Inlägg från: frökenBea |Visa alla inlägg
  • frökenBea

    BF juli 2019 - stannar på FL

    Ja, jag med! :) Då har man ändå ett dagligt kvitto på att där är ett liv därinne :)

  • frökenBea
    whippitwhippet skrev 2019-02-01 20:02:10 följande:

    Jag har inte fått särskilt mycket mage än, men det hänger väl ihop med att jag mått så dåligt, jag har fortfarande inte kommit upp till den vikt jag hade när jag plussade. Så rent fysiskt hade jag kunnat dölja magen, men jag har ju varit sjukskriven för illamående sedan början av december så av den anledningen har det varit svårt att hålla hemligt!

    Idag fick jag faktiskt åka in till sjukhuset och få två liter dropp, jag har kräkts upp allt jag fått i mig de senaste dagarna så jag var ganska uttorkad. Hoppas att ni andra mår bättre än jag! ;)

    Jag längtar så till rul, men det är en hel månad kvar, 1/3 har jag tid.


    Åh, fy, din stackare! Förstår verkligen hur du har det. Först v 15 började jag helt att må bra igen. Höll på från v 6 eller 7 till v 13 och bara låg. Kunde knappt äta eller dricka. Men klarade mig ifrån att behöva åka till sjukhus iaf. Vilken vecka är du i nu? Hoppas det ger med sig snart :)
  • frökenBea

    Hej på er allihop!!

    Jag är nu i vecka 18. Min mage är gigantisk. Jag fattar inte hur den kan va så stor redan. Ser ut som jag är i v 30 typ. Jag hoppas verkligen att det klingar av snart. Men inte har jag känt av bebisen för det :(

    Har haft huvudvärk var dag i ca en vecka nu...var lite orolig att jag har högt blodtryck men tror inte det ändå. Ska se om jag kan kolla det på jobbet imorrn.

    Nån mer som redan i v 18 fått en gigantisk mage? Jag minns att magen knappt brukar synas på Rul:et så detta e ju galet. Är nio år sedan sista graviditeten. Det är INTE två st för vi har redan varit på ul innan i samband med Kub.

  • frökenBea

    Hehe, så galet! Tänk så olika det kan va. Och det är till och med din första, borde dessutom vara trögare att blåsa upp den ballongen då ju :)

  • frökenBea

    Jag har tre töser sedan innan. 17, 15 och 9 år. Ja i stort sett rätt så lik de övriga. Förutom att jag i v 18 när man gått på ultraljudet längtat tills magen börjar ta form. Denna gången är jag så mycket tröttare och känner mig så gravid med den stora magen. Kan ju troligen vara åldern också som är skillnaden. Är ju 37 nu :)

  • frökenBea

    Jag är också undersköterska, inom hemvården. Jag var styv i korken innan och tänkte att jag skulle jobba tills slutet... det var innan jag började känna mig som en flodhäst, haha!

    Jag jobbar heltid på dagen. Men alltså, jag är så trött när jag kommer hem att jag inte orkar vara social med mina barn. Det känns så hemskt :( och det känns så onaturligt att vara så extremt utpumpad. Så jag vet inte om jag ska försöka få till en sjukskrivning på åtminstone 25% så jag kan sluta halv två istället... får se ett par veckor till hur det beger sig.

    Jag har skickat till barnmorskan idag och bett om en tid. Jag är nojig och orolig... har ju haft konstant ont i huvudet i 1,5 vecka, sjuklig trötthet, inte känt av lilla knodden och inte gått upp i vikt. Jag kan inte sluta oroa mig att nåt är fel :/ så hoppas jag får en tid idag.

  • frökenBea

    Jag minns att jag och min dåvarande sambo var på en personlig rådgivning när jag väntade mitt första barn, 17 år sedan. Vet ej hur det är idag men det måste man ju kunna om man vill. Annars finns det mycket att läsa om du går in på forsakringskassan.se

  • frökenBea
    naano skrev 2019-02-11 17:39:40 följande:

    Vi väntar en pojke.

    Men de upptäckte två cystor på hjärnan/huvudet och jag vet egentligen inte så mycket mer än att dom skulle höra av sig idag om det är något dom tycker vi ska gå vidare med.

    Hon sa att det kan växa bort. Men det kan också innebära annat. Jag tänker det kan vara kromosomfel eller något annat jobbigt. Vet inte inte riktigt hur jag ska smälta detta eller hur jag ska gå vidare om dom inte ringer.

    Allt annat såg bra ut, hon kollade extra noga på hjärtat länge men sa ingenting om hjärtat att det skulle vara avvikande eller så.

    Nä jag vet inte riktigt hur jag ska känna just nu.


    Ååhh,, nä, cad tråkigt med ett sånt resultat. Hoppas verkligen att det inte är något farligt. Styrkekramar till er!
Svar på tråden BF juli 2019 - stannar på FL