Inlägg från: Cinnicon |Visa alla inlägg
  • Cinnicon

    Finns det fler som väntar tvillingar i maj 2014??

    Hoppar också in här! Är i vecka 27+2 och väntar två pojkar :) Sjukskriven 100% procent för foglossning och min ena pojk är lite för liten - 29%. Hoppas att han växer till sig nu sista månaderna. Mår för övrigt bra om man inte rör sig för mycket :P Vagn är beställd; emmaljunga Double Viking. :)

  • Cinnicon

    Förlossning är jag inte rädd för. Inte än i allafall. :P ligger den första rätt så tror jag inte det blir några problem att trycka ut den andre. ;) annars blir det ju snitt. Ska me köpa bilstolar. Sängar och skötbord har vi. En del kläder måste införskaffas också. Småprylarna är nog det värsta att komma i håg att köpa, typ apoteksgrejjer och så :) blir måna listor. Är många sjukskrivna?

  • Cinnicon

    Går också in i vecka 28+0 i morgon men jag har bara 84 dagar till bf...? Funderade på att köpa ett bälte men jag vet inte... Lite kluven. Kan va bra om man ska va uppe och gå en längre stund. Inga bristningar här heller, smörjer mig med en härlig kräm morgon och kväll. :) lutar papaya i täcket. ;) en bm jag träffa på Ctg sa att hon tyckte inte min hud såg ut som en hud som får bristningar. Kan ju hoppas på det. :) Fler som går på Ctg regelbundet? Jag för Ctg och navelsträngsflöde varje vecka och tul varannan.

  • Cinnicon

    Ja, allting runt om kring ser bra ut. Det är bara att han e liten liksom... Han har växt sen sist, men den andre har växt ifrån ytterligare. Men hoppas på det bästa och tänker positivt :)

  • Cinnicon
    Gravidmedtvillingar skrev 2014-02-11 18:57:01 följande:
    Mina två ligger också båda i säte. Är i vecka 27 nu. Ska dit igen v.31 så får vi se hur de ligger då. Som i våningssäng. Pojken längst ner o flickan högst upp. Min bm sa också att risken att de vänder sig inte var jätte stor, så vi får väl se. Angående bröstpump, så har jag en, tänkte nog pumpa ut i början, o sen ge ersättning då jag aldrig haft så mycket mjölk i mina bröst.

    Ok!, är nog lika bra att köpa en. Vet ju inte hur det går. Har inga barn sen innan heller.
  • Cinnicon
    Gravidmedtvillingar skrev 2014-03-05 17:21:18 följande:
    Idag var vi på vårt andra TUL. Bebisarna mådde bra o vi såg tvilling nr 2 kön tydligt denna gång. Så nu vet vi att det är en av varje. Tvilling 1 (pojken) ligger i tvärläge och tvilling 2 (flickan) i sidoläge. Vi ska dit igen den 1 april, så får vi se hur de ligger då. Spännande. Nästa vecka blir det bm besök. Börjar få svårt med andning nu och barnmorskan på spec. Ultra undra om jag har svårt att få i mig nån mat för de ligger o trycker där uppåt. Men så är det väl för oss flesta.

    Vad väger dem små? :D
  • Cinnicon

    Jo jag har inte bf förrän 28 april. Ska på tul i morgon så då får vi veta om dem har växt. Hoppas hoppas! Sen får vi väl se. Går fortfarande på Ctg varje dag och kollar flödet varannan dag. Hoppas jag inte ska behöva göra det varje dag. Men det beror väl på va grabbarna väger :)

  • Cinnicon

    MAn får gnälla ;) Gjorde ni Kub-test då och fick veta att han har DS? Jag hoppas att vi slipper göra det varje dag efter i dag. Är lite nerös. Hihi.

  • Cinnicon

    Den lilla,pojkenligger på -43% och dem stora -22% . Har växt lite båda två men inte mycket. Den ena väger 1100 och den andra 1500 ca. Ska träffa en ultraljudsdoktor i morgon och se vargen säger. Jag ha inte blict klok på varsomhelst kommer hända mer än att bm som jag träffa idag rycker jag ska göra Ctg varje dag i fortsättningen med. Hoppas,på lite mer svar i morgon. Hade varit skönt att ha en planliksom....

  • Cinnicon

    Jag är 32+2. Vi vet inte om det är enäggs eller två. Har inte kunnat se det. Jag har blivit inlagd nu igen. Fått en kortisonspruta i gumpen för att barnens lungor ska mogna snabbare. Ska göra Ctg tre gånger om dagen. I morgon får jag träffa en läkare som kommer bestämma vad som kommer hända och när. Längtar faktiskt till att få ordentligt svar på vad som händer.

  • Cinnicon

    Ja problemet är att speciellt den ena pojken är för liten. Han växer inte som han ska så jag har fått kortisonspruta för att deras lungor ska mogna snabbare. Antagligen ska vi plocka ur dem tidigare. För då kan dem väl få mer näring utanför magen. Det är inget som är bestämt än, men tydligen måste man få två av den här sprutan för att det ska hinna och kunna verka, så det är väl lite i fallifall. Jag vet faktiskt inte så mycket, men kommer att få fler svar på allt i morgon.

  • Cinnicon

    Är nu bestämt att jag blir snittad på måndag. Är då 32+6. Ser positivt på det och tror allt kommer att gå bra :) Hoppas att dem växer på sig som tusan när dem väl får näring som dem ska (om det nu är det som är problemet)

  • Cinnicon

    Hade gått in i vecka 33 på tisdag så det blir sju veckor för tidigt. Det är både spännande och läskigt! :) men jag tänker positivt. :) Det är två gossar :D Ska bli så mysigt att få träffa dem. Och hoppas dem växer på sig i bra takt :))

  • Cinnicon
    Chili123 skrev 2014-03-29 15:22:34 följande:
    Hej! Allt har gått superbra, Emma kom först och var 46 cm, vikt var 2305 gram. Thor kom en minut senare och skrek redan innan dom plockat ut honom! Han var 47 cm och vägde 2705 gram. Var tal om att Thor skulle ha kuvös några timmar eftersom hans andning var lite ansträngd, men han slapp och fick följa med till uppvaket istället. Låg där i några timmar, sen upp till avdelning 17. Personalen var helt fantastisk! Vi stannade två nätter på bb, och kom hem igår på eget initiativ. Vi ger ersättning var tredje timme och jag ammar emellan, och det går jättebra. Är så glad, trodde absolut att vi skulle hamna på neo eller liknande pga små barn, så gick det så här bra!

    Låter underbart! Grattis! :D
  • Cinnicon
    Camo skrev 2014-03-29 17:39:29 följande:
    Chili- Stort Grattis!! Vad skönt att allt gått bra och att ni fick åka hem efter så kort tid! Cinnocon- Hur är det med dig?

    Det är mycket bra med mig och pojkarna me. Känns så skönt att allt har gått så bra trots tidigt födsel. :)
Svar på tråden Finns det fler som väntar tvillingar i maj 2014??