• Anonym (Mats)

    Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?

    Jag stör mig på folk som springer till tåget trots att det är typ 10 minuter kvar till avgång.

  • Svar på tråden Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?
  • KakanSmakan
    Anonym (blä 2) skrev 2015-01-13 13:57:30 följande:
    Håller med! Jag tycker det både ser och låter så oerhört äckligt! Spyr nästan....nästan alltid så är det två oattraktiva individer också, vilket gör saken värre, usch.
    Hahaha
  • Detoxtjejen

    Fila naglarna på pendeltåget, prata i mobil på pendeltåget, lyssna på musik på pendeltåget, hosta på pendeltåget, andas på pendeltåget etc.

  • milkimi
    Unis skrev 2015-01-13 18:35:13 följande:

    Jag stör mig inte på det utan tycker det är rätt intressant hur folk håller på med sina smartphones i kollektivtrafiken.

    Det är det första dom gör när dom har satt sig eller till och med när dom står upp och balanserar, bläddrar sida upp och sida ner tills dom ska gå av. VIlket beroende dom måste ha för att kolla på sociala medier eller vad det nu är..


    Jag är en av dom. Kort och gott så tycker jag det är väldigt tråkigt att åka buss och glo genom fönstren. Inget nytt jag brukar se som är spännande direkt. Skönt att jag kan roa mig med nåt! :) Däremot står jag aldrig upp och håller på. Nej, jag är inte beroende för det.

    Gäller detta tidningsläsare och de som lyssnar på musik också?
  • milkimi
    Detoxtjejen skrev 2015-01-13 21:22:08 följande:

    Fila naglarna på pendeltåget, prata i mobil på pendeltåget, lyssna på musik på pendeltåget, hosta på pendeltåget, andas på pendeltåget etc.


    Och du andas inte? Måste vara jobbigt att hålla sig.
  • aleydis

    Idag störde jag mig på en tjej som gick genom tunnelbanevagnen mot mig när jag skulle gå åt andra hållet, hon var helt nedsjunken i sin telefon medan hon gick i full fart mot mig.

    Ja i allmänhet folk som är försjunkna i telefoner när de går i stan och inte har koll på omgivningen runt omkring så det blir jättekrångligt när man ska försöka gå förbi eller tolka hur den andra ska gå. Men jag för oxå samma sak ibland, måste jag erkänna.

    Det andra är läckande hörlurar.... Gaaah

  • Malinka3

    Folk som tror dom är så viktiga och inte skyndar sig i kön/ bussen mm. För mig är det självklart att man inte segar sig när det är massa folk bakom som väntar.

  • Anonym (irriterande)

    Det mest irriterande är folk som står i vägen i t.ex. affärer. När folk ser att jag väntar på att få tanka och de gör allt i lugn och ro, står och pratar med folk, går in på macken osv trots att det Köas om att få tanka. Gör mig tokig. Annars är det typ folk som inte använder blinkers eller inte kan vänta på sin tur i trafiken.

Svar på tråden Vad är det mest störande du ser folk göra offentligt?