Inlägg från: Edvina |Visa alla inlägg
  • Edvina

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Grattis till lyckade kub och rul ni som varit på det!! Jag blev erbjuden kub eftersom jag fyllt 35år. Jag gjorde det för att få en sannolikhetssiffra att utgå ifrån. Hade resultatet varit dåligt hade jag gått vidare med fvp/mkp. Nu var det bra och jag hoppas på det även om det inte är ngn garanti även med bra siffror. Dessutom ville jag se barnet med ul.

  • Edvina

    Mullemeck: Fy vad ledsen jag blir för er skull Ja det måste kännas helt overkligt... Jag hoppas verkligen avslutet går så smidigt det nu kan göra.. Och att ni kan finna styrka hos varandra i familjen. Hade ni berättat om graviditeten för barnen? Du får gärna fortsätta att skriva här om du vill och orkar. Stor kram!!!

  • Edvina

    Jag fick också bara ett värde på kub. Hon sa ingenting annat än risken för ds och jag tänkte inte på att fråga. Visste nog inte hur det brukar gå till. Laura79: Gjorde du också kub i Sthlm? Man får väl hoppas att det var bra för övrigt också! Annars mår jag jättebra just nu. Känner mig lite trött ibland men inte alls som tidigare, dock blir man ju lättare uttröttad. Jag har jobbat 1vecka och känner tendensen till foglossning ibland har inte känt ngt under sommaren. Det är ju lite skrämmande, v 17 lixom. Det är ju ett tag kvar och tyngre lär det bli!!

  • Edvina

    Mina tre förlossningar har varit ganska lika varandra. Alla har tagit ca 12tim från första känning men blivit lite smidigare mot slutet. Jag har tagit lustgasen med alla tre. Alla killarna har varit stora. Första blev igångsatt med gele pga. att det sipprade vatten flera dagar. 12tim. Nästan 2tim med krystvärkar! Född v. 39+3, 4375g och 53cm. Andra startade spontant med värkar v. 38+6. 12tim, 20min krystvärkar. 4160g och 50cm. Tredje var seg som 17 i starten. På och av med värkar i ca 3dygn innan jag slutligen åkte in v. 39+2. 12tim. Krystvärkar 20min. 4285g och 52cm. Alla har varit smidiga medicinskt men satan i gatan vilken smärta Antar att det blir ngt liknande nu med fjärde. Önskar en kvickare start än med tredje dock!!

  • Edvina

    Michelle 341: Typ v 3 Det var ett av mina tidiga graviditetssymptom. Det har dock blivit mer, är nu i vecka 17. Holmeen: Kul!! Ska kika..

  • Edvina

    Vi bodde i Bromma tidigare men har flyttat ut till Bålsta nu. Inte så långt från Sthlm, iaf. inte västerort. Nu har jag berättat för min chef att jag är gravid. Det känns skönt. Jag hade tänkt vänta tills efter UL 4sep men det var en kollega som frågade i veckan om jag skulle ha bebis igen och vad svarar man.. Lika bra att tala om då, sen gick ju djungeltrumman hela eftermiddagen. Man får bara hoppas att allt är bra. Jag är i vecka 18 nu

  • Edvina

    Jag är här och läser Har inget nytt att berätta bara... Jobbar och sliter på dagarna och ligger på soffan och tuggar godis på kvällarna Ngn mer som är extra godissugen nu? Längtar till UL om en vecka!!

  • Edvina

    Mullemeck: Vilket dåligt bemötande! Man blir ju lite upprörd över att de inte kan agera proffsigare i en sådan utsatt situation. Skönt att det som skulle göras ändå gick så bra det nu kunde. Hoppas ni återhämtar er och jag vill också önska er lycka till med det ni bestämmer er för framåt i tiden!!

  • Edvina

    Jag har känt mig så himla bra sedan vecka 14-15, i princip ogravid. Men nu har jag fått min första krämpa! liksom vid de två senaste graviditeterna så kan jag inte kunna ligga på rygg, inte ens sitta bakåtlutad för att det trycker på stora kroppspulsådern. Det känns som om jag ska tuppa av och blir helt bortdomnad/illamående måste byta läge genast!! Nu har det redan börjat lite smått beroende på var bebis ligger i magen. Nu har även byxorna börjat strama lite, dags att köpa mammabyxor snart?! I morgon är det rul.. Börjar bli lite nervös. Hoppas allt är bra!!!

  • Edvina

    Dagens rutinultraljud gick bra!! Skönt Jag som inte varit ett dugg nervös innan höll på att gå upp i atomer under morgonen! Men allt såg bra ut, bf 29/1 fortfarande. Hon sa att kub datumet har visat sig stämma bättre än det datumet man får vid rul. Moderkakan låg bak men långt ner och täckte delvis utgången. Den brukar dra sig uppåt men jag måste komma tillbaka i v. 32 och kolla med ul. Vi frågade om kön, det kändes "rätt" när vi var där har ju aldrig kollat innan. Dock blev vi kanske inte så mkt klokare..?! Bebis knep ihop benen och hon försökte se från alla håll och såg ingenting som stack ut iaf. sen såg hon tre prickar!? som hon trodde kanske kunde tyda på flicka men hon var verkligen inte säker. Så det kanske bara är mer förvirrande?! Jaja, spela roll... Det visar sig ju tids nog Jag är så lycklig att h*n verkar må bra

  • Edvina

    Dimisi: Ja det är fruktansvärt obehagligt!! Värre kommer det ju att bli, hua.. Vet att jag fått sitta framåtlutad i månader med de andra barnen. Det går bra att ligga på Höger sida ännu men sen kommer fogarna.. Vänster sida kan kännas obehagligt ibland men funkar om man stöttar upp med kuddar. Knepigt är det... Mäta magen är vidrigt när man hamnar i ryggläge!!

  • Edvina

    Dimisi: Ja nu när du säger det så ja. Jag har aldrig tänkt på det så, men vet att jag har det. Tex kan man ju se att kläderna rör sig i takt med pulsen ibland om man ligger på rygg :)

  • Edvina

    Det känns att bebis är i en tillväxtfas just nu. Jag är så himla hungrig!! Jag är sugen på ost, gräddiga bakverk och massa annat gott. Jag har nästan fått tillbaka lite illamående när jag är hungrig, måste äta direkt på morgonen och när hungern sätter in. Någon som känner igen sig?

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!