Inlägg från: mjaomjao |Visa alla inlägg
  • mjaomjao

    Vi med BIM September 2017

    Hej alla! Några som loggar hur ert sekret brukar se ut innan, under och efter ägglossning? Och, ni som brukar rota därinne, når ni till er livmodertapp?! Jag når den aldrig! Måste vara riktigt djup eller riktigt kortfingrad!

    Lite gett upp denna månad som TS, fick inte riktigt till det! Men men..


    Bim 2 sept
  • mjaomjao
    VHF2014 skrev 2017-08-19 19:19:10 följande:

    Jag får alltid som en liten slempropp vid ägglossning. Och äggvitesekret ca 4-5 dagar innan. Kände på tappen igår och den är som en doughnut haha. Mjuk och ett stort hål i mitten. Har dock inte testat med äl-test.

    På senaste testet för livmoderhalscancer hade bm jättesvårt att hitta tappen. Till slut efter mycket rotande visade det sig att den sitter kl 7 (hålet är mitten på klockan). Alltså neråt (mot rumpan) haha


    Hm! Intressant! Hur skiljer sig slemproppen mot äggviteflytningarna? Kommer äggviteflytningarna alltså 4-5 dagar innan slemproppen med ett torrt glapp emellan?
  • mjaomjao
    Victoria K skrev 2017-08-20 14:15:56 följande:

    Fick positivt utslag på ägglossningstestet alldeles nyss! 6 dagar för tidigt, enligt kalendern ska jag ha det på lördag. Jag märkte imorse att jag hade äggvitaliknande flytningar samt att det typ rann slem när jag kissade. Och sen molvärk på det. Så bestämde mig för att testa och fick en glad gubbe :)

    Är väldigt förvånad, men tror det kan ha och göra med att jag började äta Rosenrot denna månad. Som tur är har vi haft sex fyra dagar i rad nu, förutom igår lördag, så förhoppningsvis ligger det några små simmare och lurar. Självklart ska vi ha sex idag, tror det får bli två gånger, hehe! Och sen imorgon också :)

    Då blir alltså min BIM runt den 3-4 september.

    Håll tummarna för mig och tänk äggiga tankar!

    Och jag håller tummarna för er andra också, som har ägglossning eller snart ska ha det!


    Jag håller alla tummar och tår!! Äggäggägg:P
  • mjaomjao
    Jokri85 skrev 2017-08-20 17:24:52 följande:

    Okej det visste jag inte. :) Tack för info!

    Vi får se...men har som sagt ej försökt 100% vi försökte bara 2 dagar vilka var första dagen på hög fertilitet och första dagen på Maximal fertilitet... Vi får se... Men är laddad för nästa månad!


    Fl

    Men att ni försökte dagen för maximal fertilitet bådar ju gott:P
  • mjaomjao
    Snultan skrev 2017-08-22 14:38:40 följande:

    Ömma bröst - check!

    Ont i ländryggen - check!

    Så jag väntar mig mensen om någon vecka..... suck


    Segt...
  • mjaomjao
    Victoria K skrev 2017-08-24 08:55:27 följande:

    Imorse när jag vaknade och gick upp för att börja dagen så hade jag jättemycket molvärk, mer än igår, det var som att mensen skulle komma. Det gjorde liksom inte jätteont som det gör första dagen på mensen, men det var en intensiv molvärk...superkonstigt! Ingen mens i sikte, men det vore ju konstigt om jag fick mens nu, bara 4-5 dagar efter ÄL!!? Har aldrig hänt förr. Har inga andra symtom, eller jo jag är supertrött på eftermiddagarna, redan vid kl 17, det brukar jag inte vara...och så huvudvärk på det. Hhmm..man undrar ju vad det kan vara!


    Ja, första o andra försöket m andra barnet hade jag som du beskriver.. Och var övertygad om att jag var gravid men icke! Dock, e d första gången för dig så håller tummarna att det betyder gravid!!!
    Bim 2 sept
  • mjaomjao
    Victoria K skrev 2017-08-24 09:51:30 följande:

    Okej, tack för svaret! Jag försöker att inte få förhoppningar, då blir jag bara besviken sen när mensen kommer...allt kan ju vara inbillning :/ Det värker dock i slidmusklerna, eller hur man ska beskriva det, som att dem kniper och det gör att jag känner mig kissnödig fast jag inte är det.


    Jag håller verkligen tummarna för dig!
  • mjaomjao
    Charlizee skrev 2017-08-25 10:36:38 följande:

    Jag var hos gyn för ett par veckor sen då jag haft lite mellanblödningar... bästa jag gjort att få bekräftat allt är som det ska! Du gör helt rätt som går till gyn och tittar upp!

    Kan inte hålla mig ifrån att testa så tog ett jääääätte tidigt test idag på BIM-9.... vet att CB är kända för sina spökstreck och såklart tycker jag mig se något...


    Det där måste ju betyda gravid!!
    Bim 2 sept
  • mjaomjao
    Grus grus skrev 2017-08-26 22:52:29 följande:

    Hej! Kikar in här lite försiktigt. Bim 5 september ca. Sista gången vi försöker få syskon till vår ettåring. Sen lägger vi ner.


    Hej! Sista på ett tag, inte i livet??
    Bim 2 sept
  • mjaomjao
    Grus grus skrev 2017-08-27 06:33:25 följande:

    Jo sista i livet. Jag är 36 år och känner mig för gammal. Vi vill gärna ge ett syskon till vårt barn, men någon gång måste man ju också känna att man sätter stopp. Och nu har vi kommit fram till det. Jag har inte ens köpt några graviditetstest till denna månaden, utan gör det om mensen blir sen. Känner mig lite nedstämd. Men ändå nöjd med att beslutet är taget. Man blir ju less på att försöka och försöka.


    Men! Jag tänker att ni inte kan ha försökt överdrivet länge m ett syskon om första är i 1-års åldern?

    Tog hen länge att få till?

    Jag är 33 och vill ha tre eller kanske tom fyra barn, försöker m andra barnet nu.. Men, ja, man tänker ju olika..
  • mjaomjao
    Elsisi skrev 2017-08-27 22:14:30 följande:

    Tack Flansen.

    Hoppas på att vi alla får lycka! :)

    Ibland tänker jag att det är tur att jag har ett jobb att gå till på vardagarna. För på helgerna tänker jag bara preggotankar när det närmar sig bim. Och ska tilläggas att jag bara är inne på andra månaden med att försöka på riktigt med barn nr 2.

    Så med det sagt tog jag ett early predictor tidigare idag.

    Syntes inte mycket...

    8 timmar senare ser det ut så här:

    Strecket ser inte rött ut tyvärr, och jag förstår såklart att det är ett torkstreck. Men testade förut med early predictor och då gav det inget utslag efter heller. Skumt..

    Dessutom hände något märkligt nyss, min man frågade "skriver du på familjeliv" varpå jag blev stum och sen började bortförklara mig och gömde telefonen. Varken han eller jag väl aldrig att jag skulle bli en FL-människa, men här sitter man ändå :) ganska trevlig ändå med andra kvinnofolk som förstår vad man går igenom så att man inte behöver tjata hål i huvet på gubben!


    Haha, hög igenkänning, oklart hur denna förminskande syn på fl-folk kom igång (eller nja, trodde väl att folk som intressede sig för forumet var snudd på inskränkta iom ett vad jag såg som sjukligt intresse för kärnfamiljen) men nu vidgat mina vyer..

    Också på barn nr 2, försök 3..
  • mjaomjao
    Jokri85 skrev 2017-08-27 23:24:53 följande:

    Också på barn nr 2 första försöket. :) BIM imorgon...


    Spännande :P
  • mjaomjao
    Naniismamma skrev 2017-08-27 23:55:37 följande:

    ja men är ju super härligt med stor familj :D.. min släkt o sambons släkt kommer tycka att vi ska sluta skaffa fler när vi väl blir gravida xD de flesta där tycker 2 st räcker. och andra tycker att jag kan vänta 8-10 år till sista.. jag vill ha de tätt och klart så har syskonen helt annan glädje av varandra :) mina 3 minsta är ju lagon täta enligt mig, men första och andra har 4 år emellan och de märks när de ska leka osv att den största inte är på samma nivå.. så ser de bara positivt med tätt.. jag fyller 26 nästa månad och kommer sterilisera mig i samband med denna förlossningen om de blir någon hehe :)


    Inte lite drastiskt m att sterilisera sig.. ? Finns ju bra preventivmedel, typ spiral, jag menar tänk om du skulle ångra dig...
  • mjaomjao

    Stort grattis till alla som plussat!!!! Och styrkekramar till er som inte gjort det!!!! Jag fick jättekonstigt mens nu och haft det så senaste tre månaderna, ska ringa och tjata till mig en tid hos gyn. Kramar och lycka till.

Svar på tråden Vi med BIM September 2017