• Anonym (Myran)

    Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen

    Har du haft så ont att du gråtit av smärta som vuxen? Vad var det som orsakade den smärtan?

  • Svar på tråden Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen
  • The Fugly

    Opererade ut en visdomstand som satt helt galet. Tydligen var tandläkaren tvungen att borra i benet för att få ut de krokiga rötterna och området runt tanden var inflammerat. När den bedövningen släppte grät jag. Fy fan. Föder nästan hellre barn.

  • Pentra

    Som vuxen har jag inte gråt-skrikit av smärta, men däremot har det runnit någon tår från och till. Och det gäller den gången jag spräckt ett och annat revben och knappt ens kunde andas utan att det gjorde ont. Trots detta så satte min chef mig då på pallnedbrytning(!), dvs. att jag handgripligen skulle slita isär stora EUR-pallar och lyfta och sortera dessa i olika travar. Trots att jag bet ihop och inte skrek ut smärtan så sipprade det ändå fram en och annan tår... Och pga detta så gick ju inte läkningsprocessen snabbare precis... ... /Pentra

  • Anonym (beda)

    Gråter inte av smärta för det hjälper inte mig utan jag blir mer arg och fokuserad.

  • Anonym (Aj)

    En fruktansvärd förstoppning fick mig att gråta.. Det var hemskt!

    Och när jag ammade min nyfödda med såriga bakterieinfekterade bröstvårtor.. Och mjölken höll på att rinna till så allt gjorde så sjukt ont. Grät av smärta och panik.

  • Annica71

    Jag fick akut diskbråck för 2 år sedan. Först svimmade jag av smärtan och sen grät jag. Sablar va ont det gjorde!! Ända gången i mitt liv som jag åkt ambulans också.

    Sen grät jag av smärta/rädsla då jag fick en propp i vaden som ledde till Lungemboli för ca 10 månader sen.


    Annica med Tiffany 2005-07-10 och Melanie 2007-04-10
  • Anonym (Siv)

    När min sköldpadda Bengt-Arne dog plötsligt. Psykisk smärta.

  • Anonym (cassie)

    jag opererades i munnen i höstas pga frätskador från bulimin , veckorna innan grät jag av smärta varje dag dygnet runt , jag får inte smärtstillande pga tidigare missbruk.

    det som lagades var frätskador i hela munnen , 24 hål , 4 rotyllningar , 3 tänder som spruckigt  + en hel del annat som jag inte minns vad det hette  

Svar på tråden Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen