• Tigrinna

    BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?

    Hejsan!
    Efter flera år har vi bestämt oss för att försöka få ett syskon till sonen. Och har inställningen att det får bära eller brista Blir det syskon blir vi glada, går det inte så går det bra ändå... ja ni fattar. Men såklart en stor önskan om att det ska bli något. Tog äl-test och fick starkt utslag 26 febr, hade sex på kvällen och kände äl dagen efter. Nu, en vecka senare är jag;

    * enormt trött, skulle kunna lägga mig ner på golvet på jobbet och bara soooooova :)
    * det drar och spänner emellanåt i tjejmagen
    * lite smått ilningar i brösten då och då samt
    * mår lite illa och är yr ibland

    tja, kanske är det önsketänkande men på något sätt känns det som att det blir något *hoppas* *hoppas*
    BIM 17/3, hade varit kul att följas åt om det finns fler i 40+ kategorin som befinner sig där i krokarna??

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-08-21 15:12
    BF-lista

    Tigrinna 42 år, 2a barnet BF 140205
    kossann 41 år, 4e barnet BF 140404

  • Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?
  • Blingbling

    Ja, kossann....hur går det? Själv hade jag BIM i måndags....men ingen tant röd ännu. Säkerligen bara lite försening, känner mig noll gravid utan några symptom överhuvudtaget. Återkommer med uppdatering om vad som händer, om det händer något.

  • kossann

    Gick inte bra alls! Inte gravid stod det på testet imorse, och vid lunch kom mensen...
    Så det blir till att satsa på en 2014-bebbe! 

  • Minis13

    Kossan- vad trist, men bara att ta nya tag! Jag tror jag också får satsa på 2014... Vi ska ju på första besök i fertilitetsutred. den 29:e, så jag räknar inte med att vara gravid den här månaden eller. Säger som du Blingbling, känner mig inte det minsta gravid, och eftersom spottings, ömma bröst och trötthet verkar vara mina nya PMS-symptom så är det nog samma den här gången😛 Vi satsar på 2014!!

  • Tigrinna

    Kossann, trist med mens men se det som en nystart! Vi satsar på bebis 2014  

    Blingbling hur går det för dig? Vi håller tummarna... tack för tipset om progesteron, ska be läkaren kolla det den 8 maj då jag har tid hos gyn på privatklinik.

    Förresten jag var på återkontroll hos KK idag, visste ju redan att jag hade haft MF men var orolig för hur läget är. Läkaren var jättebra, förklarade och sa att min kropp fixat allt själv, det behövs ingen skrapning el dyl. Slemhinnan är tillbaka som normalt och idag har jag knappt blött någonting, sköööönt!

    ny dag- nya tag!  

  • Blingbling

    Det går inget bra för oss här i tråden nu...not! När man talar om de berömda trollen (vilka de nu är...) så dök tanten upp idag under e.m. Så gravid var jag inte denna månad, men det var jag ju nästan säker på ändå. Nu kommer jag att köra Pergotime den här cykeln och lite andra tillskott och vitaminer, så får vi se hur det går. Men jag är nästan säker på att mina MF uppkommer för att mitt immunförsvar går "bananas" och blir aggressivt mot graviditeten och gör allt för att få bort "inkräktaren" i min kropp. Känner på mig att det kan vara så för att ett av mina gravidsymptom är att jag alltid får en märklig influensa några dagar efter ÄL när jag varit gravid och sedan när flunsan är över efter ett par dagar så håller sig en blandning mellan feber och bakfylla kvar därefter. Detta är tydligen tecken på att immunförsvaret jobbar på högvarv, när det istället är meningen att immunförsvaret ska tagga ner automatiskt då befruktning sker. Nåja, nog om detta. Vi satsar på bebis 2014 här inne istället och jag ser fram emot nästa BIM som för mig blir 6/5

  • kossann

    Då har vi samma BIM nästa gång blingbling! Imorgon är det jag som startar upp clearblues ägglossningsmonitor, och hoppas på att få hjälpa av den att pricka in rätt dagar!

  • Blingbling
    kossann skrev 2013-04-09 23:00:47 följande:
    Då har vi samma BIM nästa gång blingbling! Imorgon är det jag som startar upp clearblues ägglossningsmonitor, och hoppas på att få hjälpa av den att pricka in rätt dagar!

    Coolt med samma BIM - det måste betyda tur! Bra att du har något nytt att testa, det eldar ju på energin i den här bebisvekrstads-karusellen
  • Blingbling
    kossann skrev 2013-04-09 23:00:47 följande:
    Då har vi samma BIM nästa gång blingbling! Imorgon är det jag som startar upp clearblues ägglossningsmonitor, och hoppas på att få hjälpa av den att pricka in rätt dagar!

    Hur har det gått för dig Kossann? Till mig kom tanten på besök lagom till BIM...så jag tar nya tag om en månad.
Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?