Inlägg från: Edvina |Visa alla inlägg
  • Edvina

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Mullemeck: Jag har inte gjort vare sig mkp eller fvp. Men jag har vänner som gjort. De har sagt att det är obehagligt men inte smärtsamt. Det värsta är nog dock själva ångesten i kring hela situationen. Ovissheten och väntan. Kram på dig!!

  • Edvina

    Har fått en liten bebismage nu Annars mår jag bra. Känner mig faktiskt mkt piggare och klarare i knoppen Det trodde jag inte för några veckor sedan..

  • Edvina

    Mullemeck: Skönt att ha det gjort nu! Förstår att väntan är jobbig. Nu kan du bara ta en dag i taget och hoppas. Jag håller tummarna för ett gott resultat!!

  • Edvina

    Jag känner mig så himla mkt bättre och det känns så skönt Bara typiskt att man ska börja jobba på måndag igen.. Men efter 6 härliga semesterveckor får man väl vara nöjd!! Dock kommer väl tröttheten komma smygandes igen då, skönt att jag tänker fortsätta jobba 75%. Det blir ju bara ca 1termin att jobba också, sen mammaledig igen förhoppningsvis

  • Edvina

    Vi har aldrig kollat kön med de tre innan men denna gången när det blev så här oplanerat och märkligt kanske vi gör det?! Kanske är det lika bra och det blir lättare att ta till dig graviditeten?! Jag vet inte.. vi har inte bestämt oss ännu. Jag har tid 4sep tror jag.

  • Edvina

    Jag har inte handlat ngt ännu. Jag väntar nog tills efter rul. Det som är så typiskt är att jag precis gjort mig av med alla bebiskläder, vi var ju färdiga. Typiskt att handla om allt igen Jag stod inne på Åhléns härom dagen och Gud så söta små bebiskläder jag höll i. Känns overkligt att man ska ha en sådan liten igen.

  • Edvina

    Soccermom: Skönt med ett lyckat kub!! Jobbigt med blödningen!! Som sagt, jag har blödit vid tre av mina graviditeter utan att det varit ngn fara. Så det behöver verkligen inte vara ngn fara! Men ring din bm om du är orolig.

  • Edvina

    Jag tycker också det ska finnas utrymme här för både glädje och orostankar och allt som ingår i en graviditet!! Ingen ska behöva känna att de drar ner stämningen. Så här är det ju att vara gravid Första arbetsdagen gick bra. Vi skulle bara möblera om på avd. lite, det var ingen höjdare för fogarna kände jag!! Ska det börja redan?!

  • Edvina

    Mullemeck: Men vilket jobbig situation ni hamnade i nu då... Förstår att det måste kännas ovisst och vilket konstigt resultat?! Har aldrig hört om liknande.... Jag håller tummarna för att ditt barn är friskt!!!

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!