• fruktskalet

    Tror ni att jag är gravid?

    Min mens är 3 dagar sen, brukar få mensvärk ungefär 1 dag innan och nu har jag haft molvärk i ca 1 vecka. Jag har vanligtvis mellanblödningar någon vecka innan mens fram till mens och nu ingenting däremot mer flytningar. Mår alltid illa och så även nu. Vad tror ni, är jag möjligtvis gravid? Vill ej testa än för att jag brukar inte ens hinna hem från apoteket så är tant röd här.

  • Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?
  • joh93

    Okej, jag känner att det är lika bra och ha det gjort :) har du tänkt på när du vill berätta för familjen?

  • fruktskalet

    Jag tänker inte berätta för familjen före v12 iallafall har berättat till en vän idag . Vet du när du ska berätta? Har du några symptom?:)

  • joh93

    Jag kommer nog ringa min syster i morgon. Och vi öt även sugna på att berätta för sambons farmor pch farfar i morgon för de står vi väldigt nära och bor bara 30m ifrån dem. Kommer träffa mamma o pappa i helgen och stor chans det bjuds på vin, svårt att hitta ursäkt då jag aldrig tackar nej annars så kanske blir för dom med då på fredag. Tror absolut inte att jag kommer klara att hålla mig till v 12. Är över en månad dit :(

  • joh93

    Oj vad trist, kanske bara du som tror det men att i självaste verket blir den som blir gladast? :) Jag är ju minst i syskonskaran och skiljer 8år till den före som fått barn 10 och 13 så tror de kommer bli lite överraskade men ändå glada. Är mer nervös att berätta för min sida än för sambons släkt.

  • fruktskalet

    Hehe vad kul qtt du också är yngst :) jag har tre storasystrar, Ja känner också att det kommer bli lättare med sambons familj, eller inte lika nervigt :)

  • joh93

    Hihi ja vi verkar vara väldigt lika, skulle vara jättekul om det båda lyckas bra genom grav och att vi föder bara med några dagars mellanrum :) hur länge har du och sambon varit ihop? Är det" förväntat" av släkten att det börjar bli dags för en knodd i era liv ?

  • fruktskalet

    Ja verkligen :) Vi har vart ihop i 6 år och nja, släkten förväntar sig väl mer att jag ska börja plugga eller något sånt. Fastän jag trivs och har ett jättebra jobb. (enligt mig). Min syster vill iallafall att vi ska skaffa barn så hennes dotter får en kusin i nära ålder hehe :) Hur ser det ut hos dig? Sambo och förväntningar av släkten? :)

  • joh93

    Okej, vad jobbar du med? :) Vi har varit ihop drygt två sambos i ett. Han är elektriker och jag städar på förskola. Inte mitt dröm jobb men vill inte plugga nu och vi båda är sugna på barn så mitt jobb tar jag tag i sen. Prioriterar en fin familj framför karriär. Min mamma vill nog att vi väntar lite, hon fick sitt första vid 18års ålder men tror hon kommer bli super glad när vi släpper nyheten, dock är jag mest nervös över hennes reaktion eftersom jag är minstingen som helst inte ska växa upp, haha. Sambons släkt fick alla barn nu runt 20-22 så de ger oss lite gliringar var och varannan gång vi ses så där tror jag alla kommer bli jätteglada. Till och med svärmor frågade för ett par månader sen när vi var fullt upp i verkstaden om vi planerat för barn. Självklart sa jag ej att vi höll på o försöka men sa att vi iaf pratat lite och grov planerat lite hur vi vill ha våra liv tillsammans, haha sååååå kul och ljuga om detta, hihi :D

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?