• prinsessan15

    BF April 2017, syskon

    Hej!
    Tänkte att det kunde vara kul att samla dem som väntar syskon i April 2017. För mig skulle det vara skönt att prata med andra som är i samma sits och hur det är att vara gravid igen.
    Jag har en son född -15 och väntar nu nr 2 som är beräknad till den 20/4. Känner förväntan men mest oro då det är svårt för mig att se hur det kommer bli med en till liten krabat!

  • Svar på tråden BF April 2017, syskon
  • Bio

    Hej! Här är en till som väntar syskon, vi har en son född i mars 2013 och har försökt få syskon sedan han fyllde 1 (blev tvugna att vänta eftersom det blev ks så att det skulle läka ordentligt), sedan dess har vi betat av en fertilitetsutredning, en operation av skiljevägg i livmodern och två mf! :-/ Hoppas hoppas det går vägen den här gången!

  • mariama

    Jag får tyvärr hoppa av då jag har fått missfall, eller snarare MA då det stannade av för några veckor sedan. Något jag har känt på mig ett tag då jag har mått lite för bra, haha. Trist förstås men nya tag så fort det här är över! Lycka till allihopa! <3

  • 3hjärtan

    [quote=76912569][quote-nick]mariama skrev 2016-08-25 14:41:04 följande:[/quote-nick]Jag får tyvärr hoppa av då jag har fått missfall, eller snarare MA då det stannade av för några veckor sedan. Något jag har känt på mig ett tag då jag har mått lite för bra, haha. Trist förstås men nya tag så fort det här är över! Lycka till allihopa! <3[/

    Beklagar ??

  • Frida Be

    Grattis till alla nya i tråden! Hoppas att ni alla mår bra. Idag klockan 10 skall jag till doktorn (motsvarade MVC i Sverige). Hoppas att jag får se liten då och att allt är bra. Så håll tummarna!

  • Dubbeljuni
    Frida Be skrev 2016-08-29 06:55:59 följande:

    Grattis till alla nya i tråden! Hoppas att ni alla mår bra. Idag klockan 10 skall jag till doktorn (motsvarade MVC i Sverige). Hoppas att jag får se liten då och att allt är bra. Så håll tummarna!


    Hur gick det idag? :) Fick du se den lill*?
  • Angelixaa

    Hallå, hoppas jag får hoppa in och vara

    Med här :)

    Väntar mitt andra barn som är beräknat till den 13 april 2017, fick nyligen en dotter i maj nu 2016 så de blir ganska tajt men de är endå roligt. :)

  • Frida Be

    Hej det gick bra! Är bara i 6+5 så man såg inte så mycket men hjärtat slog iaf ;). Känns bra! Skall dit om 4 v igen då kommer man iaf att se mer...

  • Fr1da

    Hej här hoppar jag in! Plussade imorse på BIM +7..! Slutade med piller i juli så det gick på första försöket, något omtumlande :)
    Har i alla fall en dotter född mars -15, så det blir ganska prick 2 år mellan dom.
    Ska bli kul att följas åt här!

  • Saltamustascher

    Hej alla!

    Är gravid i vecka 6 tror vi. Har två barn sen innan en föds 07 och en 10. Denna graviditet var inte planerad men välkommen. Mår väldigt bra. Förstår inte att jag är gravid.

    Vart bor ni? Hur mår ni?

Svar på tråden BF April 2017, syskon