• Kevin49

    Om en 30 årig man har sex med en 15 årig tjej så är man pedofil, men om en 45 årig man har sex med en 30 årig tjej så är det vanlig, Är det inte samma sak?

    Om en 30 årig man har sex med en 15 årig tjej så är man pedofil, men om en 45 årig man har sex med en 30 årig tjej så är det vanlig, Är det inte samma sak?

  • Svar på tråden Om en 30 årig man har sex med en 15 årig tjej så är man pedofil, men om en 45 årig man har sex med en 30 årig tjej så är det vanlig, Är det inte samma sak?
  • Tjohalia
    Kevin49 skrev 2015-04-16 23:49:58 följande:

    Om en 30 årig man har sex med en 15 årig tjej så är man pedofil, men om en 45 årig man har sex med en 30 årig tjej så är det vanlig, Är det inte samma sak?


    Har du lite otur när du tänker? Hur kan du jämföra en vuxen 30-åring med en 15-åring, som på många plan fortfarande är som ett barn rent mentalt?
    Flicka 2005 * Pojke 2007
  • Anonym (Nån hemma?)

    En 30 åring är vuxen det är INTE en 15åring! Hjärnan hos en 15åring är långt ifrån färdigutvecklad och dom hamnar i beroendeställning till den vuxne. Den som inte förstår detta är det synd om för då fattas det nåt fundamentalt hos er.

  • Anonym (..  ?)

    du kanske ska läsa på lite ts, om vad hebefil pedofil osv har för kriterier.

  • Anonym (adjö)

    ....vissa dagar vill man bara dö. T ex en dag som denna när man läser en trådstart som den här. Sakta slokar jag ner och säger adjöööö

  • Anonym (X)
    Anonym (äcklad) skrev 2015-04-17 19:51:16 följande:

    45årig gubbe som har sex med 30årig flicka är rätt äckligt det med, men givetvis är 30årig gubbe med 15årig flicka värre.

    Män åldras ju annorlunda och förfaller fortare än kvinnor med så det är inte alls samma sak om man vänder på könen.


    Det va det dummaste jag läst på länge.
  • Varit där

    Egentligen så bryr jag mig inte så mycket om åldern då min sambo är 14år äldre och vi träffades när jag var 16.

    Men det ända som är skillnad på det som ts frågar om är ju att den som är 15 inte är myndig.

  • Lavish

    Nej det är givetvis inte alls samma sak, du är lite efterbliven eller?

    En 15 åring är oftast fortfarande barn om än ett stort sådant. En 15 åring har inte ett utvecklat konsekvenstänkande och är i en sårbar fas i livet utan det skydd som erfarenhet och självförtroende från livserfarenhet normalt ger. 

    En 30 åring är inte bara vuxen utan med god marginal vuxen och i normalfallet med hyfsat med erfarenhet och självförtroende. 

    30 åringen är därför antagligen fullt kapabel att ta beslut om sitt eget liv och sin kropp, det kan man däremot inte alls förutsätta för en 15 åring. 

  • Lord Hans

    Juridiskt är det samma sak. Det spelar ingen roll om en 15åring har sex med en 100åring eller en annan 15åring. Så länge det är lagligt så får de religiösa människorna tycka vad de vill.

  • Anonym (Idioti)

    Det handlar inte om åren i sig, utan om skillnaden i erfarenhet. En 30-årig kvinna är vuxen, och har minst femton års erfarenhet av vuxenlivet, och minst femton års sexuell erfarenhet. En tjej på femton år har ingen erfarenhet av vuxenlivet och ingen sexuell erfarenhet. Och det är just på grund av deras ringa erfarenhet som det inte är okej att när 30-åriga eller 45-åriga gubbar drar fördel av dom. En 30-årig kvinna är tillräckligt ansvarsfull för att kunna ta ansvar för sig själv och sin egen sexualitet, en 15-årig tjej har inte den erfarenheten för att kunna göra den typen av ansvarsfulla överväganden. Men du kanske tycker det är okej att dra fördel av dom och låta dom dra sina egna erfarenheter den riktigt hårda vägen? Knulla skiten ur dom, så kanske dom lär sig såsmåningom?

Svar på tråden Om en 30 årig man har sex med en 15 årig tjej så är man pedofil, men om en 45 årig man har sex med en 30 årig tjej så är det vanlig, Är det inte samma sak?