• snobben00

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Tänkte starta den här tråden för oss som kämpat på ett tag med ivf men inte lyckats få det där plusset än men nu ska vi lyckas! Själv har jag 8 embryoåterföranden bakom mig varav ett missfall men vägrar ge upp kampen än. Jag och min man klassas som oförklarligt barnlösa och dom hittar ingen anledning till att vi inte får barn. Nu i januari ska vi påbörja vårt tredje försök och jag hoppas vi blir några som kan följas åt nu under våren.

  • Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare
  • Lisa 236
    BlankaBlanka skrev 2013-12-19 16:36:39 följande:
    Hej på er,
    Vi har aldrig fått konstaterat något fel. Jag är 37 år med AMH värde på 3,6 och min kille väldigt bra simmare. Allt ser ju hela tiden så bra ut men det blir ju ändå inget. Hur många försök ska man göra innan man ger upp?
    Ja det kan nog bara ni svara på....hur mycket orkar ni? Vi har gjort 9 och ger inte upp ännu
  • BlankaBlanka

    Lisa 236 jag hade en gång något som de trodde var utomhavandeskap. Som tur var det inte det. Det var ett väldigt tidigt missfall. Fick massor av blodprover men allt gick tillbaka till normalt ganska snart.

  • BlankaBlanka

    Nej det är sant. Vi har betalt för 3 privat och har sedan 3 via landstinget. Jag hoppas det tar sig på något av dem. Fysiskt är det inget problem, det är det psykiska som är det svåra...

  • Salli

    Lisa236 jag har vart med om 3 utomkveds och det gör fruktansvärt ont. Har du inte ont i magen?

  • Lisa 236
    Salli skrev 2013-12-19 22:25:04 följande:
    Lisa236 jag har vart med om 3 utomkveds och det gör fruktansvärt ont. Har du inte ont i magen?
    Haft ont från och till men nu tror de kanske att det är en helt ny graviditet som kommit till på naturlig väg... men fattar inte hur är ju bara kommen till ägglossning efter förra ivf.... ska ta nya prover i morgon...hmm så förvirrande
  • trex2013


    Det är lite olika hur länge man får äta prednisolonet. Jag fick börja samma dag som jag startade Menour och sen en var det tänkt att fortsätta äta det till testdagen, minst men så långt kom jag aldrig.
  • Lilinanan

    Det blir inget prednisolon för mig. Får nöja mig med detta svar: Prednisolon är ett potent läkemedel och det är mycket tveksamt om cortisonbehandling skulle vara av värde vid IVF (utom möjligen ev i vissa specifika fall), kan även ha en negativ effekt i vissa fall. Vi har ju redan gjort flera ändringar jämfört med era tidigare behandlingar som jag hoppas ska ge resultat. Dina thyroideavärden var perfekta, TSH 1,14 mIU/L och fritt T4 12 pmol/L. Men det känns OK!

  • tes 75
    Lisa 236 skrev 2013-12-19 16:36:15 följande:

    Hej igen ... ja man slutar aldrig att förvånas i denna cirkusen som ivf innebär....

    nu efter vårt 9 de försök som plussade men som jag blödde ut,,, har det känts tungt.

    Nu de senaste dagarna har jag testat för ägglossning även om vi tänker oss ett försök på naturlig väg.
    dvs första cykeln efter förra försöket och upptäckte till min förvåning att jag plussade direkt på ägglossningstestet.  både igår och idag och tyckte inte det stämde riktigt och gjorde då ett gravtest som visar positivt..... FÖRVIRRINGEN ÄR TOTAL!!!!

    varit hos doktorn idag och de tror att det ev kan röra sig om ett utomkvedshavandeskap. från förra ivf:en Så nu är det väntan till måndag för att se vad de testen visar sedan ska det visa sig om vi måste operera. Ja jag som tänkte att denna cykeln i december skulle få vara naturlig och ny ivf i Januari... NUUU vet man inget!! SUUCk


    Embryot kanske klamrat sig fast, trots mf-blödningen?
Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare