• AnonymaMannen

    Varför vill ni tjejer bli dåligt behandlade av män?

    Hej,

    Jag har funderat på en sak, som inte alls verkar utsagd i media eller skolor.

    När jag först började lära mig om jämställdhet i mina unga år, så gillade jag tanken om att män ska handla med rationalitet och att vi ska vara snälla och trevliga, och att vi ska undvika aggression och dominans, och istället ge kvinnorna lika mycket utrymme.

    Problemet började när jag började dejta i mina tonår. De första dejterna gick åt skogen, oavsett hur snäll och trevlig jag försökte vara. Efter ett antal dejter började jag fundera på vad jag gjorde för fel. Det visade sig att problemet var just att jag var snäll och trevlig. Ett mönster i alla de där dejter var att tjejerna medvetet/omedvetet testade min dominans, som jag lärt mig att dölja med rationalitet, enligt skolan. Testen ter sig i att tjejen bad mig att följa med någonstans, eller hämta något, eller vad som helst, och när jag gjorde det med ett leende, så har tjejerna värderat min dominans som noll, och de gick vidare utan att höra av sig numer.

    Därför började jag fokusera mer på min dominans, ta mycket plats, vara egocentrisk, säga nej bestämt, ställa till verbala bråk utan anledning, skälla ut tjejen om hon gör något fel, och helt dominera tjejerna. Till min förvåning så har dejterna på det sättet gått bra nästan varje gång, och tjejerna ville träffas igen och ofta men inte alltid ledde kontakten till sex!!! 

    Jag tror att skolan har lyckats att lära män att vara jämställda, men de har misslyckats att lära kvinnorna det. Jag har många killkompisar, och de som har lättast att få en tjej är oftast killar som behandlar kvinnor som skit. De kan vara narcissister, alkoholmissbrukade, arbetslösa... Medan mina super intelligenta killkompisar, som alltid fick toppbetyg, och som var sjukt trevliga, brukade vara osedda av tjejerna.

    Hur tänker ni kring det tjejer?

  • Svar på tråden Varför vill ni tjejer bli dåligt behandlade av män?
  • Anonym (anonym)
    värderingarärfel skrev 2017-11-04 15:47:04 följande:
    Gå in på en dejtings sida så får du själv se =P bra män med bra yrken blir ratade medan grovt kriminell muskelberg med tusen tatueringar blir överrösta 

    Sunkiga svenska värderingar som sagt, upp och ner landet där rätt är fel och fel är rätt 
    Nu är det en liten andel människor som hittar sin partner på dejtingsajter och självfallet väljer en stor andel bort socialt inkompetenta människor oavsett om de är lagerarbetare eller civilingenjörer, risken är stor att de väljer bort vissa yrkesgrupper eftersom vissa yrken drar till sig tråkiga människor.
  • AndreaBD

    Förresten så håller jag inte med om att det är dominans och egoism som attraherar kvinnorna. Det KAN däremot vara män som vet vad de vill, som står på sig, som är populära hos kvinnor. Inte så konstigt, det är bara TS som misstolkar. Om man bara uppträder dominant och egoistisk, så kan det ju ytligt sett verka bestämd och kompetent, men sedan märks det snart att det bara är teater.

  • Anonym (anonym)
    värderingarärfel skrev 2017-11-04 16:03:17 följande:
    Exakt tråkigt ,det ska vara kul och lite spännande gärna med nåt kriminell,sen undrar folk varför det går åt helvete =P konsti
    Relationer ska tillföra något positivt tråkigt kan man ha på egenhand när man tittar på färg som torkar.
  • No Logo

    Var har du dejtat TS, i kvinnofängelset?

    Självsäkerhet är attraktivt både hos kvinnor och män, självutplånande är avtändande - du tycks ha förväxlat dessa egenskaper med elakhet och snällhet.

  • Kusin Krakel
    Anonym (Man) skrev 2017-11-04 15:37:40 följande:

    Du förstår inte. Vi män som skriver i tråden är män som valt att vara elaka och därför har lätt att få kvinnor.

    De snälla männen reflekterar inte ens varför de fastnar i ett snällt mönster som gör att de blir bortvalda genom livet.


    Nästan alla män har ju en partner trots allt. Menar du att nästan alla män är elaka/beter sig elakt mot kvinnor?
  • AndreaBD
    Anonym (Man) skrev 2017-11-04 15:34:12 följande:
    Det är kvinnors biologi som gör att de väljer bort snälla män.
    Men lägg av! Om du verkligen tror det.... det kommer inte att funka att uppträda "elakt och dominant"! 
  • AndreaBD
    Anonym (Man) skrev 2017-11-04 15:42:26 följande:
    Jag håller inte med om att kvinnor väljer kriminella män. Visst, de väljer män som dominerar dem men de tar hellre en dominant manlig läkare eller VD än någon dominant fängelsekund.
    De vill överhuvudtaget inte ha dominanta män, utan kompetenta män. Och det är en stor skillnad. Killar som skriver såna dumheter har inte varit tillräckligt länge med en kvinna för att hon skulle upptäcka att han bara spelar teater. Då sticker hon nämligen. Förutom kanske några väldigt osäkra och problem-belastade tjejer.
  • Kusin Krakel

    Ni som tycker att det funkar bra att vara elak mot sin partner - hur långa förhållanden har ni?

    Har ni nån gång provat att vara aktiv, spännande, självsäker, rolig och genuint uppriktigt snäll samtidigt - och hur har det i så fall fallit ut? Blivut ratade då mef? Exakt hur elaka måste ni vara för att få en partner/behålla en partner? Har ni provat att vara tillbakadeagna, osäkra, tråkiga och elaka santidigt och har det funkar kanon?

  • Anonym (brud)

    Ingen gillar en dörrmatta. Spännande ska det vara. Lite oberäknelighet tack. Samma för både män och kvinnor tror jag.

    Sedan tror jag överlag tjejer gillar starka män. Vilket inte är att förväxla med elakhet som vissa tror. Tror det är biologiskt.

  • AndreaBD
    Anonym (anonym) skrev 2017-11-04 15:51:10 följande:
    Nu har ju de flesta som utsätts för våld inte medvetet valt en våldsam relation utan våldet har som regel kommit in är det redan ärr en etablerad relation kanske tom. efter att barnen kommit. 
    Att inte välja tråkiga ointressanta människor med dålig social kompetens är inte speciellt märkligt eftersom en sådan relation inte lär tillföra livet något som gör livet bättre än att vara singel.

    Det stämmer - kvinnor väljer inte det, de blir lurade och långsamt nedbrutna i såna relationer. Och det är ett väldigt tråkigt fenomen. Men det är unga tjejer som inte vet. Jag har tyvärr själv råkat ut för en våldsam partner en gång. Och det är just dem män där alla som träffat honom säger : "Men inte han?! Det kan jag inte tänka mig. Han är ju sååå snäll."  Det är just den typen - verkar snäll, men är i själva verket LABIL. Det är vad det handlar om.


    Några män kallar allt möjligt för snäll, som inte är det - labilitet, svaghet, omognad, lathet, m.m.

Svar på tråden Varför vill ni tjejer bli dåligt behandlade av män?