• Tigrinna

    BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?

    Hejsan!
    Efter flera år har vi bestämt oss för att försöka få ett syskon till sonen. Och har inställningen att det får bära eller brista Blir det syskon blir vi glada, går det inte så går det bra ändå... ja ni fattar. Men såklart en stor önskan om att det ska bli något. Tog äl-test och fick starkt utslag 26 febr, hade sex på kvällen och kände äl dagen efter. Nu, en vecka senare är jag;

    * enormt trött, skulle kunna lägga mig ner på golvet på jobbet och bara soooooova :)
    * det drar och spänner emellanåt i tjejmagen
    * lite smått ilningar i brösten då och då samt
    * mår lite illa och är yr ibland

    tja, kanske är det önsketänkande men på något sätt känns det som att det blir något *hoppas* *hoppas*
    BIM 17/3, hade varit kul att följas åt om det finns fler i 40+ kategorin som befinner sig där i krokarna??

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-08-21 15:12
    BF-lista

    Tigrinna 42 år, 2a barnet BF 140205
    kossann 41 år, 4e barnet BF 140404

  • Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?
  • Tigrinna

    Så där, nu är jag med i leken igen myste med mannen igår, äl idag och BIM 30/5! *hoppas*hoppas*hoppas*

  • Blingbling

    Det här måste bara vara ett tecken! Tre med BIM så tätt inpå varandra - kanske också finns fler i tråden som också har BIM i månadsskiftet? Nu MÅSTE det bara bli plus för oss! Punkt.

  • Minis13

    Ligger lite efter med BIM den 6/6...
    Hade jag inte haft mens i helgen hade jag nog dock trott att jag var gravid nu...trött så jag skulle kunna stå och sova, allmänn uschlighets känsla i kroppen, ont i huvudet och lite mer lättirriterad än vanligt. Men..det är väl nån våråkomma jag åkt på, dottern var förkyld och sonen låg i scharlakansfeber förra veckan så det finns ju att välja på .

  • Tigrinna

    Hallå tjejer! Hur går det i tråden? Själv känner jag nada! Brösten mjuka, pigg på dagarna och varken molvärk eller illamående tror inte det tog sig... men skam den som ger sig har bokat tid hos en annan gynekolog 11 juni, hoppas att han är lite mer engagerad och t ex tar något prov ialla fall! 

    Bling- hittade följande om immunologi och graviditet i boken "Förbättra din fertilitet";


    "Immunologiska orsaker
    Ibland fungerar immunförsvaret inte riktigt som det ska, utan börjar producera antikroppar som attackerar blodkärlen som leder till fostret. Då får fostret inte syre och näring och förhindras därmed från att utvecklas, vilket kan leda till missfall. Efter upprepade missfall gör man ibland en undersökning för att kontrollera huruvida sådana antikroppar förekommer. Det testas genom blodprov. Om antikroppar förekommer kan man ge mediciner mot detta.


    Tester av det här slaget är vanligen inte en del av infertilitetsutredningen utan blir aktuella om läkaren har anledning att tro att immunologiska faktorer kan vara det som orsakar infertiliteten, eller till och med först efter att upprepade IVF har misslyckats utan att det finns någon uppenbar orsak till detta. Att det görs först då beror på att immunologiska tester är dyra och komplicerade att genomföra. Därtill är kunskapen på det här området fortfarande begränsad."


     Inte mycket info utan verkar mer bekräfta att vi ligger efter på detta område i Sverige!
Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?