• Anonym (Arg)

    Jag skulle kunna slå min svärfar i ansiktet nu

    Är såååå arg!!! Vi skulle ha loppis för att få iväg mängder med barnkläder, leksaker, barnvagn mm. Min svärfar ställde då upp och skulle hjälpa oss och frakta dit alla saker för att jag jobbade. Hade gått igenom allt som skulle säljas och ungefärligt pris. Vi hade en barnvagn som jag skulle sälja och sa att 2000kr blir bra för den.

    Iallafall, när jag kommer hem så står fortfarande den där barnvagnen kvar MEN våran andra vagn (bugaboo Buffalo) är borta. Då har tydligen min svärfar tagit den vagnen istället och sålt den för 2000kr medan min sambo varit borta på andra ärenden.

    Jag bara kokar inuti då jag fick reda på det. Min sambo är också arg och ledsen men har inte vågat bli arg på hans pappa. JAG ÄR SÅ SUGEN ATT LYFTA TELEFONEN OCH RINGA OCH SKRIKA ÅT HONOM.

    hur fan hanterar man denna situation bäst????

  • Svar på tråden Jag skulle kunna slå min svärfar i ansiktet nu
  • Anonym (anna)
    Anonym (Arg) skrev 2015-04-28 21:11:25 följande:
    Är såååå arg!!! Vi skulle ha loppis för att få iväg mängder med barnkläder, leksaker, barnvagn mm. Min svärfar ställde då upp och skulle hjälpa oss och frakta dit alla saker för att jag jobbade. Hade gått igenom allt som skulle säljas och ungefärligt pris. Vi hade en barnvagn som jag skulle sälja och sa att 2000kr blir bra för den. Iallafall, när jag kommer hem så står fortfarande den där barnvagnen kvar MEN våran andra vagn (bugaboo Buffalo) är borta. Då har tydligen min svärfar tagit den vagnen istället och sålt den för 2000kr medan min sambo varit borta på andra ärenden. Jag bara kokar inuti då jag fick reda på det. Min sambo är också arg och ledsen men har inte vågat bli arg på hans pappa. JAG ÄR SÅ SUGEN ATT LYFTA TELEFONEN OCH RINGA OCH SKRIKA ÅT HONOM. hur fan hanterar man denna situation bäst????
    Då var alltså din sambo med på loppisen och inte ens han visste vilken vagn som skulle säljas?
  • CissiJissi

    Det är mig själv jag skulle vara arg på i en sån situation, det är lätt att blir bitter av sånt. MEN. Nu har det hänt. Man måste kunna släppa sånt. I slutändan när man tittar tillbaka på livet, då kommer jag inte bry mig vilken vagn jag hade och när. Vagnen är säkert inte helt oersättlig väl? Finns kanske en bättre till och med? Du väljer ju själv om du vill fortsätta vara arg över detta eller börja släppa det och ställa in dig på att köpa en ny eller så. Hoppas det löser sig bra för er! Och jag hoppas mitt upp i allt att de som köpte den verkligen inser hur fantastisk vagnen är och att det var ett superfynd de uppskattar högt i lång tid framöver! Jag brukar ha lättare för att släppa materialistiska grejer om jag tänker så!:)

  • Anonym (Betala)

    Du net då svärfar betala tillbaka dom pengar som saknas på värdet på vagnen. Såå 8000:- ska han betala till er. Inte mer än rätt.

  • Anonym (Qwe)

    Gissar att du är arg på dig själv men är för barnslig för att se det och låter därför ilskan gå ut över svärfar!

    Väx upp, gå vidare och lär av sina misstag! Hoppas svärfar får en del av vinsten eftersom han hjälpe er att sälja sakerna på loppisar.

  • Anonym (Tore)

    Om man vet att man ska sälja en vagn och det finns två, brukar man inte ringa någon om man inte är helt 100 på vilken som ska säljas?

    Jag hade också blivit förbannad, men då krävt att han hittat en likadan, ny eller begagnad så att jag fick tillbaka min vagn. Det finns inga ursäkter för dumhet. Sen att ts tog emot hjälpen betyder inte att hon är ansvarig för felet som svärfar gjorde.

  • Anonym (Ni LJUGER!!!)

    Men jösses vad alla är accepterande här i tråden. Klart som FAN ts är förbannad. Det hade jag också varit. Det hade NI också varit. Så sluta ljug.

  • Anonym (Aha)
    Anonym (Arg) skrev 2015-04-28 21:34:40 följande:
    Nä... Den där vagnen älskade jag och hade ångest över att sälja den i framtiden. Kostar en hel del att köpa en ny.

    Jag var tydligen, ställer han upp så tycker jag han har ett ansvar att ta emot informationen man får.
    Sluta gråt över vagnen nu... Livet går vidare... Varesig du vill det eller inte...
  • Anonym (Ni LJUGER.)
    Anonym (Aha) skrev 2015-04-29 08:20:05 följande:
    Sluta gråt över vagnen nu... Livet går vidare... Varesig du vill det eller inte...
    Men skärp dig. Okej så du hade inte brytt dig aaaaals om du förlorade flera tusen på en klantig miss av någon annan?! Påstår du det så ljuger du också.
  • Anonym (Betala tillbaka.)

    Du ber svärfar betala tillbaka pengarna som saknas och köper en ny vagn.

Svar på tråden Jag skulle kunna slå min svärfar i ansiktet nu