Inlägg från: Y o L o |Visa alla inlägg
  • Y o L o

    BF juni/juli

    Usch jag har fått en liten depp idag. Kände bara "herregud vad har jag gjort, ska jag ha ett till barn" och så känner jag mig hemsk som ljuger på jobbet. De räknar med mig i ett stort projekt närmsta året o så går jag o vet att jag inte kommer vara där.

    Det enda lustiga i det hela är att jag läste precis om v 9 som jag är i nu och då står det just om att det är vanligt att känna såhär. Det gör faktiskt att det känns lite lättare. Men just nu är det som att jag glömt att jag faktiskt önskat mig ett till barn. Usch känner mig som en hemsk människa just nu.

  • Y o L o

    Tack för era svar. Har haft mamma här idag o att se henne med min dotter o höra hur hon längtar tills den i magen kommer har fått mig att må bra.

    Lustigt, ni som skrev att jag kan ju berätta för chefen, den tanken har inte ens slagit mig, men det är ju faktiskt en väldigt bra lösning. Lite läskigt bara.

  • Y o L o

    Kan inte sova, stör mig på att sängen luktar. Allt luktar illa just nu, smördoft får mig att vilja spy, ost likaså. Nu stör jag mig på doften av min man, vars doft jag vanligtvis älskar.

    Har ni några dofter som ni hatar just nu?

  • Y o L o

    Hahaha sista mening fick mig att skratta högt. Va knäpp man kan bli som gravid alltså.


    ebe91 skrev 2015-11-23 08:23:55 följande:

    Mest av allt stör jag mig på barnmat. Igår när sambon skulle ge sonen mat var jag tvungen lämna köket för det luktade sursvett om det. Sen ajax-sprayen jag har i köket klarar jag inte längre av. Allt som luktar "gott" i vanliga fall är hemskt nu.

    Med sonen klarade jag inte av mina plast-liljor, för jag visste hur riktiga luktade så bara synen på de i plast fick de o vända sig i magen..


  • Y o L o

    Bor i en 4:a på 100 kvm. Känns som vi kommer få trångt (med två barn + ett bonusbarn). Vill inte heller bo i hus. Känns som vi kan bo några år såhär iaf, de små kan ju dela rum till en början o sen tänkte jag om man kan bygga om till ett extra rum.

  • Y o L o

    Grattis va roligt, och välkommen :)


    Miniflicka93 skrev 2015-11-23 18:07:19 följande:

    Jag hoppar gärna in här! Jag och min sambo bor i jönköping och detta blir vårat första barn! Vi har försökt i 8 månader och nu har det äntligen tagit sig! Har Bf i slutet av juli! (27 juli om man ska gå på sista mensens första dag) ska gå på första mötet på onsdag. Förövrigt stustar jag o sambon runt på rosa moln och lever på lycko rus just nu. Haha.


  • Y o L o

    Får man fråga er som ska bli igångsatta ett visst datum, varför gör man det? Är det någon medicinsk anledning? Visste inte ens att man kunde bli igångsatt ett visst datum INNAN bf så jag blev nyfiken.

  • Y o L o

    Jag blev flyttad två gånger förra graviditeten men jag själv var helt säker på när jag hade äl så jag tror de mätte fel 5 dagar. Första ul i v 7+4 enl dom fick jag ett datum, sen vid rul ett annat bf. Så jag tror inte 100% på det dom säger.


    Mamacitaa skrev 2015-11-24 17:17:00 följande:

    Kan man plussa en vecka efter äl? Blev tillbakaflyttad en vecka på kub.


  • Y o L o

    Ja just ja, de anledningarna du skrev hade jag glömt. Men vet man det redan i v 9 typ?


    manoira skrev 2015-11-24 20:49:52 följande:

    Nu ska jag, vad jag vet, inte bli igångsatt men en anledning kan vara att man har dåligt blodvärde, riskerar graviddiabetes, havandeskapsförgiftning etc. Och då brukar man sätta igång innan BF :) Men sen finns det säkert massa andra anledningar. Vissa förlossningar kanske går med på igångsättning utan anledning? Dock inte hos oss. Där får man vänta och vänta tills något händer :P 


  • Y o L o

    Det var på samma ställe, ultraljudsbarnmorskorna i Liljeholmen :)


    Mamacitaa skrev 2015-11-24 20:36:38 följande:

    Oj 2 gng till o med. :o

    Dom har ju alla olika apparater så kanske beror.på de. Vi får se va dom säger vid rul :)

    Jag är inte direkt orolig mest fundersam men sen så verkar inte min kropp sätta igång förlossningen själv (bara en gång med.hjälp av hinnsvepning) så jag är mest nojig att jag ska gå över för länge o nåt kan hända :/ långt kvar jag vet men tankarna flyger lite ikväll

    En del av oss: varför får du igångsättning? :)


Svar på tråden BF juni/juli