• fruktskalet

    Tror ni att jag är gravid?

    Min mens är 3 dagar sen, brukar få mensvärk ungefär 1 dag innan och nu har jag haft molvärk i ca 1 vecka. Jag har vanligtvis mellanblödningar någon vecka innan mens fram till mens och nu ingenting däremot mer flytningar. Mår alltid illa och så även nu. Vad tror ni, är jag möjligtvis gravid? Vill ej testa än för att jag brukar inte ens hinna hem från apoteket så är tant röd här.

  • Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?
  • niinnii87
    fruktskalet skrev 2014-04-10 09:28:32 följande:
    Fick just mens så nu lämnar jag denna tråd. Lycka till alla. :)

    Nej va tråkigt :( Lycka till nästa månad! :) ♡
  • Hjärta03

    Fruktskalet- Jag nästan grät när jag läste att du fick mens och skulle lämna tråden :( Stackare! Men det kommer att gå över. När det gått ett par dagar så kommer det vända och du kommer nog se framemot nästa ÄL istället. Kramar

    Ninniii- Ja det kan väl va så som du säger att man kan va det ändå men jag tror verkligen inte att jag är det :( Jävla skit. Förstår dig...man vill veta såklart och är det så att man är gravid så är det lite mysigt att kunna avstå från vinet och mysa på det isåfall ;)

    Nånting säger mig däremot att du är det :) Illamåendet kom och gick för mig men idag känner jag inget och ska nu försöka äta och kolla vad som händer då. Kommer min mens kommer jag inte att lämna tråden för jag vill veta hur det går för er andra känner jag :)

  • niinnii87

    Ne men precis. Är ja gravid så avstår jag mer än gärna vinet å bara njuter av den lyckan. Men har en känsla av jag kommer kunna ta ett glas.. Ne, jag kommer inte heller lämna. Alternativet är att starta en ny tråd å följa varandra genom den. En tråd för oss som försöker lixom.

  • niinnii87

    Kollade igenom den appen ja använder för att ha bättre koll på min cykel. Idag är jag på dag 36. Min cykel brukar ligga på 28-32 dagar ungefär. Om man bortser från den månaden jag gick 16 dagar över tiden å hade en cykel på 42 dagar. Herregud.. man kollar sig galen på det här.

  • joh93

    Pojkvännen övertalade mig att testa igår och det var neg pch ingen mens än... Snart blir jag galen. Om drygt en vecka ska vi utomlands med, kroppen har väl säkert bestämt att jävlas riktigt mycket med att spara mensen till just den vecka. Det förvånar mig INTE,... ...........

  • Hjärta03

    joh- men usch stackars dig :(( Lider med dig verkligen. Försök att slappna av och kanske t.om tänk att mensen kanske hoppade över denna månad iochmed att det gått så långt över nu. Så om den inte dyker upp innan under eller efter resan så kanske du kan kolla efter resan igen. Så slipper du må dåligt och så kan du leva som vanligt ändå. Lättare sagt än gjort men.

    HÖRRNI JAG HAR STARTAT EN NY TRÅD DÅ TS TYVÄRR LÄMNADE OSS IDAG 

    VÄLKOMNA IN DIT OM NI VILL :D Kändes bara som jag ville det ;)

  • Hjärta03

    niiiniii- ja man ska inte stirra sig blindt på såna där. Själv tänker jag att jag har ungefär 28-30 dagar. Ibland kan det va 32 med osv. Så man vet aldrig riktigt då kroppen även kan spela en ett spratt när man tror man är gravid osv.

    Har öppnat en ny tråd nu. Tänkt vi kanske kan skriva där istället då ts hoppade av. Vet inte om jag tänker fel nu men det kändes rätt.

  • joh93

    Ja jag hoppas att om jag nu inte är gravid att den hoppat över, för vill verkligen inte ha mens när vi är iväg.. Har aldrig varit med om att min mens hoppat över heller så därför förnekar man ju den tanken och ändå hoppas att det faktiskt kan vara något som växer i mig..

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?