Inlägg från: Edvina |Visa alla inlägg
  • Edvina

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Vårat pyre: Det låter bra ????

  • Edvina

    novin 10: Spännande Välkomna ni nya!! Någon som vet: går det att göra radbyte när man skriver på mobilen? Isåfall hur? Så irriterande att det blir så kompakt text. Datorn har kraschat så jag har bara mobilen för tillfället..

  • Edvina

    Igår var jag på inskrivning, det gick bra Känns som om man varit med förr.. Alla värden var iaf. bra och vi fick tid för rul 4/9. Hon skickade även en remiss till kub så får vi se när det blir. Men det blir väl ganska snart, under kommande veckor. Jag är i vecka 11 nu, snart 12. Det rullar på!!

  • Edvina

    Jag är också trött och matt!! Tror det är värmen som bidrar. Här är det tredje dagen med 30grader och sol. Jag klagar inte, men oj så matt jag blir. Orkar inte ens gå ut när det är som varmast.. Igår var jag på stranden, ensam med mina tre. Kan säga att jag var som död hela em sen

  • Edvina
    Numberthree skrev 2014-07-11 08:59:48 följande:

    Äntligen börjar det värsta illamåendet ge med sig. Nu mår jag bara illa om det gått väldigt länge sen jag åt. Skönt!!!


    Samma här Vecka 12 idag!!! När jag ligger på rygg på morgonen känner jag livmodern som en hård sned bulle innanför huden. Den växer och gror får vi hoppas än så länge! Ngn som fått tid för kub ännu?
  • Edvina
    Emms1984 skrev 2014-07-10 11:32:32 följande:

    Hej!
    Hoppar med in här om det är okej? Har bf den 10/1. Våra flickor är 7 och den minsta blir ett om en vecka. Så lär bli full rulle när bebis också kommer :) Är väl mer orolig denna graviditet än de andra två kanske för att jag har en kommande tarmoperation den 27 augusti. Känns jobbigt men inget som går att skjuta på tyvärr även om jag gärna vill. Någon annan som opererats under en graviditet?
    Har inte berättat något än om att vi ska ha ett tredje men magen har börjat synas lite men ingen som sagt något än. Tänkte på en sak är det någon av er som har som myrkryp i armarna, känns väldigt rastlös i dem? Vaknar av det var natt och kan sen inte somna om på länge.

    Ha en fin dag i solen!


    Jag har ingen erfaren av operation under graviditet men jag hoppas det går bra!! Förstår att det känns nervöst..
  • Edvina

    Emms1984: Så där kan jag också få och det är vidrigt! Jag har både problem med blodtrycksfall och blodsockerdippar. Jag känner av det lite som ogravid med, är tex lättsvimmad och får lätt yrsel mm. Men vid varje graviditet har det blossat upp mkt mer. Senast nu höll det i sig även efteråt. De tips jag kan ge ang. lågt blodsocker är ju såklart att äta regelbundet, aldrig vänta mer än 3tim! Men framförallt att alltid ha ngt ätbart med dig i väskan var du än ska. Jag fick så där i bilen en gång och det var jätteläskigt, bara köra till närmsta mack och sätta i sig godis eller ngt snabbt och sen vänta 10-15min. Jag blir alldeles yr, kallsvettig, illamående, darrig och får som tunnelseende och det bara flimmrar framför ögonen, man mår verkligen skit. Går ju absolut inte att köra bil!! Det kan komma helt plötsligt trots att man ätit för ngn timme sedan!? Var det gäller blodtrycket så dricka mkt, röra på sig och inte så stilla för länge tex. i kö, man måste trampa runt lite på stället :) Jag kan tillägga det att det visade sig också att jag hade fel på mina sköldkörtelvärden. Jag äter nu medicin och allt detta ovan har blivit så mycket bättre även om det finns kvar lite, men inte alls som tidigare, nästan dagligen. Kan ju vara ngt att kolla upp kanske?! Nu blev det ett långt svar också

  • Edvina

    Det här har varit lindrigaste gången för mig med Visst, jag har mått illa.. Men fullt hanterbart och det satt i som mest under två men framförallt en vecka. Det gäller att äta regelbundet bara Nu börjar sambons semester, äntligen är vi lediga alla tillsammans

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!