• Anonym (TS)

    Beskriv din partners penis! (eller din egen)

    Efter all detta tjat med "vilken penis föredrar du" och annat önsketänkande, så kan vi här se vad som faktiskt finns ute i verkligheten. Så, kvinnor som ligger med män: beskriv hans penis. Män, beskriv din egna. Visst är det bra att kunna vara anonym?

    Exempelvis, kan jag säga att min pojkväns är runt 15 cm lång (kanske lite längre), större omkrets än genomsnittet, och med ett stort ollon. Hans förhud är lite för trång, vilket leder till att den inte kan dras tillbaka helt över ollonet när han har stånd.

  • Svar på tråden Beskriv din partners penis! (eller din egen)
  • Dickie Simpkins

    Jag har en kuk som är rak. 17 cm runt roten. Lite smalare längre ut. Kraftigt ollon. 20 cm lång, så när som på någon millimeter. Helt rakad. Tunga bollar som oftast hänger ganska lågt. Jag älskar den :)

  • Anonym (Jo)

    15cm lång kraftigt ollon. Förhuden är kort så den täcker inte ollonet, max 75% pga av det så har jag förhuden tillbakadragen alltid, vilket min fru tycker är bra. Helst skulle hon se att jag omskär mig. Men jag är lite tveksam till det.

  • Anonym (Jag)

    Min är 20x15cm, lite svagt neråt böjd med lite tjockare ollonkant än skaft och den växer dit från ~12-13cm slakt.
    Tjejen sen 12år tycks vara nöjd med den iaf, vilket jag tycker är viktigast

    Själv skulle jag vilja den var 2-3cm längre och tjockare (som en falu kanske) då jag lärt mej att fittan klarar en hel del storleksmässigt.
    Känns lite sådär att köra in kuken när man precis innan slickat henne till orgasm samtidigt som man knullat henne med 30x19cm dildo.

  • Anonym (Saknar)

    Killen jag inte har längre var som gjord för mig! Har inga mått, inte ens ögonmått, men för lång för att få in hela i munnen. Bra omkrets. Omskuren.Bara passade perfekt i mig...

  • Anonym (Penis)

    Den är lång, skinning och har ett hål i huvudet där jag kissar.

  • Anonym (Penis)

    guchi skrev 2014-11-30 18:04:30 följande:

    Min "partner" har en häst kuk !


    Aah du är Cicciolina? Fan vilken bra svenska du kan!!!!!!!
Svar på tråden Beskriv din partners penis! (eller din egen)