• 8992

    IVF våren 2018

    Amna08 skrev 2018-02-05 18:29:01 följande:

    Åh vad glad jag blir som hittat fler i samma sits!

    Jag ska börja ta sprutorna den 9/2-18 (om mensen kommer den 8/2 som beräknat). 

    Detta är mitt första IVF försök och jag är ett enda stort nervvrak. 


    Då är vi nästan i exakt samma fas! Min mens är beräknad 12/2 och ska då ringa in för klartecken om starten :D skönt att någon mer är ett nervvrak förutom jag hah
  • 8992
    Amna08 skrev 2018-02-05 20:05:00 följande:

    Vad roligt att följa varandras resa! Vart gör ni behandlingen om man får veta så klart :) ? 


    Ja, jag såg på din profil att vi är lika gamla också haha Linköping, ni då? :)
  • 8992
    Sommarhopp skrev 2018-02-05 22:30:44 följande:

    Vi är nog också i nästan samma fas. Jag håller på att sprayen nu, men tror att jag ska börja med sprutorna kring den 14 feb. Väntar på att mensen ska komma så jag får ringa och få det bekräftat. Den borde kommit idag enligt min cykel, men den blir ofta sen med synsrela tydligen och jag har än så länge bara sprayat 6 dagar dessutom. .


    Va kul med ett litet gäng i samma fas :) vilken klinik går ni till?

    jag är så glad att jag ska köra det korta protokollet, får panik av vanlig nässpray! Hur känns det, märks sprayen av i kroppen?
  • 8992
    Sommarhopp skrev 2018-02-06 06:57:41 följande:

    Vi går på CVL. Jag känner lyckligvis inte av hormonerna så mycket i kroppen mer än att jag har fått ont i brösten. Däremot är jag som du och hatar nässpray, så jag har svårt att ta den morgon och kväll av den anledningen. Dessutom smakar den jätteilla flera timmar efteråt i svalget. Men det är ju för en god sak, och vår läkare trodde vi skulle svara bäst på långa protokollet så då är det ju bara att gilla läget.


    Man får bita ihop och tänka på varför man gör allt detta så man klarar av det. Hur länge sprayar man? Gör man det samtidigt som man använder sprutorna sen?
  • 8992
    Amna08 skrev 2018-02-07 22:26:39 följande:

    Haha, det såg jag med. Vi gör behandlingen i Stockholm :) 

    Håller tummarna att detta går vägen för oss alla! 

    Sitter just nu med alla papper och en Apotekspåse full med en massa olika sprutor och tabletter.. Helt lost :D


    Hämtade ut två påsar från apoteket idag, folk stirrade lite påvägen hem haha. Ser roligt ut när man öppnar kylen nu och ser en hylla fylld med sprutor haha! Vill bara sätta igång samtidigt som jag är nervös över att jag kommer göra/sticka fel. Jag fick dock inga tabletter på recept, antar att det är vaginaltabletter du hämtat?
  • 8992
    Kokonattsu skrev 2018-02-14 15:12:41 följande:

    Imorgon får vi börja spruta och har preliminärt äggutplock v.9. Jag känner mig lite konstig nu, jag både vill och inte vill. Vet inte om det är den långa processen med allt, sprutorna eller förväntan på att bli besviken. Jag vill vara positiv men har svårt att vara det. Att se ljuset i den långa tunneln...

    Usch, vad deprimerande det blev....Kanske är all press och förväntan som släpper. Har ju läst lite här under tiden jag har väntat och det verkar ju gå bra. Jag är bara lite spruträdd och är ganska smal så det känns som att jag inte har så mycket hud att nypa i för att spruta i. Önskar man hade lite mer på magen nu.


    Börjar också imorgon med äggplock v9. Jag förstår din känsla, man har längtat och väntat så mycket och nu helt plötsligt är det dax. Man lägger en enorm press på sig själv under hela den här resan, och på att vara positiv. Men glöm inte att man får va ledsen, rädd, orolig och nervös också! Man måste tillåta sig själv alla känslor. Hoppas det känns lättare för dig när du kommit igång :)
  • 8992
    Azerp skrev 2018-02-16 09:28:52 följande:

    Testdag imorgon men jag kunde ju såklart inte hålla mig, drömde natten mot onsdag (alla hjärtans dag) att jag plussade så jag testade faktiskt då och det blev positivt i verkligheten oxå:?) Nu börjar väl nästa olidliga väntan och oro men snälla håll tummarna. Hoppas det ger hopp till er andra nu och att det till slut går vägen för alla kämpar, det är vi värda <3


    Stort, stort grattis!
Svar på tråden IVF våren 2018