Inlägg från: frökenBea |Visa alla inlägg
  • frökenBea

    Jag har börjat kolla vagn... tänker en britax smile 2. Den verkar så nim och smidig.

    Tänkte beställa på jollyroom det verkar billigast så. Var på lekia idag för att känna och testa den. Hon där försökte dock intala mig med såå många fördelar att Bugaboo är bättre. Jag tycker dock att den ser mycket klumpigare ut. Gillar britax smile bättre utseendemässigt.

    När det gäller priser, har någon en uppfattning om vart som blir billigast att handla. Någon som har erfarenhet av Britax?

  • frökenBea
    whippitwhippet skrev 2019-02-14 18:49:03 följande:

    Jag ska köpa en Britax smile 2 från en kompis som varit väldigt nöjd med den! Tänker även köpa till ett babyskydd från Britax så kan man sätta det på chassit, det känns väldigt smidigt att kunna göra så om man bara ska in och handla en snabbis istället för att flytta över bebisen till vagnen. Tycker att den verkar väldigt prisvärd och när jag provkört den tycker jag att den känns väldigt smidig också.


    Aahh! Ok, bra med lite bra betyg innan man ska besluta. Tack :)

    Jag och sambon har bestämt oss för att ta reda på könet på Rul på måndag! Shit, känns helt overkligt :)) gud som jag längtar!
  • frökenBea
    SofieElise skrev 2019-02-16 09:08:55 följande:

    Hej alla! Jag är i vecka 18 och tycker jag har en liten mage. Det ser knappt ut som gravidmage men kan ju absolut se att något händer. Varit på vul i v 13 och allt såg perfekt ut och jag gått upp ganska exakt det jag ska i min månad. Hur går det för er andra? Syns det på er?


    Hej på dig!! Det är fjärde barnet för mig, dock 9 år sedan sist. Men jag ser ut som v 30 typ... är inte tjock annars utan en gigantisk gravidkula. Så det är väldigt olika hur det kan växa till. Hoppas inte den fortsätter i samma takt hela tiden, haha. Är i v 20 nu. Har haft gravidkula sedan v 16 typ
  • frökenBea

    Jag tycker att jag har alltid haft en knappt synlig mage vid Rul de andra graviditeterna. Så liten att jag varit tvungen att vara jättekissig för att livmodern skall komma högre upp.

  • frökenBea

    Nu är det på väg till Rul! Så himla spännande :) vi har ju beslutat oss för att ta reda på kön! Gissar på pojke för att jag mått och mår sååå mycket sämre denna gången :/

  • frökenBea

    Hihi, fjärde barnet och fjärde flickan!! Fan vad glad jag är. Hel och frisk lite tös :)) som man längtar efter det lilla livet!

  • frökenBea
    Hoppasnu123 skrev 2019-02-18 19:39:09 följande:

    Så roligt!! Men det där med att handla.. jag har gått loss på traderaauktioner (begagnat=giftfritt).. superbilligt och har nog på nån vecka inhandlat kläder som räcker till jul... vågar knappt berätta för min man hur mkt som

    Kommer trilla in närmaste dagarna,.

    Men sååå mkt fint det finns!!


    Aahh, vad smart med Tradera! Hehe, ja det blir lätt en del när man sitter och nätshoppar :))
  • frökenBea
    Wishful skrev 2019-02-19 19:42:09 följande:

    Dags för RUL imorgon. Så nervös att inte allt ska se bra ut...


    Det kommer säkert att gå bra! Men förstår din oro, jag var likadan. Ska ni ta reda på vem som e där inne :) eller har ni redan gjort kanske..?
Svar på tråden BF juli 2019 - stannar på FL