• Mimmis rum

    Fler som är lite äldre som är gravida?

    Vi fick ett plus idag!
    Vi är så glada!!
    Finns det fler kanske? 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-03-07 10:29
    Någon idag kanske

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-09-02 13:51
    På den här adressen kan nvi registrera oss www.familjeliv.se/Forum-2-367/m70782406.html

  • Svar på tråden Fler som är lite äldre som är gravida?
  • Blingbling
    Mimmis rum skrev 2013-03-10 13:06:13 följande:
    Jag hoppas verkligen att det är som du känner!!! Har själv haft problem med det här med att test inte visat positivt, fast det är så... Med min yngsta son tog jag tre test innan det visade positivt. Håller alla tummar för dig! Ha en skön söndag 

    Ja, vi får som min "diagnos" stämmer Test är inte helt att lita på och om man kanske har lite lägre hormonnivå så kanske det inte ger utslag så snabbt... Tack för tumhållningen!!
  • mamma40plius

    Lycka till Blingbling.!!


    Har träffat läkare på mvc idag. Kommer efter moderkaksprov att bli inskriven på specialstmödravården. Känns tryggt och bra.  Läkaren sa tom att jag själv kan få välja om jag vill föda vanligt eller med kejsarsnitt. Vet inte om detta kommer hållas, men om hon håller fast vid det så känns det oerhört lyxigt att själv få göra valet och inte vara beroende av andras vetande och tyckande. Detta är måhända lyxen med att ha andra sjukdomar?
  • pussel

    Lycka till idag Blingbling! Mina tester har också visat helt olika. Någon gång har det visat ett starkt streck flera dagar innan BIM och denna gången syntes inget förrän flera dagar efter BIM. Konstigt hur det är...

    Mimmis rum, jag har också haft svårt att ta in graviditeten, eller kanske snarare haft svårt att lita på att det äntligen har fungerat. För mig dröjde den ända till UL i v 19 innan jag kunde slappna av och börja njuta av det lilla livet som växer i magen. Jag har moderkakan i framkant med så jag började inte känna något förrän efter v 20, men nu är det fullt ös i magen så det känns tryggt. Glad

  • Blingbling

    Japp, då kör vi en repris från förra månaden...jag är förpassad till "Limbo-land" in the middle of nowhere.... Inget plus och ingen mens...men det kan ju kanske vara ett sätt för mig att lära mig släppa min kontroll som jag brukar hålla stenhårt i Det som däremot kvarstår är mina symptom, vilket ju är positivt! Har pratat med läkaren och hen föreslog själv att jag kunde få progesteron om jag ville...det var ju det som jag skulle be om Men det tar jag alltså om jag är gravid. Är jag kvar i Limbo-land på fredag ska jag få gå och ta ett blodprov för att få ett säkrare besked. Så nu känner jag mig nöjd så här långt iaf

  • Mimmis rum

    Pussel:
    Ja jag slås ibland av "mitt tillstånd" och känner då en otrolig lycka, men allmäntillståndet är att jag nog inte riktigt vågar.... Jätteglad för din skull och jag längtar väldigt mycket till jag är där!!

    BlingBling:
    Jag hoppas så innerligt att det blir ett tydligt besked åt rätt håll framöver. Hoppas hoppas!!

    Jag åker till Egypten inatt och blir där i Solig i en vecka.
    Hoppas på bra överraskning när jag är tillbaka! 

    Ha en skön vecka!
    Det ska vi ha!! 

  • pangis

    Hoppar in här är 40 å ska ha mitt 8 de barn. Skulle vara kul å komma i kontakt med andra som har många barn. Lycka till alla här. Skrattande

  • Blingbling
    Mimmis rum skrev 2013-03-11 16:04:44 följande:
    Pussel: Ja jag slås ibland av "mitt tillstånd" och känner då en otrolig lycka, men allmäntillståndet är att jag nog inte riktigt vågar.... Jätteglad för din skull och jag längtar väldigt mycket till jag är där!! BlingBling: Jag hoppas så innerligt att det blir ett tydligt besked åt rätt håll framöver. Hoppas hoppas!! Jag åker till Egypten inatt och blir där i  i en vecka. Hoppas på bra överraskning när jag är tillbaka!  Ha en skön vecka! Det ska vi ha!! 

    Åh, så gott att få komma till lite sol och värme! Njut av det för mig också Får se om jag kan trolla fram ett plus tills du är tillbaka på svensk mark igen!
  • Blingbling
    pangis skrev 2013-03-11 16:18:26 följande:
    Hoppar in här är 40 å ska ha mitt 8 de barn. Skulle vara kul å komma i kontakt med andra som har många barn. Lycka till alla här.

    Tänk så olika livet blir för alla... Där är du som redan har 7 barn och väntar ditt 8:e. Här sitter jag som inte ens har ett barn, men ändå är jag drygt ett par år äldre än vad du är Märkligt som livet kan bli, ändå börjar våra levnadsår på samma sätt... Lite nyfiken på om det är något du känner du saknar, något som du inte gjort/kunnat göra för att du har barn? Fick du första barnet ganska tidigt? Du behöver inte svara om du inte vill, men jag blev bara så nyfiken när jag såg din situation.
  • Mares

    Tänkte också hoppa in i den här tråden
    Jag har en liten tös som bara är 1 år och har redan nästa på gång BF är i mitten av augusti och vi är mkt glada. Även om det är lite chockartat att allt gått så lätt o snabbt! Första barnet på första försöket, andra barnet på andra försöket trots att vi är 40 och 45 !! 
    Hoppade över KUB denna gång och gjorde ett fostervattensprov för ngra veckor sen. 

  • SoMa72
    Mares skrev 2013-03-11 21:59:06 följande:
    Tänkte också hoppa in i den här tråden
    Jag har en liten tös som bara är 1 år och har redan nästa på gång BF är i mitten av augusti och vi är mkt glada. Även om det är lite chockartat att allt gått så lätt o snabbt! Första barnet på första försöket, andra barnet på andra försöket trots att vi är 40 och 45 !! 
    Hoppade över KUB denna gång och gjorde ett fostervattensprov för ngra veckor sen. 

    Hej! Visst hängde vi väl i samma tråd förra året? Vad kul att du också ska ha barn igen, fast jag ska ju inte ha förrän i mitten av nov (om allt går vägen).
    Tänkte inte heller göra KUB, men mkp istället. HUr kom det sig att du gjorde just fvp? Själv vill jag veta så snart som möjligt och jag har för mig att man kan göra mkp före fvp.  
    ♥ ♥ ♥ BF nov 2013 ♥ ♥ ♥
Svar på tråden Fler som är lite äldre som är gravida?