• Anonym (TS)

    Beskriv din partners penis! (eller din egen)

    Efter all detta tjat med "vilken penis föredrar du" och annat önsketänkande, så kan vi här se vad som faktiskt finns ute i verkligheten. Så, kvinnor som ligger med män: beskriv hans penis. Män, beskriv din egna. Visst är det bra att kunna vara anonym?

    Exempelvis, kan jag säga att min pojkväns är runt 15 cm lång (kanske lite längre), större omkrets än genomsnittet, och med ett stort ollon. Hans förhud är lite för trång, vilket leder till att den inte kan dras tillbaka helt över ollonet när han har stånd.

  • Svar på tråden Beskriv din partners penis! (eller din egen)
  • Anonym

    16 cm ungefär, omkrets har jag ingen aning om, men lite grövre än normalt skulle jag gissa på. Den är rak och ollonet är lika stort som snopen är bred... Love it!

  • Anonym

    Gissningsvis omkring 14 cm lång, rätt smal och förhuden täcker nästan hela ollonet vid stånd. Lite för liten tycker jag, men hans teknik gör att det funkar utmärkt ändå.

  • Anonym (utförligt?)

    Den är inte superlång, kan inte cm men den är perfekt i längd, skulle inte vilja ha den en mm längre, då hade den gjort ont eller vart lite besvärlig. Ganska stor omkrets men då jag gillar stort hade den gärna fått vara ännu lite grövre haha :) Ollonet är lika bred som resten av snoppen. Lite rosa i tonen och lagom mycket (lite) hår, gillar inte helrakat. När han är kraftigt kåt är den mycket ådrig och med penisring är den fantastiskt ådrig haha. Vid lätt kåthet  nästan inga ådror.  Drar inte åt varken vänster eller höger och är inte direkt böjd utan ibland lite "för" rak. Ganska trång förhud så det krävs lite tid innan det är riktigt skönt för honom. Hm, kan inte komma på nåt mer haha

  • Anonym
    Zakk skrev 2012-03-05 19:50:54 följande:
    19x16cm och funkar helt ok :)
    Så klart.. min e 23X 22 =)
  • Doris87

    Den är runt 18-19 cm lång och runt 14-15 i omkrets och rak. Ollonet är kanske liite större. Den är underbar men kunde ibland liite kortare då den kommer för djupt ibland.

  • Anonym

    17 lång med ganska grov tydligen. Gjorde en clone a willy till tjejen och blev överaskad över att den så så mkt större ut på nära håll...=) Kompisen hittade den på nyår av någon anledning och han sa bara "satan vilken grov" så jag e rätt nöjd!

  • awebsol

    min är 21 cm lång och 18 cm grov, lite större kanske, men det är inte alltid kul då den bottnar ibland

  • Anonym

    ca 17-18cm lång i erektion. Omkrets? Ingen aning! Den är jävligt skön och han kan ge mig väldigt orgasmer. Den är fräsch och ren och fin att titta på. Fast pung har han också och könshåret är blont.

  • Andreas1983

    15 lång och 11,5 grov. Något pekandes åt vänster. Mkt förhud, täcker hela ollonet vid stånd. Ollonet lika grovt som skaftet, jämngrov över hela längden och blir ganska rödlila när man är kåt

Svar på tråden Beskriv din partners penis! (eller din egen)