• prinsessan15

    BF April 2017, syskon

    Hej!
    Tänkte att det kunde vara kul att samla dem som väntar syskon i April 2017. För mig skulle det vara skönt att prata med andra som är i samma sits och hur det är att vara gravid igen.
    Jag har en son född -15 och väntar nu nr 2 som är beräknad till den 20/4. Känner förväntan men mest oro då det är svårt för mig att se hur det kommer bli med en till liten krabat!

  • Svar på tråden BF April 2017, syskon
  • Gröningen
    prinsessan15 skrev 2016-08-18 09:25:39 följande:

    Grattis! Vilken bra bröllopspresent! :)

    Jag ringde samma vecka som jag plussade men fick en tid om 3 veckor, kändes ändå bra att få det lite mer verkligt och börja ha tider att se fram emot så man vet att det går framåt! :)


    Ringde nyss, fick tid om 2 veckor! Spännande att komma igång, känns fortfarande rätt overkligt!

    Och barnmorskan sa att jag kunde boka KUB (är 36) redan nu, så den 11/10 får vi se vårt lilla hjärta för första gången!! :)
  • Frida Be

    Min förra graviditet var jättebra! Illamående mellan vecka 6-11 och sedan inga fler krämpor. Tränade gym och simning till vecka 37(36+0) och sedan promenader enda till förlossningen (sonen föddes 37+6). Hoppas att jag orkar och kan träna så länge denna gång med. Känner mig tröttare denna gång men tror som ni andra, att det beror på att man springer efter sitt första barn.

    Har ni något ni vill göra annorlunda denna gång?

    Jag skulle vilja undvika socker under hela graviditeten. Slutade att äta det helt för ett par månader sedan. Jag hoppas att jag kan hålla i det under graviditeten. Under min förra graviditet åt jag godis och sötsaker varje dag... Tror att det gjorde att jag var tvungen att göra sockertestet två gånger, då mina värden låg på gränsen och sedan precis under :s... Hoppas att detta skall hjälpa.

  • Syllin

    Idag ringde jag till MVC, ska dit i slutet på vecka 9 för inskrivning.

    Passade även på att idag ringa privatkliniken som har ultraljud, där bokade jag in ett ultraljud i vecka 10. För att få se ett litet hjärta slå, innan vi berättar dem glada nyheten för hela världen. Känns betryggande för mig att ha sett att allt är bra innan vi går ut med det


  • Sagansland

    Hej! Ja tänkte oxå hoppa in här!:)

    Är helt ny på familjeliv så försöker lära mej hur denna funkar, har hållt till på blimamma förut.

    Har en dotter född maj -14 och är i vecka 6 nu med en liten som är beräknad 18/4:)

    Har slumrat igenom lite i alla kommentarerna och ja va på hälsossamtal med bm i tisdags, riktiga inskrivningen blir 22 sep:)

    Vi ska göra ultraljud runt v.12-13, längtar!! ????

  • entillelin

    Hej alla!

    Hoppar också in här :)

    Plussade idag, och enligt natural cycels är bf 30/4 :)

    Har en dotter född januari 2014, men detta syskon blir ett halvsyskon för jag har en ny partner :)

    Förra graviditeten blev jag lämnade av mitt ex så jag ser fram emot den här när man får dela allt med någon <3

  • prinsessan15

    Hej alla nya och grattis till plus! Det ska bli intressant att följa våra väldigt olika resor! Vissa har inskrivningssamtal samtidigt som andra har sitt första ultraljud! ;)

  • Dubbeljuni

    Hej! Hoppar också gärna in här :)
    Plussade idag och har bf 23 april. Har en dotter född -15. Känns helt overkligt att vi ska bli en till i familjen! Förra graviditeten var jag på UL i vecka 7-8 pga blödningar i 2 veckor så då fick vi ju se ett litet hjärta picka. Kommer inte kunna hålla mig till KUB så får väl också gå privat och se så det verkligen är någon där inne. 
    Testade först idag på bim+5, trodde hela tiden mensen skulle komma. Har haft ett svagt, svagt illamående i 2 dagar (inget sådant med dottern) men annars känner jag mig som vanligt. Trött, men det är man ju jämt ändå :)
    Kul det ska bli att följas åt!

  • 3hjärtan

    Hej!

    Jag väntar mitt 4e barn. Har bf 1/4-17.

    Hoppas på att illamående ska gå över snart så det inte blir ännu värre.

    Är V8+1. Kommer ej kunna jobba om der blir värre.

    Hur mår ni andra?

  • prinsessan15
    3hjärtan skrev 2016-08-22 10:57:14 följande:

    Hej!

    Jag väntar mitt 4e barn. Har bf 1/4-17.

    Hoppas på att illamående ska gå över snart så det inte blir ännu värre.

    Är V8+1. Kommer ej kunna jobba om der blir värre.

    Hur mår ni andra?


    Hej!
    Fy vad hemskt med sånt illamående! Jag är också illamående till och från men inte så farligt. Däremot är jag enormt svullen, ser ut som jag skulle vara i v20 och inte V6!
  • Frida Be

    Jobbigt att vara så illamående 3hjärtan! Jag känner inte av så mycket ännu, bara trötthet. Men är bara i vecka 5 så det kanske kommer. Har tid hos doktorn på måndag :).

Svar på tråden BF April 2017, syskon