Inlägg från: Y o L o |Visa alla inlägg
  • Y o L o

    BF juni/juli

    Beklagar allt du behövt gå igenom, det är min mardröm det du skriver. Tack för att du svarade.


    En del av oss skrev 2015-11-24 21:49:51 följande:

    [quote=76042495][quote-nick]Y o L o skrev 2015-11-24 20:21:34 följande:[/quote-nick]

    Får man fråga er som ska bli igångsatta ett visst datum, varför gör man det? Är det någon medicinsk anledning? Visste inte ens att man kunde bli igångsatt ett visst datum INNAN bf så jag blev nyfiken.

    [/

    Jag har inte fått induktionsdatum än (induktion=igångsättning) utan man tar mitt BF datumefter RUL och i v.38 blir jag igångsatt pga att jag fött ett dödfött barn och andra anledningar. Vill vara på plats när värkarna börjar då jag är rädd att mycket känslor kan komma upp från då jag födde ett dödfött barn och behöver stöd.


  • Y o L o

    Någon mer än jag som tröttnat på att hålla tyst om undret i magen? Vill bara berätta för allt o alla. Men ska hålla mig till efter kub. Fast jag har berättat för familj o typ 8 kompisar men ska bli så skönt sen när jag har berättat på jobbet. Snart v 10 jippi

  • Y o L o

    Ok skönt att slippa smussla med det på jobbet ändå!


    Cadencee skrev 2015-11-26 12:14:11 följande:

    Jag blev tvungen att berätta på jobbet så fort jag plussat, jobbar på ett gruppboende inom psykiatrin och vi har boende som röker KONSTANT i sina lägenheter..

    Annars ska vi vänta med familj tillverka 12 (jul) och resterande vänner å så får vi se :)


  • Y o L o

    Hur går det med foglossning, känner du något? Jag har ännu inget, hoppas det håller sig så länge.

    Jag fotade magen idag, börjar bli en fin liten kula, första veckorna såg jag mest fläskig ut haha. Tänkte lite samma sak, åker till solen i januari, kul att slänga upp en bild då!


    ebe91 skrev 2015-11-26 10:58:53 följande:

    Alltså. Vi har inget val. Vi behöver egentligen inte berätta för någon för det räcker med att de ser mig. Jag har en tydlig gravidmage. Kommer göra det helt officiellt i februari då vi är i thailand. Tänkte lägga upp en strandbild på instagram med hela familjen och skriva att vi 4 har det bra, typ.

    Jag gick in i v 11 igår (shit, redan!). Ringde och pratade med chefen på morgonen. Kommer hinna jobba mars-april innan jag ska vara föräldraledig igen. Tycker synd om henne, vi har sån brist på sköterskor på avdelningen..


  • Y o L o

    Första gången tycker jag det började synas runt v 14 kanske. Har alltid haft väldigt platt mage. Har nästan likadan mage efteråt, dock lite svårt att få nedre delen av magen att bli helt platt men inget som stört mig. Hoppas verkligen jag slipper bristningar även denna gång. Någon som vet om det brukar vara så att man att man antingen är en som får det eller ej, menar eftersom det är pga hormonerna? Eller om även det kan skilja från gång till gång?

  • Y o L o

    Hoppas du snart mår bättre, det kan ju ibland bli att man mår bättre och nästan som vanligt efter typ v 12 eller nått sånt.


    111110 skrev 2015-11-27 21:32:54 följande:

    [quote=76053157][quote-nick]Y o L o skrev 2015-11-27 19:01:27 följande:[/quote-nick]Första gången tycker jag det började synas runt v 14 kanske. Har alltid haft väldigt platt mage. Har nästan likadan mage efteråt, dock lite svårt att få nedre delen av magen att bli helt platt men inget som stört mig. Hoppas verkligen jag slipper bristningar även denna gång. Någon som vet om det brukar vara så att man att man antingen är en som får det eller ej, menar eftersom det är pga hormonerna? Eller om även det kan skilja från gång till gång?[/ Jag tror det skiljer sig från gång till gång.. Detta börjar bli jobbigt redan, konstant hungrig, konstant illamående och konstant trött... Hur ska detta gå? ;)


  • Y o L o

    Jag gick upp över 30 kg förra gången. Sen 2 v efter förlossningen hade jag gått ner 13 kg utan att tänka på det. Sen gick 10 kg till av bara farten sen fick jag jobba för det. Promenader o räknade kcal så jag gick ner mer än vad jag vägde innan jag blev gravid.

    Ang män o deras sjukdomar. Visst önskar man att det gick att överföra alla känslor o krämpor på dem bara för en dag åtminstone. Men vi kvinnor är fan starkast och fantastiska.

    Köpte förresten mammabyxor idag på hm, tyckte de var snygga faktiskt!

  • Y o L o

    Varit på inskrivning idag. Tog upp att jag ville ha KS, ska tillbaka om några dagar och träffa en läkare och prata igenom det. Ska bli intressant att se vad läkaren säger, tror nog hon kommer försöka få mig att tänka om, men jag kanske har fel.

  • Y o L o

    Jag ger upp snart, orkar inte mer. Har hostat och varit halvsjuk i 4 veckor, nu har jag hostat sönder troligen en muskel vid revbenet. Gör så fruktansvärt ont. Var hos läkaren "ta alvedon". Dessutom börjar jag bli trött i ryggen, men det beror väl på att jag sitter och sover pga hostan. Usch det här är verkligen inte roligt, orkar inte vara sjuk mer.

  • Y o L o

    Va roligt. Jag är i funderarstadiet ang syskonvagn. Antar att jag behöver en, stora är ju ca 2,5 år i sommar.


    Cadencee skrev 2015-12-03 18:40:48 följande:

    Åh måste få berätta! Idag vart vi klara med den barnvagn bebisen ska ha (tidigt jag vet). Men fick en vagn av min bästa vän (som jag först erbjöd mig att köpa). Den ska bara snyggas till lite så kommer den va perfekt sen i sommar när liten kommer ????


Svar på tråden BF juni/juli