• mullemeck

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Jag har precis fått reda på att jag är gravid med vårt tredje barn. Är bara i vecka 5. Men joho så kul med ett syskon till!!

    Storasyskonen är snart 4 och 2 och de kommer att vara lite dryga 4.5 och 2.5 när bebisen kommer. Beräknat 8/2 2015. Fler som väntar tredje???

  • Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!
  • Soccermom
    Unbroken skrev 2014-08-22 20:09:24 följande:

    Hej! Väntar trean kring 10/1. Har två flickor på 3 och 5. Verkar vara en väldigt aktiv grupp det här Någon annan som bor i Stockholmstrakten?


    Välkommen! Jag bor söder om stan :)
  • Soccermom
    pingeming skrev 2014-08-21 21:43:22 följande:

    Hoppas att alla som vill vara med i Facebook gruppen hittar den, kommer om några dagar stänga den och byta namnet!

    Är den gruppen officiell eller sluten soccermom?


    När jag gick med var den officiell, men jag tycker vi byter till secret när den stängs. Är det fler som vill gå med i efterhand går det att ordna genom inbjudan på Facebook.
  • Edvina

    Vi bodde i Bromma tidigare men har flyttat ut till Bålsta nu. Inte så långt från Sthlm, iaf. inte västerort. Nu har jag berättat för min chef att jag är gravid. Det känns skönt. Jag hade tänkt vänta tills efter UL 4sep men det var en kollega som frågade i veckan om jag skulle ha bebis igen och vad svarar man.. Lika bra att tala om då, sen gick ju djungeltrumman hela eftermiddagen. Man får bara hoppas att allt är bra. Jag är i vecka 18 nu

  • Soccermom

    Jag har också berättat för cheferna, gjorde det i början av veckan, som var första efter semestern. Känns skönt, nu kan jag prata fritt om det med vem som helst. Plus att det verkligen inte går att dölja längre, haha.

  • Unbroken
    Soccermom skrev 2014-08-23 08:58:45 följande:

    Välkommen! Jag bor söder om stan :)


    Tack! Även jag bor i söderort!
  • pingeming

    Hej på er och välkommen unbrocken!

    Jag bor nere i småland, någon mer därifrån?:)

    Idag kommer jag stänga gruppen "recept bok :)" på Facebook för utomstående och ni som vill gå med i efterhand får fråga här först så får man lägga till varandra som vänner och efter det bjuda in.

  • MariaW01
    Unbroken skrev 2014-08-22 20:09:24 följande:

    Hej! Väntar trean kring 10/1. Har två flickor på 3 och 5. Verkar vara en väldigt aktiv grupp det här smile1.gif Någon annan som bor i Stockholmstrakten?


    Välkommen! Jag bor ca 2mil öster om Sthlm
  • MariaW01

    Någon mer som upplever att det går så himla sakta nu? Gick in i vecka 19 idag och på torsdag är det dag för RUL. Sen får gärna veckorna rulla på lite fortare tack

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!