Inlägg från: Virparitakarani |Visa alla inlägg
  • Virparitakarani

    Tredje kuren letrozole, någon som vill följas åt?

    Vet någon hur många gånger man FÅR försöka med letrozol? Jag är inne på 5e nu... Känns så hopplöst...

  • Virparitakarani

    Hej. Superny här. Undrar om någon vet hur många försök man får göra med letrozol? Är inne på mitt femte försök just nu. Sista tabletten igår. Kram till er alla som kämpar

  • Virparitakarani

    Tack så mycket för era svar. Vi har inga andra "problem" då än att mina cykler varit lite märkliga. Allt från 35-55 dagar. Aldrig den samma. Men nu när jag ätit letrozol och tagit ovitrelle så börjar den bli bra. Nu nere på 28 dagar! (Jippi) Men efter att försökt i 2 år börjar det nästan kännas omöjligt. Någon som känner igen känslan-och kan hjälpa mig bli av med den? Tack för att ni svarar på mina frågor.

  • Virparitakarani

    Jag känner exakt likadant gällande det deppiga. I vevan när mensen ska komma/kommer och tabletterna ska tas är jag ett jävla ras. Jag ser inte meningen med någonting alls. Vill bara lägga mig ner och försvinna. Nu ska jag in på måndag för vul. Känner mig fortfarande deppig. Detta pga att jag börjar oroa mig att ingenting ska hjälpa. I början när jag fått veta att inget var direkt fel utan mer min cykel som var rubbad var jag så positiv. Nu börjar jag oroa mig att vi är en av dem som bara inte passar ihop... Jävla hjärnspöken... :(

  • Virparitakarani
    Lillatjejen1992 skrev 2017-10-05 17:52:25 följande:

    Dedär att man inte skulle passa ihop är bara en myt och existerar inte. Jag har läst mycket om ämnet då jag fått den kommentaren ofta. Förr fick många höra att dom förmodligen inte var kompatibla men detta är bara okunskap. Oftast dom paren som fick höra detta hade outredda fel som gjorde att det inte fungerade.


    Tack tack tack tack för ditt svar!!!! Behövde jag verkligen höra! Tack igen!
  • Virparitakarani

    Godmorgon allihopa. Idag var det dags för ovitrelle för min del. Gick kanon och som det skulle denna gången. (En gång lyckades jag missa hälften och fick spruta om...) Så imorgon räknar vi med ägglossning. Hur går allt för er?

  • Virparitakarani

    Hej. Var ett tag sen jag skrev nu. Har haft små, små förhoppningar att jag kanske blivit gravid ändå. Men nej. Igår började det komma rött blod, idag är mensen i full gång. Grät som en dåre igår. Försöker ta nya tag idag. Detta är så rysligt krävande av en. Hur ska man orka...

    Jag skulle behöva er hjälp. Hade ni räknat gårdagen som mensen första dag, då det ju kom blod (kom när jag torkade mig på toan, inget under natten för jag var på toa och så ingenting) Men nu på morgonen är det liksom igång, med mensvärk & hela kitet. Eller är då idag första dagen? Känna mer som idag va?

    Det verkar noga - så jag tänkte ta hjälp av mina experter här! Hoppas allt är bra med er alla. ??????

  • Virparitakarani
    Sommarhopp skrev 2017-10-29 14:28:11 följande:

    Vad tråkigt. :( Jag skulle räkna den dagen som det är tydlig mens och inte bara någon droppe, då är det väl mer spotting?

    Själv fick jag mens igår. Så det lyckades inte den här gången heller. Ska försöka övertala min gyn om att få göra en äggledarspolning så vi iallafall får veta om det är något mer fel på mig förutom dålig ägglossning. Verkade iaf som att min sambo äntligen skulle få göra spermieprov den här omgången som kommer nu. (om han verkligen kan tänka sig det, som gyn sa...) Men han vill självklart kolla. Vi har provat hemtest eftersom de inte ville kolla honom förut, och då verkade det vara ok. Inte superbra, men ok. Men vill gärna att han kollas på riktigt också, hemtesten ser ju inte allt. Om de är missbildade tex.


    Ja det var oerhört tråkigt. För en gångs skull hade jag hopp - men det sket sig ändå. Försöker så att tänka "rätt" och vara positiv men ibland bara faller jag. Särskilt när man har "vänner" som alltid ska trycka i ens ansikte att man inte fått barn än osv...

    Jag räknade gårdagen som dag 1. Såg lite blod på fredagskvällen men inget på natten, så hade jag inte "letat" efter blod så hade jag kanske inte sett det ens.

    Har du inte fått göra det? Det fick jag göra direkt i början av utredningen , samtidigt som min sambo fick göra prov på sperma. Den var bra. Vårt "fel" är min rubbade cykel. Kunde ha en cykel på 29-49 dagar ibland - efter att ha slutat med preventivmedel. Så med letrozol & ovitrelle har min cykel blivit mycket bättre. Men gravid blir jag ändå inte... :(

    Du borde tjata dig till en spolning & framförallt hans prov! Det är ju fullständigt avgörande att hans fungerar också, innan du får behandling tänker jag.

    Stor kram!
  • Virparitakarani
    Hormonkarusellen skrev 2017-10-30 11:15:53 följande:

    Är det någon som gör en tråd för fjärde kuren? Mens idag och ska ta trippel dos från onsdag till söndag. Hoppas det kan ge ägglossning! Utredning 16e är inbokad


    Jag är till och med på 5:e nu tror jag. Så jag hänger med här ändå. Så skönt att få höra från andra som gör samma grej. Vi ska få insemination denna gången.

    Har du inte gjort någon utredning än utan fått börja på letrozol ändå? Vad stor skillnad det verkar vara beroende på vilken klinik man är på.

    Önskar dig all lycka till!!!
Svar på tråden Tredje kuren letrozole, någon som vill följas åt?