• Anonym (Arg)

    Jag skulle kunna slå min svärfar i ansiktet nu

    Är såååå arg!!! Vi skulle ha loppis för att få iväg mängder med barnkläder, leksaker, barnvagn mm. Min svärfar ställde då upp och skulle hjälpa oss och frakta dit alla saker för att jag jobbade. Hade gått igenom allt som skulle säljas och ungefärligt pris. Vi hade en barnvagn som jag skulle sälja och sa att 2000kr blir bra för den.

    Iallafall, när jag kommer hem så står fortfarande den där barnvagnen kvar MEN våran andra vagn (bugaboo Buffalo) är borta. Då har tydligen min svärfar tagit den vagnen istället och sålt den för 2000kr medan min sambo varit borta på andra ärenden.

    Jag bara kokar inuti då jag fick reda på det. Min sambo är också arg och ledsen men har inte vågat bli arg på hans pappa. JAG ÄR SÅ SUGEN ATT LYFTA TELEFONEN OCH RINGA OCH SKRIKA ÅT HONOM.

    hur fan hanterar man denna situation bäst????

  • Svar på tråden Jag skulle kunna slå min svärfar i ansiktet nu
  • Anonym ((((Klams­ner d ä))))
    Anonym (fy) skrev 2015-04-29 10:54:32 följande:
    Så det blev fel, han misstog sig/lyssnade inte. Och du är arg.
    Att göra fel, missförstå eller inte lyssna ordentligt är mänskligt. Som många andra skrivit, vill han vara riktigt säker på att inget blir fel får man göra det själv.

    Men att vilja "slå svärfar i ansiktet" är inte en normal reaktion. Att bemöta fel, missförstånd eller okunskap med våld är bara......överdrivet. Och sjukt.
    Ingen dog. Ingen blev skadad. Ni förlorade (kanske) några tusenlappar. Men du är villig att ta till våld!

    Stackars era barn när de blir stora nog att inte lyssna ordentligt, göra fel eller missförstå.

    Ja, TS frågan hur hon ska hantera situationen. Svaret är nog terapi. Det här är inte en frisk reaktion.

    Svärfar var snäll och ställde upp och hjälpte till. Sedan gjorde han ett misstag och då ska han ha stryk.

    TS själv kunde inte vara med överhuvudtaget, och orkade tydligen inte ens sätta prislapp på vagnen, utan orkade bara med lite muntliga instruktioner till svärfar. Hur långt tid hade det tagit att sätta prislappar på de viktigaste prylarna? En kvart? Detta samtidigt som svärfar ska transportera saker och stå där och sälja dem.


    Om man inte själv orkar ta ansvar för det man vill göra får man skylla sig själv om det går fel.

  • Lavish

    Eh, det är ju främst ditt misstag. Tar man hjälp av andra och inte gör en vettig bedömning av deras förmågor och hur klar information man ger dem får man ju skylla sig själv. Och att vilja slå svärfar som hjälpte er gratis över några tusenlappar känns ju som att du har stora problem.. 

  • Anonym (Otydliga)

    Ni var väl otydliga när ni beskrev vilken vagn som skulle säljas av. Tror inte svärfar har koll på vagnar och vilken som är vilken, vagn som vagn i hans ögon kanske.

    Kan förstå att ni är arga för det som hänt, men ni borde vara arga på er själva och inte på svärfar. Inte hans fel.

  • BeanBag

    Skulle också bli irriterad. Om det står två vagnar där man ska hämta en så kollar man självklart av med de som äger dem vilken av dem som skulle säljas. Finns ju ingen vettig person som chansar och bara tar en vagn.

    Och för väldigt många är 7000:- åt skogen inget man bara rycker på axlarna åt.

  • Anonym (Ful vagn)

    Var glad att du slipper vagnen. Bugaboo är ju plastiga och fula. Hade jag sett en sådan vagn utan att känna till märket så hade jag också trott att det var en billig vagn och sålt den billigt.

    Att slå någon i ansiktet är aldrig ok. Speciellt inte när det är någon som hjälper er! Hoppas inte dina barn ärver den aggresiva inställningen. Dagis är redan fullt av skitungar som tror att det är ok att slåss...

  • Anonym (Arg)

    Blir arg på vissa som kommenterar här också. Jag skiter fullständigt i att ni tycker en bugaboo är dyr och en skitvagn. För mig var den bra, både för rygg och handleder. Klart som fan jag blir arg då den sålts och ja, jag var tydlig. Sedan kan jag besvara att nej, jag tänker inte slå han i ansiktet.

  • Anonym (Arg)
    tankfull skrev 2015-04-29 13:07:39 följande:
    Javisst, låt oss klumpa ihop alla i "de andra" och "de egna" och sen prata om att agera moget. "Konstant gå och tänka på barn i Afrika"? Missunna barnen god mat? Ärligt talat vet jag inte varför jag ens försöker svara på ditt inlägg, för det är så fruktansvärt löjligt och fullt av påhittade saker att man inte vet om man ska skratta eller gråta, men jag tar det en gång till, sen ger jag upp: det handlar om att se saker för vad de är!  Att förlora en dyr barnvagn är inte världens undergång! Det finns människor i världen som har det svårt på riktigt - och då menar jag inte att de lider av att inte kunna köpa en barnvagn för 11.000 kronor! Och jag behöver inte välja mellan att köpa en barnvagn för 11.000 eller att köpa god och näringsrik mat till mitt barn, det finns ett mellanting (vilket du verkar ha jättesvårt att greppa).

    Jag ser till att mitt barn får allt vad hon behöver och att köpa saker för funktionens skull är en sak medan att köpa ett visst märke för att man vill impa på andra är ett annat sätt att tänka. Om jag blivit rik och hade velat köpa en Maserati för att jag drömt om det hela mitt liv så hade jag gjort det - men jag behöver inte tio Maserati och om jag rik nog att köpa en lyxbil så är jag rik nog att skänka något till välgörenhet också! Jag tror inte att du förstår det jag skriver hur jag än försöker eftersom du hellre vill fabulera fritt än att ens försöka läsa innantill och hålla dig till det. Väx upp, värna om din familj och lär dina barn att det finns värre öden än att inte kunna lägga 11.000 kronor på en barnvagn!
    Men du är fortfarande helt ute och cyklar. Enligt dig har jag köpt en vagn som jag kan flascha runt med på Stureplan. För det första är det helt fel. Jag köpte vagnen för att jag gillade den. Den var skön att köra och skonsam mot min rygg och handleder. Med sedan att de råkade vara en bugaboo så köpte jag den ju naturligtvis pga priset!! NOT!

    Har du svårt att förstå att människor hellre köper en BMW istället för Kia pga bmw'n är bättre???
  • Pastella

    Att man känner frustration och irritation över en sådan här grej är ju självklart, det svider ju rejält men det är ju inte svärfars fel. Det verkar som att han inte bara ställde upp och fraktade sakerna utan han stod och sålde åt er också? En sådan svärfar kan man inte köpa för 7000.

  • Anonym (e)
    Anonym (Arg) skrev 2015-04-29 16:03:24 följande:
    Men du är fortfarande helt ute och cyklar. Enligt dig har jag köpt en vagn som jag kan flascha runt med på Stureplan. För det första är det helt fel. Jag köpte vagnen för att jag gillade den. Den var skön att köra och skonsam mot min rygg och handleder. Med sedan att de råkade vara en bugaboo så köpte jag den ju naturligtvis pga priset!! NOT!

    Har du svårt att förstå att människor hellre köper en BMW istället för Kia pga bmw'n är bättre???
    Men varför gav du honom inte tillräckligt tydliga instruktioner vilken av barnvagnarna som skulle säljas?

    Du hade kunnat ställt dom på helt olika platser för att undvika missförstånd!
  • Anonym (Arg)
    Anonym (e) skrev 2015-04-29 16:16:43 följande:
    Men varför gav du honom inte tillräckligt tydliga instruktioner vilken av barnvagnarna som skulle säljas?

    Du hade kunnat ställt dom på helt olika platser för att undvika missförstånd!
    Jag anser att jag gav han tydliga instruktioner. Jag visade till och med hur man fällde ihop vagnen men ändå vart det fel... Hmmm
Svar på tråden Jag skulle kunna slå min svärfar i ansiktet nu