• fruktskalet

    Tror ni att jag är gravid?

    Min mens är 3 dagar sen, brukar få mensvärk ungefär 1 dag innan och nu har jag haft molvärk i ca 1 vecka. Jag har vanligtvis mellanblödningar någon vecka innan mens fram till mens och nu ingenting däremot mer flytningar. Mår alltid illa och så även nu. Vad tror ni, är jag möjligtvis gravid? Vill ej testa än för att jag brukar inte ens hinna hem från apoteket så är tant röd här.

  • Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?
  • fruktskalet
    niinnii87 skrev 2014-04-09 17:15:06 följande:
    Fruktskalet; hade du testat än? Minns inte alla kommemtarer i tråden :P

    Ja igår, det var negativt :(
  • Miracle09

    Läst igenom tråden och blir nyfiken på era resultat sen så jag favoritar :)
    Jag är på BIM+ och ingen mens. Negativt test igår kväll. Tänkte också testa igen på lördag om DEN inte kommit innan dess. Lycka till alla :) 

  • niinnii87
    fruktskalet skrev 2014-04-09 17:35:29 följande:
    Ja igår, det var negativt :(

    Fasen va tråkigt! Hoppas det går vägen snart!
  • niinnii87
    fruktskalet skrev 2014-04-09 18:32:29 följande:
    Ja, men måste testa igen om jag inte får min mens. Söndag är min måldag hehe. :)

    håller tummarna för dig :)
  • Hjärta03

    ninniii- hehe ja det blir väl så att man tror att man själv inte är det :P
    Kul att NÅN tror att jag är då :D

    Kul att fler och fler hittar in till tråden. Blir så spännande att se vilka som är gravida och vilka symptom som va graviditet osv osv :)))

    Ok nu om hur jag mår- Jag har sluppit illamåendet nu sen ca kl 14 då det vände. Jag skrev till min sambo att jag va sugen på pizza om det inte ändrades tills kl 17 :) Det lät bra och mitt sug ändrades inte så vi åt pizza och jag har sluppit må illa i fleeeera timmar tills NU. Nu börjar jag känna hur det kommer smygandes tillbaka. Men försöker att med ett "slagträ" liksom slå bort det och verkligen försöker att tänka att det bara är inbillning men den är starkare än lilla jag :(( Så nu mår jag lite illa igen så får se hur det blir under kvällen, om det blir mer eller mindre =)

    Hur mår ni? ( Säg till om jag skriver för mycket! Har en tendens att göra det)

  • Hjärta03

    Fruktskalet- hah skrattade högt när jag fick en bild i huvet av att du sitter på toa och surar medans han är i tv.rummet helt ovetandes om att du skriver av dig på famlijeliv och "har det bra! XD

  • niinnii87

    Va skönt för dig Hjärta! Har sluppit illamåendet i ca 1 timma än så länge ;) Mina tuttar gjorde förjävla ont förut, samma med molvärkarna i ljumskarna & svanken som va hemsk! Tog mig ett skållhett bad en stund för att få bort de värsta. Det gick fasiken inte. Oftast brukar värme hjälpa en hel del för en stund. Men nu kan ja knappt ha armarna längs med kroppen utan att tuttarna på nått vänster är i vägen å ömheten blir till smärta! Och bara för att jag nämnde att illamåendet försvann så kom de nu tillbaka. Än så länge lite diffust bara. Imorgon blir de gravtest!😣

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?