• Anonym (Camilla)

    Stör mig på hans present

    Det här kommer låta otacksamt. Men jag stör mig på min pojkväns present, till mig och mina barn. Självklart jättefin gest men den ger mig andra vibbar och jag kan inte rå för det :(

    Vi fick en popcornmaskin. Den är gigantisk och tar upp ett halvt skåp i köket. Plats jag inte har, han vet dessutom att jag lagt ner tid på sistone att försöka rensa hemma, även i köksskåpen, just för att jag redan har så trångt. Dessutom vet han att både jag och barnen föredrar popcorn man poppar i kastrull. Vi har provat poppa i den och förutom den metalliska kemiska lukten är den ett monster att diska, asdrygt så jag kommer aldrig tycka den är värd att använda.

    Inget är liksom bra med den, det den dessutom säger mig är att han typ inte märkt av vad jag uppskattar. Är jag störd eller?

  • Svar på tråden Stör mig på hans present
  • Johnnyorange

    Snacka om i-landsproblem. Har du inga vettigare saker att fokusera på?

  • Anonym (Camilla)
    Hårfagre skrev 2019-03-06 20:30:11 följande:

    Dagens kvinnor är alltmer otacksamma och bortskämda. Så enkelt är det !


    Och männen förblir densamma...
  • Anonym (Camilla)
    Johnnyorange skrev 2019-03-06 20:55:42 följande:

    Snacka om i-landsproblem. Har du inga vettigare saker att fokusera på?


    Det ena behöver väl inte utesluta det andra? Eller förstås, du kanske bara fokuserar på en enda sak i taget.
  • Hårfagre
    Anonym (Camilla) skrev 2019-03-06 21:52:16 följande:

    Och männen förblir densamma...


    Man tröttnar på att vara den som alltid ger men i mindre och mindre grad får något tillbaka.
  • Anonym (Camilla)
    Hårfagre skrev 2019-03-06 21:58:29 följande:

    Man tröttnar på att vara den som alltid ger men i mindre och mindre grad får något tillbaka.


    Det kan jag förstå. Men det blir ju lite fel att kommentera utifrån din egen situation i ett forum som inte riktigt handlar om det, det är ju lite av ett annat ämne. Att dra alla kvinnor över en kam, att vi är otacksamma och bortskämda är varken attraktivt eller klädsamt, kanske pga den inställningen som gör att kvinnan drar sig undan oavsett hur mycket mannen anse sig ge och ge.
  • Anonym (Man47)

    Hm ha lite tålamod och vänta nån månad ...kör i kastrull om det är godare ....sen är det bara o skicka bort den .....han har ingen koll.

    Sen tror att du letar fel på din man för att duinte har några känslor för honom ...verkar det som.

    Så du får väl slänga ut han med.

    Min fru brukar glömma trosorna och den använda tampongen.....på elementet i badrummet .....men hon är jätte bra ändå.... så jag bryr mig inte om det. Ingen är felfri ...inte ens jag.

  • Anonym (Dumpa)

    Dumpa det jävla aset! Vilken, fräckhet, ge dig en present, för att han ville göra dig glad... och visa att han tyckte om dig och barnen.... Skitstövel.

  • Phalaenopsis
    Anonym (Soe) skrev 2019-03-06 15:41:38 följande:

    Nu är jag helt seriös, men finns både slushmaskinen och popcornmaskinen för avhämtning i Stockholmsområdet så tar jag gärna dem! Slush är skitgott och har dessutom ingen micro och börjar tröttna på grytpopcorn, som visserligen är väldigt gott men har ätit det sen jag föddes typ.

    Jag har i och för sej inga barn. Men verkar väl vara en av få häromkring som varken är trångbodd eller har gott om pengar. Och skulle uppskatta dessa mycket själv. Men tänker att det finns många barnfamiljer som lever runt existensminimum som skulle vara de perfekta mottagarna. Om det nu skall ges bort något.

    Det vore nog taskigt mot dina barn om du gav bort popcornmaskinen direkt. Du har ju dessutom kvitto och kan säkert lämna tillbaka den pga "skum lukt vid användning". Annars få några slantar för den på blocket. Så kan barnen få något annat kul eller gott för de pengarna, massa glass tex som du sa

    Men du med slushmaskinen. Vill du bli av med den på riktigt så kan jag hämta den

    Mitt eget bidrag till "Stora otympliga presenter som blir stående i skåpen och är helvetiska att diska"; Var en smoothie maker som jag fick för ca 15 år sedan av mina föräldrar och faktiskt hade önskat mej själv väldigt länge. Hade precis gått en bartenderutbildning, men missade att denna jag önskat mej varken pallade med att krossa is eller frysta jordgubbar.
    Hade varit bättre med en bra mixer. Den hade dessutom så många olika delar varav vissa var riktigt svåra att diska, så fick diska med tandborste
    Den har används kanske 2-3 gånger och sedan blivit stående i ett skåp. Vill absolut inte slänga den annat än där den hör hemma; på tippen för elektroniskt avfall. Dessa sopstationer tenderar att ligga långt bort och jag har varken bil eller körkort, och tar emot att slänga något som fungerar. Fast den kanske inte ens fungerar efter att ha "vilat" i mitt skåp så länge?


    "Smoothie maker skänkes mot avhämtning."? Glad
  • Johnnyorange
    Anonym (Camilla) skrev 2019-03-06 21:53:28 följande:

    Det ena behöver väl inte utesluta det andra? Eller förstås, du kanske bara fokuserar på en enda sak i taget.


    Att du startar en forumtråd om det, tyder på att du verkar tycka det är en big deal. Eller så trollar du.
Svar på tråden Stör mig på hans present