• Anonym

    Den jäveln runkade!

    Fidelis ad urnam skrev 2012-02-08 09:58:26 följande:
    Du kommer aldrig kunna styra en annan människas tankar.
    fattar inte hur man kan stå ut med det som partner heller...skulle jag aldrig göra..  
  • Anonym

    Visst får man ha åsikter utan att man ska bli kränkt !! .... 
    Men att försöka förbjuda en person att tex onanera tror jag inte blir bra i slutändan...  för om han vill det så tror jag han gör det ändå , men säger att han inte gör det...
    och hur man ens kan försöka att få en person att inte göra det kan jag tycka är sjukt.. och tror man förlorar på det själv i slutändan...
    skulle bli väldigt trött på min sambo om han försökte förbjuda mig att göra saker...
    om man älskar någon är det ju den man tänker på...
    jag kan onanera utan att ligga och fantisera om andra killar.. det handlar inte om att man ligger och tänker på andra...  

  • Anonym

    Man har väl iaf alla rättigheter till sin egen kropp ? 
    Varför skulle inte det vara en rättighet om man själv kan styra över det och vill ?

    Herregud... visste inte ens att folk kunde resonera såhär, tur att man hittat en vettigare partner !! =)  

  • Anonym
    Anonym (Förbannad) skrev 2012-02-06 09:13:01 följande:
    Nu har han gjort sitt, den jäveln satt och runkade när jag kom hem men nu åker han ut. Jag blir så förbannad på sånt här. Hur ska man få en kille att respektera en, fy fan säger jag.
    Ett meddelande till alla kvinnor som anser att det mannen gjorde var fel.
    Ni skall inte ha förhållande. Ni bör inte ens ha människor omkring er över huvud taget. Så sjukligt svartsjuk är det inte hälsosamt att vara. {#emotions_dlg.djavulsk}{#emotions_dlg.djavulsk}{#emotions_dlg.djavulsk}{#emotions_dlg.djavulsk}{#emotions_dlg.djavulsk}

    Till TS. Om du har lyckats fånga en så pussy-whiped karl att han har stått ut att bo med dig så bör du göra allt för att behålla honom, för du lär aldrig hitta någon igen.

    Inse en sak. Ett förhållande består av tre liv. ditt, hans och ert gemensamma. vad han gör med sitt liv skall du skita i så länge han inte otrogen med någon ANNAN!
  • Anonym

    urs, släng ut han. fy vad vid rigt jort! han kan man juhhh inte viljja leva med när hen har jort så mot dej..... det måste bli skiljsmässa jenast. runka får hen juh inte bara jöra så där. är man till sammans med någon så får man bara röra könet på sin höjjd när han pissar.

    urs säjer jag bara.

    låt hen bo ute i skylan så krumper nog k*uken så kan han inte runka.

     

  • Anonym

    Hade min sambo försökt förbjuda mig att onanera så hade jag frivilligt flyttat från honom. Problem med kontrollbehov kanske?!

  • Anonym

    Jag och min pojkvän kom överens om att vi inte skulle kolla på porr, och verkligen inte onanera till porr. Vi var på en längre semester då han faktiskt, när jag har legat och sovit eller suttit i rummet bredvid, gått in på toaletten, satt på porr och runkat. Detta såg jag som ett otroligt stort svek, mina känslor inför det var närmast som om han skulle berätta att han var otrogen, särskilt då jag inte tittat på porr ens för en sekund sedan vi blev tillsammans. Jag "förbjöd" honom att göra det, men han har tydligen gjort det igen. Jag älskar honom och försöker förlåta honom men jag har också förklarat att om det händer igen så tror jag inte att jag kommer att kunna förlåta honom och stanna kvar. 

    Jag förstår verkligen TS (även om detta nu må vara ett troll) och de andra som säger sig vara emot runkning, bara det att jag är emot det om det sker till porr. Jag har självklart själv onanerat, däremot inte till porr och mina tankar rör sig inte heller bort mot någon annan, så om jag överhuvudtaget tänker på någon när jag onanerar så är det honom jag tänker på. Därför kan jag ha ett stort problem när han gör det, eftersom jag inte vet ifall han tänker på mig eller ifall han kollar på porr och tänker på sina porrstjärnor. Det ser jag som något nästan i höjd med otrohet. Jag vill ha samma respekt som jag ger honom. Som en annan skrev här också så vill jag ha mer sex än vad han vill, och när han runkar istället, då blir det automatiskt att det känns som ett svek.

    Har paret kommit överens om att inte runka eller vad det nu kan vara, så är det en överenskommelse som ska hållas. Det kvittar ifall han är en kille och "det är vad killar gör", han ska kunna visa dig den respekten att inte göra det om du mår dåligt av det. 

    Ni som skrattar åt detta och hur liknande känner, så vet ni verkligen inte hur det känns. Jag försöker att ha en mer lättsam syn på det, men det är inget jag kan hjälpa och det är något som verkligen sårar.  

  • Anonym
    c89 skrev 2012-02-08 13:16:30 följande:
    Det finns många som känner som du och det är ungefär såhär jag ser det också, men det handlar mer om att man inte ska lägga tid på andra sexuellt utan bara på sin partner. Väljer man att runka till porr istället för att ha sex med sin partner så är det enligt mig fel. Om jag vetat att det inte skulle gå ut över vårt sexliv så hade jag inte brytt mig, men nu är jag ungefär som dig.

    Det handlar återigen om att komma överens. Är båda överens om att man bara ska försöka ha öga för varandra och tror att man sparar in på bråk och problem om man är helt trogen, dvs inte tillfredställer sig själv med hjälp av andra (porr är ju andra personer som man tittar på) så får man hålla det.
    Om man inte ser problemet i att variera sexlivet och tycker att det är minst lika viktigt att tillfredställa sig själv istället för att göra det tillsammans med sin partner så får man göra det istället och hitta en likasinnad.

    Det finns ärligt talat inget rätt eller fel i detta utan det handlar om olika synsätt och värderingar av onani, sex och porr och man får acceptera att alla känner olika och hitta någon som ligger på samma plan som en själv angående detta. Vi människor är sexuella varelser, det är inte värt att ödsla tid på ett förhållande där sex inte är på lika villkor.
    Kan inget annat än att hålla med!
  • Anonym
    hallonfot skrev 2012-02-08 13:56:44 följande:
    Ett svek är alltid ett svek, och har båda gått med på en sak så ska man inte bryta det. Jag bara undrar varför ni från första början bestämde att ni inte skulle få titta porr eller onanera till porr?
    Det var något vi båda kände att vi inte ville den andra skulle göra, vi pratade om det och kom båda två överens om det. Vi hade samma inställning om att det skulle kännas fel ifall någon av oss tittade eller onanerade till porr. Jag hade en lättare inställning till det innan, men tiden har gjort det till ett svårt ämne. 
     
    Anonym (eva) skrev 2012-02-08 15:31:35 följande:
    Du pratar om en "överenskommelse", men vad är det du menar då? Eftersom killen uppenbarligen inte verkar vara helt inne på idén egentligen, så låter det ju mest som han fått lov att vika sig för tjejens vilja. Vad för slags "överenskommelse" är detta tycker du?
    Som jag svarade på ovanstående fråga så var det en gemensam åsikt. Jag vågade inte ens sätta den gränsen vid den tiden i förhållandet, så det är inget jag hade kunnat göra själv. Det verkar bara som att det inte har varit så enkelt, eller ens så viktigt att hålla. 
  • Anonym
    c89 skrev 2012-02-08 15:41:30 följande:
    Eller så har han faktiskt sagt att han också tycker att det är fel att fantisera om andra och titta på porr när man är i en fast relation och kanske egentligen tyckt att hon inte ska göra det, men egentligen inte haft något emot att göra det själv? Varför alltid utgå från att en kille blivit tvingad? Det är mänskligt att dra vita lögner tyvärr...
    Precis. Han har själv yttrat sig om att han inte skulle gilla det ifall jag gjorde det, så at jag skulle tvingat honom in i det från början är det inte tal om.
Svar på tråden Den jäveln runkade!