• prinsessan15

    BF April 2017, syskon

    Hej!
    Tänkte att det kunde vara kul att samla dem som väntar syskon i April 2017. För mig skulle det vara skönt att prata med andra som är i samma sits och hur det är att vara gravid igen.
    Jag har en son född -15 och väntar nu nr 2 som är beräknad till den 20/4. Känner förväntan men mest oro då det är svårt för mig att se hur det kommer bli med en till liten krabat!

  • Svar på tråden BF April 2017, syskon
  • Syllin

    Hej! Jag väntar mitt andra barn i april, fick mitt första barn i januari i år. Så det kommer endast att vara 1år och 3mån mellan barnen, spännande!!

    På torsdag är det äntligen dags för de efterlängtade RUL.

    Jag har haft mycket sammandragningar och ibland är magen konstant hård vilket gör magen väldigt öm... var idag på vårdcentralen för att utesluta urinvägsinfektion vilket de heller inte var. Men man kunde konstatera att mitt blodtryck ökat.

    Förra graviditeten hade jag högt blodtryck, men under denna har trycket hittills hållet sig bra, men de verkar ha blivit sämre. Någon mer med högtblodtryck?


  • Trillian80

    Jag har BF 6/4 med tredje barnet.. :)

    Var på RUL för en vecka sedan och det gick inte att se kön, bebisen var ganska motvilligt inställd till att flytta på sig då navelsträngen var i vägen. Barnmorskan sa att hon inte kunde hitta någon snopp men hon kunde inte utesluta att den fanns där, så det får bli en överraskning den här gången. Har två pojkar sen innan som är 5 och 7, ska bli skönt att ha lite fler år emellan för det var väääldigt högt tempo med två små hemma. Nu kan ju båda brorsorna sysselsätta sig själva. :)

    Har mått så jädra dåligt den här gången, blev helt tagen på sängen när illamåendet slog till i v 6 och höll i sig i 6 veckor, jag blev sängliggande en hel vecka för att jag mådde så dåligt. Fantastiskt hur olika man kan må under sina graviditeter... 

  • Teresiat

    Spännande att ni inte fick veta Trillan :) min sambo vill gärna veta könet på rul men jag hoppas nästan att bäbisen är blyg så man får en överraskning längre fram.. jag är en nyfikenstrut så klarar inte av att driva igenom att vi inte ska ta reda på könet ;)

  • Syllin

    Jag är så inställd på att kolla könet på torsdag på RUL att jag nog kommer boka ny tid på privatklinik för att ge de ett tillsäk som bebisen inte skulle viljan visa. Är såå nyfiken!!


  • Trillian80

    Ja första barnet hade vi ingen aning om, andra barnet tog vi reda på för att jag hade fått för mig att det var en flicka och börjat köpa på mig rosa kläder, de var ju bara att lämna tillbaka ;)

  • Teresiat
    Trillian80 skrev 2016-11-15 20:52:33 följande:

    Ja första barnet hade vi ingen aning om, andra barnet tog vi reda på för att jag hade fått för mig att det var en flicka och börjat köpa på mig rosa kläder, de var ju bara att lämna tillbaka ;)


    Hehe! Hur kommer det sig att du fick så starka känningar att det var en tjej? :)
  • Trillian80

    Det bara kändes i hela kroppen men det var ju uppenbart någon slags psykos ;) Nu har jag mått så annorlunda och alla säger att det är en flicka men jag passar mig för att köra in mig på ett spår. Tanken är lite läskig, jag har ju två pojkar och vet hur de fungerar, hur sjutton fungerar en tjej? Jag är ju en själv så har borde väl inte tänka så men det känns faktiskt som en utmaning......

  • Syllin

    Jag förstår att de känns lite läskigt.. jag har tänkt lite samma. Har en dotter, och imorgon på RUL får vi se vad det är. Jag hoppas (om man får göra det?) på en pojke, men samtidigt är de lite läskigt för vi vet ju bara hur en tjej fungerar

    Jag är inte så bra på att vara aktiv här på fl.. men för er nyfikna kommer jag såklart uppdatera min blogg imorgon efter ul med resultatet <3

    www.nouw.com/Mammaprat


  • Trillian80

    Det känns som att Familjeliv var lite mer aktivt när jag fick mitt första barn för sju år sedan, nu är det inte lika vanligt med uppdateringar här längre..... :)

    Klart man får önska, det är ju kul om man får en av varje! Sen blir man glad oavsett vad det blir, viktigast är ju alltid att barnet mår bra :)

  • Liiiina

    Hej allihopa! Nu börjar de väl blir dags för alla att göra rul eller om man redan gjort!? Hur går det för alla? Väldigt tyst i den här tråden, lite tråkigt!

    Ja har rul på tisdag, har ju en son sen innan men mig kvittar vad som kommer, för min sambo är de lämpligare då han säger att de bara måste komma en till son ????

    Någon som fortfarande inte gått ut med sin graviditet?

Svar på tråden BF April 2017, syskon