en man som är likadan.
    Varför stör det dej om han är normal och runkar då?
  • Anonym
    NPeters skrev 2012-02-08 08:48:38 följande:
    Jag och min sambo har det uttalat svart på vitt att onani är som otrohet i vårat förhållande. Det är inte så att vi måste ha vaginalt sex hela tiden, utan känner han för att bli avsugen exempelvis ställer jag upp på det och tvärtom. Varför jag satt den gränsen är pga mitt otroligt låga självförtroende och för att jag inte kan kontrollera situationen annars. Samt att jag anser att är vi på olika håll i världen ska vi båda ha lika mycket att längta till. Visst, detta funkar inte för de flesta, och jag vet att vårat beslut är pga mig och mina problem, men alla är olika.
    Jag ska inte hoppa på dig med kritik. Istället undrar jag varför du ser onani som otrohet? Jag själv till exempel fantiserar oftast om min fru och om vad vi gjorde senast o.s.v när jag onanerar. Snälla förklara, du verkar inte vara ensam om den här synen och jag vill försöka förstå.
  • Anonym
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-08 09:01:04 följande:
    Det finns väl många saker folk gör ensamma som andra kan äcklas av? Vissa äcklas av att partnern chattar i smyg, eller petar näsan eller vad det nu kan vara. Jag äcklas av onani, egen och andras.
    Nu har du skrivit i tråden i två dygn, att saken fascinerar dig så? Att du äcklas så mycket av onani att du inte kan sluta debattera ämnet... Har du tänkt tanken att söka hjälp för din ångest?
  • Anonym
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-08 09:09:37 följande:
    Jag är fascinerad, men ångest har jag inte. Ibland möter man tröga människor och vill gärna få dem att begripa att man har rätt att känna annorlunda, och det kanske jag tycker är roligt.
    Jo ingen säger att man inte får känna annorlunda. Det som egentligen diskuteras här är om det är rätt att tvinga andra till sin egen syn, att lasta andra för sin egen ångest.
  • Anonym
    Årsta skrev 2012-02-06 09:46:16 följande:
    är du säker på att han runkade? Han kanske tvättade snoppen väldigt snabbt.
    haha
  • Anonym

    Tycker det är sjukt att ens partner inte ska få onanera... hur kan man ens förbjuda sin partner att göra vissa saker med sig egen kropp ? .... 
    va fan om nån skulle säga till mig att tar du på dig själv så är det slut och du har vart otrogen.... helt sjukt skulle be den personen fara och flyga....
    bara för att man onanerar innebär inte det att man varken vill ha mindre sex eller inte älskar sin partner...
    tror tilloch med att jag onanerar mer än min partner... och jag är TJEJ...  

Svar på tråden Den jäveln runkade!