• Anonym

    Den jäveln runkade!

    Anonym skrev 2012-02-06 13:48:10 följande:
    Det där är väl individuellt. Stämmer kanske på män med låg drift och potensproblem, knappast generellt.
    Nej pröva själv hemma, om man inte runkar på låt säga 7 dagar och sen har sex, kan man ge sig fan på att ståndet inte sviktar en sekund och är hårdare och det blir ett jäkla sprut.

    pröva sen runka i 7 dagar var´je dag alltså och sen ha sex 7e dagen.. då lär du känna skillnad... sprutet i mindre, den e som vanligt hård.. men inte dunder hård, och tex vaknar nåt barn slaknar den på en gång.. men inte om man håller upp... då jäklar e den hård som stål och står ordentligt fy fan vad skönt!

    Jag känner STOR skillnad! 
  • Anonym

    Det här var ett av de mest bisarra inläggen här på forumet!!! Jag är dock ganska säker på att det är ett skämt, o visst har ts lyckats engagera många människor i att skriva här ;)

  • Anonym
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 14:00:47 följande:
    Jag syftar på att man läser i tråden att man ska vara glad över att killen inte är ute och knullar runt, utan runkar i stället.
    håller med om att det är ett konstigt argument. Män och kvinnor onanerar normalt för att det är en extra krydda i tillvaron. Har för det mesta inget med otrohet, önskan efter andra eller trötthet på partnern att göra.

    Bara en trevlig sak att göra då och då.
  • Anonym
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 14:03:00 följande:
    Man är olika skapt, jag har försökt onanera och bejaka sex i över 20 år med det funkar inte. Jag kände en tyngd lyftas frn mina axlar när jag insåg att sex inte är något jag behöver eller vill ha. Men jag känner att jag behöver berätta för andra att man mår bra utan sex också. Det är INTE ett behov som man måste tillfredsställa!
    Och det är helt ok. Men det är inte ok om du eller andra i samma situation försöker ta ut det på andra genom att strypa deras rätt till ett sexliv. Nej, det är inte ens ok om man "har en överenskommelse" med partnern. För den bygger i så fall på att du tvingar partnern att vara som du.
  • Anonym
    Soolrosen skrev 2012-02-06 14:15:51 följande:
    hahaha men jisses..måste vara ett skämt!
    hade min karl suttit och dragit i den när jag kom hem hade jag fnittrat lite och frågat om han behövde en hjälpande hand ;) sen hade vi haft fantastiskt sex!!

    slappna av.. tänk om han fantiserade om dig när han runkad då? och så kommer du och är förbannad
    ja precis... hade nog hoppat på karln min (slängt av mig kläderna på 5 sekunder) om han runkat när jag kom hem.. sexigt som bara den ju... älskar min mans kuk, att se honom naken osv...  härligt.

  • Anonym
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 14:18:16 följande:
    Det skulle väl vara riktigt dumt om han fantiserade om henne när hon var på väg hem? Som jag förstått av allt jag läst och hört i ämnet under mitt liv så fantiserar män nästan aldrig om sin partner. Det behövs ju inte!
    Myt som ni gillar att höra. Personligen fantiserar jag ofta om min partner, om vad vi gjorde senast o.s.v. Och det kan jag välja att göra i duschen, när jag är på resa eller när som helst det inte passar med "riktig" sex.

    Sen fantiserar man ju så klart ibland om annat också... Men då är inte fantasin ett uttryck för att man verkligen skulle vilja ha sex med någon annan. En fantasi, punkt.
  • Anonym
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 14:24:11 följande:
    Myt? Det är taget direkt ur munnen på män jag känt, både de jag varit ihop med och andra.
    ja ja, som alltid individuellt. Men kära du, det här är en trolltråd. Trots det går du i taket och försvarar att man ska kasta ut en partner som runkar...
  • Anonym
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 14:28:05 följande:
    Nej, jag halkade in här för att jag inte gillar att man blir lynchad om man inte gillar sex och onani.
    Men jag tror inte att någon vill lyncha dig för att du inte gillar sex och onani. Det folk vänder sig emot är när någon försöker bestämma över en annan persons kropp och sinne.
  • Anonym
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 14:32:26 följande:
    Om du blev kär i en kvinna som äcklades av din onani, hur skulle du hantera det?
    Om du blev kär i en man som gillade onani hur skulle du hantera det?
  • Anonym
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 14:36:02 följande:
    Det har hänt flera gånger och jag har inte kunnat leva med honom.
    Gissar att där har du har svaret!
Svar på tråden Den jäveln runkade!