Inlägg från: Edvina |Visa alla inlägg
  • Edvina

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Numberthree skrev 2014-07-24 18:01:14 följande:

    Här är bild på vår busunge! Sprallade som bara den där inne, alla mått såg jätte bra ut på kub så nu väntar jag bara på blodprovet. Det var det som felade sist för oss så vi fick göra fvp. phpedmggW03505.jpg


    Fin liten Skönt att det såg bra ut, håller också tummarna för ett bra resultat från blodprovet.
  • Edvina

    Idag berättade vi för barnen att de ska få ett syskon. De blev glada och förväntansfulla Vi berättade även för svärföräldrarna, känns skönt att slippa vara så hemliga nu under vår gemensamma semestervecka på Gotland!

  • Edvina

    Numberthree: Kan det inte vara värmen som sänker dig? Jag känner mig helt off. Varje gång jag reser mig svartnar det för ögonen och jag måste böja mig några sekunder innan jag kan räta på mig igen. Illamåendet som varit borta kommer tillbaka om jag inte ätit eller är för trött. Det är jobbigt.. Tur att man har semester just nu, jag hade dött av att jobba just nu tror jag! Jag fick också bruna flytningar härom dagen och en stickig värk men nu har det lugnat dig igen. Då blev jag lite orolig. Jag har blödit minst 1gång vardera, ibland fler, vid mina tre tidigare graviditeter utan att det varit ngn fara. Nästan så man undrar nu när det kommer. Hoppas du känner dig bättre snart!

  • Edvina

    Jag har mått illa under en period typ v 7-12 i alla graviditeter men helt hanterbart genom att äta ofta. Jag har varit äcklad av lukter och haft lite olika sug varje gång, mkt har varit likt också. Jag har ju tre pojkar :) Denna graviditet mådde jag apilla, alltså spyilla under två veckor sen var det borta, nog lindrigaste hittills :) Jag bor i Bålsta lite utanför Sthlm, vi flyttade hit från Sthlm för ett tag sedan.

  • Edvina

    Pingeming: Man är ju extra känslig som gravid och det känns ju inget kul när ngn uppträder på det viset.. Det lägger sig säkert, hon tar till sig det och du bryr dig mindre. Förstår att du blev stött.. Jag berättade för mamma med man och hon blev glad, inte så förvånad. Svärisarna blev också glada, de hade redan listat ut det :)

  • Edvina

    Loncelot: Jobbigt för din kusin. Förstår att det är chockerande för dem, men det kan bli bra tillslut när allt lägger sig. Hoppas de får bra stöd!

  • Edvina

    Själv sitter jag på vc och skall så göra i ett par timmar. Jag har precis hävt i mig ett stort glas sockerlösning inför glukosbelastningen. Laddat upp med tidningar, bok mm.

  • Edvina

    Waimea: Det gick bra Lite tradigt att sitta så länge bara men med en spännande bok gick det bra Värdena var bra 4,9 innan och 5,2 efter så det var bra! Måste göra om det i vecka 29 igen..

  • Edvina

    Mullemeck: Förstår din oro.. Jag hoppas det går bra! Det är ju trots allt störst chans att barnet är friskt. En bekant till mig fick 1:2 på kub för ds, de valde att avstå fvp. Barnet föddes fullt frisk. Jag fick bara sannolikhetsresultat för ds och inte för de andra trisomierna, skumt.. Jag är ju 35år.

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!