• Anonym (Myran)

    Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen

    Har du haft så ont att du gråtit av smärta som vuxen? Vad var det som orsakade den smärtan?

  • Svar på tråden Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen
  • Anonym (Foglossning)

    Foglossning. När man glömmer sig en sekund och råkar ta ett normalstort steg istället för myrsteg och det hugger som en kniv i blygdbenet. Sen står man där förstenad och kan inte röra sig för att minsta försök hugger lika jävligt igen och igen... Har fått mig att skrika rakt ut flera gånger och sen gråta av smärtan.

  • Sommarlöv

    Sköljning av livmodern. Att föda barn var ingenting mot det...

    Uttänjt ledband i knät pga skidolycka. När kg var korkade nog att försöka sätta ner pjäxan med foten i i skidan igen. Då grät jag sv smärta. Dum och envis...

    Tvärnitade med cykeln för att inte bli påkörd av bil. Flög över styret och hamnade med hakan först i marken... Det var inte så festligt. Blödde mycket och kunde inte stänga munnen ordentligt på veckor...min man svimmade (på riktigt...) när han såg mig efter jag lyckats ta mig hem...

  • Catbride

    Smärtan efter att opererat främre korsbandet i knät!! Smärtan när jag slet av det var en barnlek i jämförelse, då stod jag upp vid fotbollsplan och såg färdigt på matchen innan jag åkte till akuten, samt körde hem efter några timmar.

  • Anonym (Gallan!)

    Jag hade gallstensanfall under flera år (fått fel diagnos), några av dem fick mig att gråta. Vissa av anfallen gjorde så ont att jag upplevde det som om jag inte kunde andas...
    Och då har jag utan tårar: fött barn utan bedövning, lagat x hål i tänderna utan bedövning samt genomgått ett par stora operationer där de öppnat mig stort.

  • Anonym (Proppen)
    Anonym (tarmvred) skrev 2015-02-26 17:13:06 följande:

    Tarmvred, grät av smärta från det att det började tills ambulansen hade pumpat mig full av morfin på vägen till sjukhuset. 

    Även när jag klämde min hand i en 4cm tjock dörr av järn som slogs igen med min hand i vägen. 

    Tycker inte att det är så konstigt att man även som vuxen gråter ibland hehe, gör det ont så gör det liksom! :) 


    Åh usch. Min älskade lilla dotter har haft tarmvred. Det tog läkarna 12 timmar på akuten innan de kunde sätta diagnos :(
  • jenni82

    Kattbett i kombination med  att vara höggravid.
    Jag grät en skvätt på akuten minsann. Då kände jag mig liten.

  • Lorelei83

    Förvärkar under 3 dygn tog knäcken på mig till slut. Då grät jag. Inte under förlossningen dock men då såg jag ju slutet i tunneln.

  • AnnaKG

    LokalBedövningen ja fick i ryggen när ja skulle skära bort en leverfläck!! Hade inte läkaren haft med sig en student (läs vittne) inne i rummet som en hjälpande hand så hade jag nog förmodligen tagit bedövningssprutan o satt i läkaren Både en, två och 10 gånger!!

Svar på tråden Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen