• fruktskalet

    Tror ni att jag är gravid?

    Min mens är 3 dagar sen, brukar få mensvärk ungefär 1 dag innan och nu har jag haft molvärk i ca 1 vecka. Jag har vanligtvis mellanblödningar någon vecka innan mens fram till mens och nu ingenting däremot mer flytningar. Mår alltid illa och så även nu. Vad tror ni, är jag möjligtvis gravid? Vill ej testa än för att jag brukar inte ens hinna hem från apoteket så är tant röd här.

  • Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?
  • Hjärta03

    wow ninnniii...du är gravid tror jag :)
    Mitt illamående försvann iallafall nu så jag kanske bara har mått illa av nåt annat. Får avvakta tills på fredag som sagt som jag säger hela tiden så får jag ser hur jag mår då =)

    Håller tummarna för dig och tror att imorgon kommer jag kunna säga grattis till dig !

  • niinnii87
    Hjärta03 skrev 2014-04-09 20:46:48 följande:
    wow ninnniii...du är gravid tror jag :) Mitt illamående försvann iallafall nu så jag kanske bara har mått illa av nåt annat. Får avvakta tills på fredag som sagt som jag säger hela tiden så får jag ser hur jag mår då =) Håller tummarna för dig och tror att imorgon kommer jag kunna säga grattis till dig !

    Jag hoppas du har rätt! Då kan man ju lite lättare acceptera illamåendet å molandet ;) Hoppas du slipper illamåendet resten av kvällen. :) Trots hemma med VAB så känner jag en ofantlig trötthet just nu.. springer ju på toa stup i kvarten för att kolla så inte mensen kommit så fort lite flytningar kommer.. undra om det går en enda minut under dagen som man faktiskt INTE tänker på bebis?! Är inte lättare med en 6åring å en 4åring som tjaaatar om en bebis heller. En bebissjuk familj va de här ja! Inga önskemål om leksaker eller diverse - här är de bara bebisönskan som finns.
  • Hjärta03

    Tycker det verkligen låter som att du ÄR gravid =)
    Själv tappar jag hoppet mer och mer igen då illamåendet valde att hålla sig borta nästan helt ikväll. Nu kändes det ju nästan positivt att må illa men det tyckte man inte just då man mådde illa :/

    Får se vad testet visar imorn då. Lycka till verkligen. På fredag är det min tur men kanske väntar till lördag med som sagt.

  • fruktskalet

    Just nu mår jag jättedåligt (psyket) känner mig så jäkla värdelös.. Har just haft danslektion och var jätteroligt och när jag kommer hem och sambon sover, då blir jag ensam med tankarna. Vill jag ens ha barn när det får en och känna sig såhär?? Varför får jag inte någon bebis?! Är det för att jag är värdelös? Ingen att prata med och allt känns bara bajs.. Kan inte ens gå och sova för det enda jag drömmer om på nätterna är om förlossningar och barn. I övrigt på mina "symptom" så är det ju såklart humörsvängningar, hungrig HELA tiden och ett svagt illamående. Haft jättemycket molvärk idag, helst på jobbet då jag måste lyfta tungt och böja/sträcka mig hela tiden.

  • Hjärta03

    Fruktskalet- Usch jag känner igen det där. Man kan tyvärr känna så när man försökt att bli gravid flera gånger. Det är väldigt vanligt att man anklagar sig själv och börjar trycka ner på sig själv. Men gör inte det för guds skull. Det kan finnas hundra anledningar till att ni inte får barn just nu. Det tar tid för många. Jag kan också känna sådär och tänka att det är nåt fel på mig och min sambo måste tycka att - vad är jag för kvinna liksom som inte blir gravid!! :(( Men jag slår bort dom tankarna igen för att man ska inte anklaga sig själv. Det kan lika gärna va honom det är fel på eller att jag är stressad eller att livet helt enkelt inte tycker att det är meningen för oss att ha barn just nu. 

    Jag vaknade och gick på toa och hade riktigt svårt att titta ner i toan när jag kissat färdigt :( Men faktist INGEN MENS. Men den kan lika gärna komma senare eller imorgo eller övermorgon. Jag har 28-30 dagar mellan och idag är dag 28.

    Nu när jag la mig i sängen igen började mina molningar och illamåendet är som bortblåst så jag räknar med mens igen denna månad och jag kommer att lägga baby verkstaden på hyllan då efter att ha försökt i över ett halvår. Jag orkar inte få mens fler gånger och bli besviken. Hellre får jag mens när man inte försökt att bli med bebis.

  • niinnii87

    Jag förstår verkligen eran känsla.. Har blivit besviken i 7 månader nu. Får la se om de tillochmed blir en 8e gång.. Börjar bli vrålförkyld nu med. Kanske därav min trötthet igår. Upp med hakan tjejer.. även om det kan kännas svårt :( ♡♡♡

  • Hjärta03

    niinniii- Va rar du är. Tack!! Det hjälper faktist när någon lyssnar och förstår för att dom är med om samma sak.
    Jag försöker ställa mig in på att mensen kommer nu för att ni vet när man bara vet att man är gravid? Jag känner inte så. Jag känner mig inte ett dugg gravid. Det värsta är att illamåendet har försvunnit, vad ska man tro då när man inte känner ens att man är det och det enda man har kvar är ont i tuttarna vilket man ändå har innan mens. För att "skydda mig själv" så ställer jag min in på mens :)

    Har du inte testat??? :)))

  • niinnii87

    Neee jag glömde av att de enda testet ja hade kvar hemma använde jag i lördags... så får på posten i eftermiddag :( Jo, tror även det är lättare att stötta någon annan i samma sits oxå. Men mindre duktug på att stötta sig själ i samma läge! Usch så dumt! ;)

  • Hjärta03

    Ja det är svårt att stötta sig själv. Jag fick en down känsla nu igen. Känner bara så starkt att jag inte är gravid. Känner mig ju inte gravid och intutionen borde isåfall säga JA du är det men den säger bara neeeeeee

    skit också!

    Tror jag kanske bara väntar in mensen och skiter i att testa istället för att jag orkar bara inte få fler negativa svar. Hellre mens än minus. Så jag väntar nog hela helgen på mens och skiter i att testa imorgon.

    Ska du testa i eftermiddag då eller imorgon bitti? Mår du illa nu ? =) Inte jag :/ Det försvann. sjukt! kanske jag va magsjuk då.

  • niinnii87

    Ja asså illamåendet kommer å går i vågor.. tyckte att det kändes mindre i brösten förut men ikke. Samma med molandet. Känns som att mensen är på väg. På tal om de där med känslan om att man är gravid. Så kände inte jag med barn nr2. Alla sa att jag va gravid. Jag sa tvärtom. För ja kände inget. Men fel hade jag minsann. Känner typ så nu. Fast såååå mkt mer symptom. Känner mig inte gravid. Men alla andra säger att de verkar vara så. Började nästan böla igår för att ja stod å lagade mat ensam. Vilket brukar vara ganska skönt. Lugn å ro å man är lite ensam i sin egna lilla värld. Jag kanske smygtestar senare när posten kommit. Måste få veta innan lördag då vi planerat en överraskningsmiddag för mannen. Hade varit gott med ett glas vin om man kan lixom..

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?