• Anonym

    Den jäveln runkade!

    hallonfot skrev 2012-02-08 16:14:28 följande:
    Ok. Alla är vi olika. Och som tidigare tycker jag att har man en överenskommelse så har man. Man ska inte gå med på något som man inte kan hålla.
    Jag skulle däremot inte bry mig ett dugg om min sambo runkade och tittade på porr. Skulle aldrig ingå en sådan överenskommelse eftersom jag tycker det är bra med porr och onani mellan varven
    Onani är något jag själv gör, så där kan jag inte säga något, det är snarare onani till porr där det blir ett problem :)
  • Anonym
    hallonfot skrev 2012-02-08 17:03:01 följande:
    Ok. Är det för att han skulle titta på andra tjejer? Jag undrar bara, så det är absolut inget påhopp eller liknande
    Precis av den anledningen. Det var därför vi ens tog upp ämnet, han ville inte att jag skulle titta på och fantisera om andra killar, och jag kände likadant. 
  • Anonym

    det här är det sjukaste jag hört? insane!!!!!!!!! folk som inte låter sin partner onanera behöver inte skaffa en partner helt serrrrrrrrrrrrr!

  • Anonym
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-10 08:54:26 följande:
    Vad det det enda du hade att säga? Jag tycker lite synd om alla som är så fixerade vid sina könsdelar, det tar en massa tid och energi man kan lägga på roligare saker.
    Du är nog ganska ensam som tycker att sex inte är det bästa man kan ha.
    jag tycker också synd om dej!
  • Anonym

    Så det kliade lite på snoppen. Är det hela världen? Var glad att han håller sig hemma och håller på med sig själv än att gå ut och klia sig på någon annan.

  • Anonym

    Problemet för er kvinnor som anser att det är att vara otrogen eller fel, är att ni inte förstår vad det innebär att runka för många av oss killar. Det är ungefär som att det kliar och man kliar tillbaka, många blåser det ju ur proportion rätt ordentligt...

  • Anonym

    Skulle bli glad om jag kom hem och min partner runkade, tycker det är ganska trevligt att se på ;) 
    Bryr mig inte om det skulle råka vara till porr heller. Jag är för allt han gillar, vill att han ska ha det bra, samma som han vill att jag ska ha det bra och hakar på allt jag gillar. 
    Skulle inte han få runka så skulle ju inte jag få tillfredsställa mig själv heller och så skulle jag inte vilja ha det! 

  • Anonym

    Orka ens diskutera sånt här.. Lägg tid på partnern och hans runkande än o gnälla över andras problem här!!

  • Anonym

    Jag håller med ts jag är inte assexuell. Däremot över sexuell, och runkar min partner blir jag exremt besviken....jag vill ha sex ioxh vill han inte ha det med mig ska han inte runka heller.....

Svar på tråden Den jäveln runkade!