• äntligen36

    Vi som plussade i juli-12!

    Hej, tänkte att här kan alla vi som plussat i juli samlas för att prata om allt som man vill prata om. Ja, självklart är även andra välkomna i tråden!

    För mig är det första barnet, men vore trevligt om alla oavsett hur många barn man har är med och delar med sig av sina funderingar, erfarenheter, tankar mm.

  • Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!
  • sajo0106
    linasld skrev 2012-08-26 12:39:11 följande:
    Härligt sajo! Längtar dit :)
    Idag ska jag försöka pallra mig iväg till min morfar som fyller 80, han bor på äldreboende för han är svårt sjuk i Parkinson, och jag bävar för alla dofter som är på boendet... Ofta hänger en tung stank av urin i korridorerna - usch! Hoppas att detta ska gå bra, och gör det inte det får jag väl förklara läget. Det lär ju knappast smitta de gamla iaf ;) betyder väldigt mkt för mig att åka dit så håller tummarna!
    Ja känns som en viktig milstolpe i gravidteten är nådd :D! 

    Ja jag jobbar på ett äldreboende och när jag mådde som värst, vecka 7 och fram till vecka 11 så spydde jag ofta när jag hjälpte dem på toa osv.... hade med mig fina kräkpåsar och gamlingarna som är så dementa glömde ju bort varför varenda gång ;) 
  • linasld

    Det gick bra, luktade fräscht idag! Och han kände igen mig och blev glad att vi kom :) nu blir det sängen med en himla huvudvärk på g, mindre kul :(

  • Norrlands08a

    Idag var verkligen inte min dag...

    Jag är bara i v11 men magen känns uppsvälld och det är INTE bekvämt att ha mina vanliga byxor och kjolar. Jag tycker inte alls om när det sitter åt, för det känns som det trycker mot magen och blir ömt. Svårt att förklara men helst skulle jag bara gå runt i en sån där onepiece där inget sitter åt.

    Provade säkert 20 par byxor idag, hälften riktigt fula, och vissa flera storlekar för stora, men inga kändes sköna. Provade tom mammabyxor!!! I v11! De kändes faktiskt jättesköna men jag kan ju inte gå runt i mammabyxor innan ens första trimestern är slut.

    Och har jag klänning på mig och liksom inte har nåt som håller in magen, så putar magen rätt mkt och det känns inte heller så kul eftersom det inte är officiellt än.

    Så just nu har jag en jeanskjol och ett par linnebyxor jag kan ha. Inte mkt till ombyte.

    Höll på att balla ur helt i omklädningsrummet och hade lust att bara sätta mig och gråta.

    Till saken hör ju att jag har lite putmage även i normalfallet och har ägnat de senaste 10 åren att oja över min hängbuk, så det är inte lätt när man bara ser tjock ut och inte så där fint gravid som vissa gör.

    Suck... nån annan som har klädbesvär eller är det bara jag som blivit lönnfet?

  • jonie

    Jag föredrar mammabyxor och har gjort det länge! Då är jag i vecka 9 Jag använder leggins, baggy jeans och mammabyxor. Klarar inte av tajt över magen som är jättesvullen!

  • Norrlands08a
    jonie skrev 2012-08-27 21:25:50 följande:
    Jag föredrar mammabyxor och har gjort det länge! Då är jag i vecka 9 Jag använder leggins, baggy jeans och mammabyxor. Klarar inte av tajt över magen som är jättesvullen!
    Åh vad skönt att det finns fler!

    En tjej i min närhet är i vecka 18 och hon är lika smal och fräsch som alltid, med en perfekt liten bula. Snacka om att man blir avis när man själv känner att man är som en boll :)
  • Grodden

    Här är en till som har helt uppblåst mage. Är i vecka 11. På morgonen är det OK, men den blir större och större under dagen. Vissa kvällar är det helt hopplöst hur uppblåst den är. Tror det har med hormonerna att göra (tröstar mig med det), för än så länge är livet i magen inte så stort. Flört
    Har också haft magkatarr/halsbränna och det bidrar kanske. Brukade inte ha det innan jag blev gravid... 
     

  • LurvensFrö

    Fick höra från någon för första gången att jag fått mage. Skönt att höra dpi jag sett den länge och hör flera säga att jasså det syns inte att du gått upp i vikt och då blir jag irriterad för så här fet ser jag inte alls ut i vanliga fall!


  • Vilvarin

    Jag har också köpt mammabyxor/jeans. Tröttnade på att titta igenom hela garderoben varje dag och aldrig hitta nåt som passade.

Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!