• Anonym (Gubbe)

    Kvinnor gillar inte sex

    Ju mer jag läser här, desto mer blir jag övertygad om att kvinnor i grund och botten inte njuter av vaginalt heterosexuellt sex. Inte KAN det. Att kvinnor ställer upp för att det är andra saker som är viktiga.

    Jag hoppas jag har fel, men tyvärr håller min illusion om att det finns ett ömsesidigt tillfredsställande sexliv att uppnå att krossas.

  • Svar på tråden Kvinnor gillar inte sex
  • CEZ
    Anonym (Ben) skrev 2019-04-17 22:31:35 följande:

    Jag tror faktiskt inte att kvinnor många gånger föredrar att mannen prioriterar familjen, det heter så för man ska säga så men många kvinnor vill ha en hög status och de premierar män som sliter arslet av sig så de kan ha en fin villa/lägenhet, resa utomlands, fin bil, husvagn, fina prylar/kläder och flotta middagar i sina fina påkostade uterum eller liknande.

    Om kvinnor själva lastar på sig arbetsuppgifter som de egentligen inte vill göra så är det ju inte mäns fel precis, det är väl bara att avstå, män lyckas ju med det eller hur. Frågan blir som alltid...vems nivå är den mest rätta. 


    Det stämmer inte på mig iallafall. Eventuellt att min mamma passar in på den beskrivningen, men hon passar också in i kategorin "speedad pedantisk kontrollfreak", så det kanske finns en koppling där. Det är ganska tydligt att du och jag har olika perspektiv på detta. Den bild du målar upp av kvinnor stämmer inte överens med min bild, jag utgår såklart från mina erfarenheter och du från dina så det ligger säkert lika mycket sanning i det båda säger. Svårt att generalisera och säga att alla kvinnor är på ett visst sätt, efter som det skiljer sig väldigt mycket.

    En del måsten finns ju, och för mig handlar det om barnen och deras omvårdnad och en yfsad nivå på hushållsarbete. Inget överdrivet, men det är ju drygt när man ska klä på barnen kläder på morgonen och inser att det inte finns rena kallingar til dom för att sambo "glömt bort" att tvätta. För att det inte ska hända kan ju jag "lasta på mig" den arbetsuppgiften också, vilket leder till ännu mer snedfördelning. Nu tror jag ju iofs inte att du syftar på detta, utan att du snarare syftar på mer pedantiska saker som en del kvinnor tar på sig att göra. Typ stryka och vika underkläder, som en del konstigt nog gör.
  • Anonym (AB)
    Anonym (Ben) skrev 2019-04-17 17:57:44 följande:
    Haha kan inte bry mig mindre. Du bara spär på mina argument ännu mer med att skriva som du nu gör. :)
    Varför skulle jag bry mig! Jag har en man som är bra i sängen. Men du får uppenbarligen inte tag på en kvinna som nöjer sig med det lilla du erbjuder.
  • Anonym (AB)
    Anonym (Ben) skrev 2019-04-17 21:12:49 följande:
    Jag tycker kvinnor ska vara mer tacksamma för det män faktiskt gör, många män sliter allt för mycket för att fru och familj ska ha det hyggligt, bo hyggligt, kunna shoppa, renovera och resa, allt för att kunna lägga ut fina bilder på facebook och instagram. Jag tycker också att kvinnor och män ska sänka garden och sluta mäta allt så förbannat mycket.

    Jag förstår mycket väl att du hellre spenderade tiden på dig själv om du hade det snedfördelat hemma, jag beklagar att det blev separation men det var kanske det bästa för er trots allt om det inte gick att lösa.
    Nej du, ingen ska behöva vara "tacksam", utan man ska helt enkelt dela på det jobbet som finns att göra.
  • Anonym (sex oviktigt i förhållande)

    Jag har märkt att när jag hittar en man att leva med försvinner min lust att ha sex med honom. Det räcker att vi lever tillsammans, är nära och kramas men sex är oviktigt. När jag levt som singel mellan mina långa förhållanden lever jag ut min sexlust med älskare. Kan då ha sex flera gånger per dag med honom. Nu har jag lust en gång i månaden, knappt. Kunde lika bra vara utan sex. 

  • Eena

    Vet inte vad du träffat för kvinnor men jag älskar penetrerande sex. Enda gången jag tappat lusten var i slutet av ett förhållande när jag känt alltför länge att han inte brydde sig om mina känslomässiga behov. Då stängde kroppen till slut ner. Men innan dess (första typ åtta åren av den relationen) och efter har jag njutit av sex och velat ha det i stort sett dagligen. Går jag utan för länge blir jag nästan som fixerad och ser alla män jag möter som potentiella älskare

  • Anonym (jo med rätt person)
    Anonym (sex oviktigt i förhållande) skrev 2019-04-18 06:14:24 följande:

    Jag har märkt att när jag hittar en man att leva med försvinner min lust att ha sex med honom. Det räcker att vi lever tillsammans, är nära och kramas men sex är oviktigt. När jag levt som singel mellan mina långa förhållanden lever jag ut min sexlust med älskare. Kan då ha sex flera gånger per dag med honom. Nu har jag lust en gång i månaden, knappt. Kunde lika bra vara utan sex. 


    Jag funkar likadant. Så fort spänningen försvinner och jag vet exakt hur sexet ska kännas osv. Det verkar vara ett problem för många speciellt kvinnor.

    Min lust har kunnat bevaras längre med dem där det funnits en mental attraktion och en sexuell pågående stämning i vardagen, men de allra flesta har varit helt osexuella förutom bara när det vankats sex ungefär och gärna i sängen. Jag har inte lyckats klura ut varför jag fungerar på detta sätt och de psykologiska faktorerna bakom, men det är opraktiskt om man träffar nån som gärna vill ha regelbundet vardagssex vilket inte passar mig alls förutom i början.
  • Anonym (Gubbe)

    Många som skriver här bekräftar tyvärr mina farhågor. De tappar lusten för att det inte är spännande eller nytt längre, de klagar på män som inte gör tillräckligt i hemmet. Men själva sexet i sig, som biologiskt behov, som drift? Nänä, kan lika gärna vara utan. Och lärt sig fejka eller ?ställa upp? är tydligen vanligt.

    Att en man kan göra allt som sägs krävas i sängen, inklusive förspel, räcker inte. Alla skan och måsten finns där ändå. Och yngre tjejer gillar inte sex utan är bara nyfikna.

    Vågar man som man ta upp frågan får man höra att man gråter ut för att man inte får ligga. Samtidigt som kvinnorna gråter ut för att de känner sig tvingade att ligga.

    Alltså finns inte kvinnans sexlust. Den är en MYT. Kvinnor KAN inte njuta av sex. Det är något de släpper till för att få bekräftelse, fånga en man som kan befrukta henne och ta hand om en del praktiska behov. När den funktionen klarats av vill kvinnorna inte ha männen längre. Särskilt inte numera när vi inte längre behövs för försörjningen.

    Jag ville så gärna ha fel men det var visst värre än jag trodde.

  • Anonym (Nyfiken)

    Håller med dig gubben, de kvinnor jag har träffat har varit ointresserade av sex. Därför ska man strunta i kvinnor och använda porr och högerhanden istället. Så slipper man allt annat bestyr som kvinnor tillför. Hormoner som går upp och ner osv.

  • starkochälskad

    Vilken dyster tråd. Jag är kvinna och har ett starkt behov av sex, alltid haft. Går det mer än en dag eller två så kryper det i mig, samt att jag helt plötsligt tycker mig se attraktiva män över allt. För att må bra behöver jag sex varje dag, helst två gånger. Är inte bara orgasmen jag är ute efter, onnanerar ju så klart varje dag också, men behöver verkligen känna mig fylld där nere samt känna mig berörd. De flesta av mina vänninor har ett aktivt sexliv, dock vet jag två st som aldrig vill där mannen tjatar. Men när de när de var singlar som yngre låg de runt som tusan. Men att säga att alla tjejer/kvinnor är asexuella är verkligen fel.

  • Anonym (sexig)

    Jag är kvinna och älskar sex. Får oftast flera orgasmer av penetration och föredrar det framför oralt eller klitoris stimulans. Får också orgasmer av analsex. Efter mer än tio års förhållande så har jag och min man fortfarande sex minst en gång per dag. Men sexlusten går i vågor. Under tiden jag ammade var sexlusten rätt låg. Det spelar också stor roll hur förhållandet är. Om jag mår bra och känner mig sedd och uppskattad av min partner så blir sexet bra. Jag njöt inte av sex med mitt ex eftersom han var självisk både i sängen och i hela förhållandet.

Svar på tråden Kvinnor gillar inte sex