• snobben00

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Tänkte starta den här tråden för oss som kämpat på ett tag med ivf men inte lyckats få det där plusset än men nu ska vi lyckas! Själv har jag 8 embryoåterföranden bakom mig varav ett missfall men vägrar ge upp kampen än. Jag och min man klassas som oförklarligt barnlösa och dom hittar ingen anledning till att vi inte får barn. Nu i januari ska vi påbörja vårt tredje försök och jag hoppas vi blir några som kan följas åt nu under våren.

  • Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare
  • snobben00
    PlinaB77 skrev 2013-12-17 15:00:42 följande:
    Och där kom besvikelsen Igen!! Ingen extra fin julklapp! Denna tyngd som lägger sig i kroppen när man ser det där röda när man går på toa!
    Har du testat? Man kan ju blöda ändå. Jag håller mina tummar hårt för dig!!!
  • trex2013

    Hej, jag hänger med i tråden jag också. Förhoppningsvis så får jag genomföra 3:e försöket till sommaren.
    Har två misslyckade försök bakom mig.

  • trex2013
    snobben00 skrev 2013-12-17 15:23:41 följande:
    Har du testat? Man kan ju blöda ändå. Jag håller mina tummar hårt för dig!!!
    jo jag vet många som blödigt fastän de varit gravida så ge inte upp än!
  • trex2013
    Heidi82 skrev 2013-12-17 12:00:47 följande:
    PlinaB77: Ja, jag sitter oxå och funderar vad det kan bero på. Mina 5 ägg såg fina ut och alla befruktades fint utan ICSI som vi planerat. Embryona såg alla lika bra ut dag 2 så då beslutades det för långtidsodling. På dag 6 var det alltså bara 2 blastisar kvar som såg ganska skruttiga ut.

    Det är många faktorer som spelar in: var det pga mina ägg eller vår kombination eller helt enkelt att dom inte trivdes i värmeskåpet?

    Jag hoppas iaf på bättre utdelning i Januari. Kommer även att prova akupunktur men det är ju bara så fasligt dyrt...
    Ang "Boosta" kroppen
    Bidrottning gele eller royal jelly har jag också läst att det ska vara bra.
    Jag äter det och Q10 och E-vitamin + massa andra vitaminer. Har bara läst positivt om Q10 så jag tror det är värt att äta fastän det är dyrt! =)
  • PlinaB77

    Jo, va lite snabb med reaktionen! Har inte testat, men känns som samma förlopp som förra gången när jag fick missfall. Då kom mensen/missfallet tyst, utan tillstymmelse till mensvärk eller klumpar. Dessutom så är det min mensdag idag och jag brukar gå som en klocka!

    Men jag ska invänta fredag och testdagen så klart! Men besvikelsen är svår att börja sig för när det väller över en! Kan ju bara hoppas på det bästa!

    Kram på er!

  • PlinaB77
    trex2013 skrev 2013-12-17 15:52:11 följande:

    Hej, jag hänger med i tråden jag också. Förhoppningsvis så får jag genomföra 3:e försöket till sommaren.
    Har två misslyckade försök bakom mig.


    trex2013- välkommen! Varför måste ni vänta till sommaren med ert 3:e försök? Det är ju en stund tills dess! Jobbigt att behöva vänta så länge!
  • snobben00

    2 januari har jag fått tid på Reproduktionscentrum för planering av omstart. Fick mensen idag och räknade ut att om vi får starta med en gång så börjar jag med nässprayen på dag 21 som blir 6 januari. Kör vi långa protokollet som vi gjort de 2 tidigare gångerna så blir det väl äggplock nån gång i mitten av februari kan jag tänka mig... en evighet dit!!! Tycker det är så frustrerande med all väntan.... har hittills väntat i 4 år på en efterlängtad graviditet.

  • Heidi82

    Snobben00: Den här väntan alltså, den tar verkligen kål på en! Jag har tid den 8/1 för omstart. Vi kommer mest troligt att prova korta protokollet den här gången. Hoppas bara att min mens ska vara i synk med läkartiden så jag slipper vänta ännu en cykel.

    Trex2013: Varför måste ni vänta ända till sommaren?

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare