• Mymmlan

    Värmlandsmammor?

    Finns det fler mammor, eller pappor, från Värmland här? Kunde vara kul att utbyta erfarenheter på lite mer lokal nivå

  • Svar på tråden Värmlandsmammor?
  • Alla hemma

    Nej arbetssituationen inom vården är bedrövlig. Det är verkligen många hjältar och eldsjälar som krävs för att det ska gå runt ens!

    Hittade nåt om att Charlotta skulle stänga pga att det inte gick runt.

    Ja oro kan man ju känna ändå. Jag har fått ett mf och ett Ma inom loppet av ett halvår, så jag hade med velat göra ett ul. Ma fick jag reda på strax innan kub, så jag är lite smått nervös för det. Men det är väl bara att bita ihop! Fick tid för kub om två veckor.

  • Mymmlan

    Ja hjältarna i vården skulle ha medalj varenda dag. När jag skulle föda min första blev vi tillsagda att inte komma in tre gånger innan vi åkte ändå, sedan fick vi åka hem för det var fortfarande fullt. När vi äntligen fick ett förlossningsrum tittade vår bm in och sa "jag kommer men jag måste bara kissa innan jag exploderar för jag har inte hunnit kissa sen mitt skift börja" ingen hade hunnit äta heller...

  • Mymmlan

    Ja Karlstad men tydligen den värsta dagen hela det året. Det var totalt kaos. Så denna gången sa jag nej till en sommarbebis

  • Alla hemma

    Ok. Ja här blir det ju sensommarbebis, så värsta ruschen är nog över. Själv tror jag det får bli Karlskoga den här gången. Jag ligger oftast bara kvar en eller två nätter, men vill kunna välja själv och gillade inte att vara tvungen att välja på att ta in på patienthotellet eller vandra runt i korridorerna. Vill ha ett riktigt bb. Annars är det ju jättefin personal och så i Karlstad.

  • Mymmlan

    Sist fick jag i mitten av juli, mitt i semestertider så det var väl maximal otur. I år blir det i oktober så då ska det väl förhoppningsvis va lugnt. Karlskoga är för långt bort och vi bor ju ändå i Karlstad så det blir nog bra

  • Alla hemma

    Jag är ju så knäpp så jag åkt till Karlskoga även när jag bodde i Karlstad. Fyra av mina barn är födda där, så känner mig som lite hemma där.

    Karlstad är ju inte dåligt på nåt vis. Mest att jag tycker det kändes lite opersonligt på nåt sätt. Min minsting är född på eftermiddan och vi fick inte lämna sjukhuset förrän dagen efter, så det var bara att välja på att lägga sig i en korridor eller ta in på patienthotellet.

    Vilket år är ditt julibarn fött?

  • FlitigaLis
    Alla hemma skrev 2014-02-09 12:18:40 följande:
    Hur går det för dig, flitigaLis?



    Jag ska till bm imorgon. Men min kompis som har bf en vecka innan mig fick hem sin tid nu i veckan så jag tror att min kommer någon dag framöver.
  • hesu78

    Fick ett tips om att hoppa in här. :)
    Bor på landet utanför Karlstad och väntar vårt första barn efter en lång och jobbig väntan med fertilitetsutredningar bl.a.
    Nu hoppas vi på att allt går bra!
    Vi var iväg på KUB-ulj för två veckor sedan och det såg väldigt bra ut.
    Jag har fått remiss till specialistmödravården, någon som har erfarenhet av dem?

Svar på tråden Värmlandsmammor?