• Anonym (Myran)

    Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen

    Har du haft så ont att du gråtit av smärta som vuxen? Vad var det som orsakade den smärtan?

  • Svar på tråden Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen
  • Ginny

    Jag minns inte när jag grät av fysisk smärta senast. Däremot kan jag knappt se när ett barn föds på något förlossningsprogram utan att tårarna kommer. Sådant grät jag inte över innan jag själv hade fött barn.

  • Anonym (Förlossning.)

    En gång och det var under förlossningen när det kändes som att blygdbenet höll på att sprängas. Har fortfarande inte fått svar på vad det var som hände. Värkarna var helt okej men det där.. Ngn som har en aning?

    När jag hade njursten så var det fruktansvärt, men kom mig inte för med att gråta då jag var för påverkad av smärta.

  • Anonym (lolo)

    Tandvärk, när min syster slog mig på käften. När min stora kärlek lämnade mig jag har nog aldrig haft så ont i magen i hela mitt liv

  • Smulan 89

    Första förlossningen och missfallet innan vi fick barn. Kan finnas fler tillfällen men de två minns jag just nu.

  • Lavish

    Aldrig av smärtan. Däremot i extremt pressade situationer. Jag grät lite när det gjorde så ont att amma att jag inte kunde låta bli att skrika, men inte av smärtan utan av skuldkänslorna över att mitt barn skulle höra mamma skrika när han skulle äta... 

  • Anonym (T)

    När mitt barns pappa kastade mig i golvet (första fysiska misshandeln från hans sida). Jag tappade andan, grät och såg mitt då 1,5-åriga barn stå bredvid och gråta av skräck. Det enda jag ville var att trösta hen men jag kunde inte röra mig. Pappan satte sig bara och tittade på. 

    Detta hände för nästan 4 år sedan och jag har lämnat idioten för längesen. Men jg kommer nog aldrig glömma känslan av att ligga där och hjälplöst se på mitt skräckfyllda barn. Fyfan.

  • Butterflie

    Fysisk smärta: Tandvärk, när jag sprack under förlossningen och behövde gå på toa efter och när jag drog knät ur led. 

    Psykisk smärta: När mina barn mår dåligt ex. om de blir retade, slagna eller annat i skolan. Min 10 åring blev kallad för hora på sin födelsedag av en klasskamrat och då lipa jag lite i smyg. Eller när jag blir riktigt rädd så lipar jag med, eller riktigt arg.

Svar på tråden Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen