• fruktskalet

    Tror ni att jag är gravid?

    Min mens är 3 dagar sen, brukar få mensvärk ungefär 1 dag innan och nu har jag haft molvärk i ca 1 vecka. Jag har vanligtvis mellanblödningar någon vecka innan mens fram till mens och nu ingenting däremot mer flytningar. Mår alltid illa och så även nu. Vad tror ni, är jag möjligtvis gravid? Vill ej testa än för att jag brukar inte ens hinna hem från apoteket så är tant röd här.

  • Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?
  • joh93

    Oj gick snabbt! Kanske är fler lediga tider uppe i norr än här hemma :) då får du berätta vad som händer där så jag inte är helt bortkommen när bag ska på mitt ;)

  • fruktskalet

    Fanns typ inga tider så måste gå från jobbet, så mycket tider finns det inte hehe. Ja jag lovar att informera vad hon gör. Börjar bli pirrigt, när får man se bebisen egentligen? Lät på henne som om det var först v 20 men kanske missförstod..

  • joh93

    Hur mår du idag? Jag kände inget under förmiddagen och nu under lunchen somnade jag och vaknade med världens mensvärk vill bara ligga i fosterställning med vetekudde på magen nu men dags för jobb snart:(

  • fruktskalet

    Det visste jag inte, suck.. Trodde det var i v 12 typ, känns som om dagarna bara kryper fram.. Vi går in.i v 8 imorgon iallafall :) Jag mår rätt bra faktiskt, mår lite illa och är hungrig och trött :) usch vad jobbigt, har du ett fysiskt tungt jobb?

  • joh93

    Verkligen, men helt plötsligt ligger vi där och kollar på Vårat underverk :) okej, jag är 6+5 idag så jag är två dagar efter dig!:) skönt, jag har inget illa mående så det håller jag tummarna för att jag slipper, mensmvärken är man ju van med sen många år tillbaka som tur är :p nja, jag städar på förskolor så inte så tungt med lyft o så men jag står och går hela tiden, men är rätt skönt för det lindrar lite än om jag skulle behöva sitta på kontor för då är det nog svårt att koncentrera sig på något annat än värken.

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?